Kendimi çok kimsesiz hissediyorum

Çok tatlısınız. Hersey yolunda gidecek. Merakla haberlerinizi bekliyoruz.
Siz de çok tatlısınız. Bana destek veren herkes öyle… Umarım dediğiniz gibi her şey yolunda gider. Dualarınızı eksik etmeyin. Doğum bitip evime dönünce detayları yazarım inşallah. Merak edenler olduğunun farkındayım. Hepinizin güzel enerjisiyle umarım güzel bir süreç geçiririz

Hic cekinmeyin. Benimle hastanede kal deseniz. Kalacaklar bakin. Diyin siz de..bunda birsey yok ki..Onlarin da zor günü olur siz de onlara destek olursunuz. Zaten mantikli olan da bi arkadasinizin yaninizda olmasi..esiniz kizinizla evde uyusun..destek almak muhtaçlık degildir. Bunu iyi düşünün. Evdekiler sabah gelirler. sonra bi hediye alip jest yaparsınız vs. Bebek saglikla gelsin. Şehrinizi yazsaniz burdaki kızlar olarak gelip bizler bile bakariz.

Karakter meselesi. Ben söyleyemem. Hele hamile kalmadan önce can ciğer kuzu sarması olup da hamilelikten sonra benden kaçan insanlara hiç söyleyemem. Eşim ilk doğumumda yanımda elimi tuttu. Kızımın doğumuna tanık oldu. Şimdi de yanımda olmak istiyor. Ben de onu istiyorum açıkçası. Ondan başka yanımda olmaya can atan yok. Kızım da dışarda bekleme odasında bekler. Kardeşinin ilk anlarına tanık olmak istiyor. Eşim ve kızımdan başka kimsem yok gibi düşünücem. Umarım başka kimseye de ihtiyaç duymam.

Ben sezaryan sandım. İnşallah dikişsiz çok kolay hızlı sağlıklı bı doğumla kavusurunuz minige.

Benim ailem de uzakta. Ama mesela acil ihtiyacimda sirf destek olmak için gelmek isteyecek arkadaşlarım var. Mesela yakında ameliyat olmam gerekiyo gibi. Arkadaşım kalacak yanimda. Hem de seve seve gelir. Sizin de vardır böyle arkadaşlarınız

Benim ailem uzakta değil. Aynı şehirde ve yakın oturuyoruz. Buna rağmen uzaklar bana. Komşusuna faturasını ödeyemeyince neden kendisinden destek istemedi diye kızan annem beni yok sayıyor. Hamileyim dediğimde kılı bile kıpırdamadı. Hatta yengem kızdı, anne torun geliyor, bu ne surat, gülsene biraz, hiç mi heyecanlanmadın diye. Torunu için iğne kadar emeği yoktur bugüne kadar. İlgilenmiyor ne benimle, ne de torunlarıyla. Bugün beni aramış, tarhanayı az yapmışım, size yetmez diyor. Yahu doğurdum doğuracağım, bana ne tarhanadan diyemedim tabi. Sana afiyet olsun anne, bize gerek yok dedim artık.

Elbette güzel arkadaşlarım var. Bana destek olmayı teklif edenler de var. Ama ben çekiniyorum yapım gereği. Hem ailem burnumun dibindeyken onlardan yardım istemekten utanıyorum. Hem de hepsinin çoluğu çocuğu var, kime bırakacaklar da yanıma gelecekler. Ben kendi çocuğumu kimseye bırakamıyorum, onlara nasıl bırakın da yanıma gelin diyeyim? Hem pandemi zamanı kimseyi riske atmak da istemiyorum. Malum hastaneler riskli yerler. Covid kapsalar, ailelerine bulaşsa vicdan yükünün altından kalkamam. Ben eşimle daha rahat ederim her türlü. O yüzden umarım her şey umduğumuz gibi ilerler de arkadaşlarımın dualarından başka bir şeye ihtiyaç duymam.

Allah senin yanında inşallah sen hiç merak etme. Konuyu okurken ben bakardım cocuguda sanada ya deyip durdum. Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Sağlığın sihhatin yerinde olsun. Hatta doğuma giderken de eğer aklına gelirse konu aç sana dua edelim hem doğumun kolsy geçsin hem işin rast gitsin. Bak hiçte yanliz değilsin tanımasak da birbirinizi seni de katcam duama

Allah razı olsun. Amin, sağ olun. Dualarınız bana yeter, Allah yardımcım olur inşallah. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

Yaşadığınız durum üzücü ama utanilacak birsey degil. Annenizin bu davranisinin yükünü neden siz tasiyorsunuz ki..
Hatta arkadaslariniz bilse size daha cok destek olur. Ortada utanilacak birsey yok. Anne kiz arasindaki boyle durumlari sadece siz yasamiyorsunuz. Emin olun buna. Arkadasimin annesi de böyle. Bizler destek oluyoruz. Arkadaşımın utanılacak bi seyi yok. Annesinin boyle davranmasi boyle olmasinin suçlusu o degil. Siz de değilsiniz..

Bedelini biz ödesek de suçlusu biz değiliz elbette. Arkadaşlarım ilk ihtiyaç duyduğumda arayacağım insanlar. Allah eksikliklerini göstermesin. Siz bile ne çok yardım etmeye çalıştınız. Ben alışık değilim aslında böyle şeylere. Babam öldüğünde 18 yaşındaydım, şimdi 41. O zamandan beri tırnaklarımla kazıyarak elde ettim hayatta her şeyi. Destek gördüğüm bir hayatım olmadı. O yüzden destek nasıl verilir iyi bilirim ama nasıl alınır bilemiyorum, beceremiyorum. Bu da öğrenilir heralde… Çok teşekkür ederim. Güzel bir kalbiniz var. Umarım kalbinize göre insanlarla güzel bir hayatınız olur…

Amin. Hepimizin inşallah. Seve seve gelecek insanlardan destek almak, öyle normal birşey ki. Arkadaşınızla bağınızı bile güçlendirir. Hayat zaten paylaşmak demek. Hayat bi öğrenme süreci, siz de bu süreçte birinden bi sey rica edip destek almayi ogrenin mesela. Bu durum vesile olup degismenize yolaçsın. Sağlıklı doğumlar olsun..doğum olunca yazın burdan bizlere.

Allah sağlıkla süreci tamamlayıp evimize dönmeyi nasip etsin, yazarım elbette. Biliyorum burda da durumumuzu merak eden insanlar olduğunu. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Aralık sonunda Ankara'ya geleceğim. Keşke dogumunuza yetisebilseydim. Yanınızda dururdum, yardım ederdim hastanede size. Ama bir de şöyle düşünün, benim de yanimda kimse yoktu. Ben de tedirgin oldum ama inanın korktuğumdan daha kolay oldu her şey. İnsana bir güç geliyor resmen. Tamam arkada bir çocuğum daha yoktu, sizin durum daha zor ama kızınız da çok küçük değil. Ay abla olduğumda onun yaşındaydım :') İnsan bir anda büyüyor. Çocuğunuz hastanede yanınızda bile kendini öyle bir idare edecek ki şaşıracaksınız. Hatta size yardım da edebilir :) Artık abla oldu o. Beni annemin yanından alamamişlardı. Kardeşimle olmak istiyordum hep. Her şey güzel olacak, kolay olacak. Yeter ki sizler sağlıklı olun. Sağlıkla geçsin bitsin :)

Teşekkür ederim. İnşallah söylediğiniz gibi kolay ve sorunsuz geçer her şey. Siz tecrübeli bir abla olarak az çok biliyorsunuz neler yaşanır. Ben de yaşayacaklarımız için heyecanlıyım. Olumsuzluklara değil de ailemizde yaşanacak yeniliklere odaklanmaya çalışıyorum. Kızım çok sabırsız kardeşi için. Karnıma yapışık geziyor şimdilerde:) Gün sayıyor, doğum belirtisi var mı diye sürekli sorular soruyor bana. Çok tatlı bir abla olacağını düşünüyorum. Bana yardımcı olacağına da eminim. Neler yaşayacağımızı hayal edip gülümsüyorum bazen, kendimi gülümserken yakalıyorum. Bakalım bebek hayatımızı nasıl değiştirip dönüştürecek. Umarım sağlıkla gelsin ve büyüsün. Hayatımıza getireceği heyecan ve canlılık bize iyi gelecek inşallah.

Ben kardeşim doğduktan sonra ben oldum resmen. Abla olmak çok güzel bir şey. Yeri gelecek bir anne olacak o kardeşine. Şimdiden heyecanlı baksanıza :) Kök ailenizde aile sıcaklığını görmemiş olsanız da sizin ailenizde bu farklı olacak.

Bizim zamanımızda 13 yaşından küçükleri almiyorlardi devlet hastanesine hasta görmeye, ben girebilmek için kuzenimle aynı elbiseyi giymistim, ikizi var diye her kiyafetten iki tane olurdu onlarda. Saçımı da aynı yapmıştım. O kimliğini gösterdi ben aradan sıyrılıp girdim içeriye :) Daha dün çizgi film izleyen küçük bir çocukken, kardeşim dogunca oyunlar numaralar çevirmeye başladım sırf onu görebilmek için :) Her şey güzel olacak, yaşayacağınız güzelliğe sevinin, ailenize takilmayin bile...

Bence boşuna geriliyorsun cnm...benim nasipse 5 gün sonra doğumum var kizimda bizle kalacak 8 yaşında...seninki 11 yaşında sizinle kalsın...zaten drda tamam demiş.en guzeli

Ne tatlı anılarınız var kardeşinizin doğumuyla ilgili. Darısı bize:) Kızım da her sabah kardeşini görüp, öpüp koklayıp okula öyle gitmeyi hayal ediyormuş, öyle söyledi. Duyguları çok yoğun bir çocuk. Hastanede bile duygu patlaması yaşayacağına eminim. Bakalım, güzel olur inşallah her şey. Güzel enerjiler gönderdiğiniz için sağ olun

Bence boşuna geriliyorsun cnm...benim nasipse 5 gün sonra doğumum var kizimda bizle kalacak 8 yaşında...seninki 11 yaşında sizinle kalsın...zaten drda tamam demiş.en guzeli
Konu geçen haftanın konusu. Zaman zaman içim hüzünleniyor doğru, ama geçti artık. Şimdi doğumun heyecanı sarıyor ufak ufak. Kendi ailemi çok umursayamıycam, başka telaşlar sarıyor çünkü yavaştan bizi. Ben de 37 haftalığım. Sizin de az kalmış. Kolay bir doğum olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi. Ailenizle bir ömür sağlıkla mutlulukla yaşlanmanızı dilerim.

Ins sizde...hayirli doğumlar nasip etsin Rabbım...hicbirsey için canimizi sıkmayalim takmaya kalkarsak takacak cok şey var inan bosver biz evlatlarimiza yogunlasalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…