- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
Merhabalaaar Efendimmm
Bu topikte neyin nesidir dediğinizi duyar gibiyim hemen anlatayım bu topik fit olma yolunda adım adım ilerleyen bir gelin adayının topiğidir efendim
Ben kimim peki ? Ben 2 yıl öncesinde 53 kilo olan şimdilerde 69.7 kilo olan bir genç kızım. Bunu nasıl becerdim peki yedim efendim dünyayı yedim bitirdim kimseye bir şey kalmadı. Uzun lafın kısası spor aşığı biri olarak spor günlüğü tutmaya karar verdim ve kararlıyım bu yolda eskisi gibi olacak her şey
Bana katılmak isterseniz topiğim dört gözle sizleri bekliyor olacak ve tabi ki bende
Öncelikli Kurallarımız :
1- Haftanın 4 günü kesinlikle spor yapılacak
2- Suyumuz en az 2.5 lt olacak
3- Spor yapıldığı günler bildirilecek
4- Özel durumlar haricinde 4 gün spor yapmayanlar cezalandırılacak !
5- Pazartesi günleri ölçüm günüdür
Spor listemizi güncel videolarla sürekli yenileyeceğim sayfalarda paylaşılan videolar burada sayfa numarası ile gösterilecektir.
Zayıflayana kadar pes etmek yok ! Sağlıklı bir yaşama gidiyoruz hep birlikteeee
Fitnessblender cardio - 1.sayfa
Tiffany Rothe simit bölgesi - 1.sayfa
Zumba - 1.sayfa
Squat - 1.sayfa
İp atlama - 2.sayfa
Detoks Yoga- 2.sayfa
Bacak,kalça - 5.sayfa
İnterval cardio - 5.sayfa
Bu topikte neyin nesidir dediğinizi duyar gibiyim hemen anlatayım bu topik fit olma yolunda adım adım ilerleyen bir gelin adayının topiğidir efendim
Ben kimim peki ? Ben 2 yıl öncesinde 53 kilo olan şimdilerde 69.7 kilo olan bir genç kızım. Bunu nasıl becerdim peki yedim efendim dünyayı yedim bitirdim kimseye bir şey kalmadı. Uzun lafın kısası spor aşığı biri olarak spor günlüğü tutmaya karar verdim ve kararlıyım bu yolda eskisi gibi olacak her şey
Bana katılmak isterseniz topiğim dört gözle sizleri bekliyor olacak ve tabi ki bende
Öncelikli Kurallarımız :
1- Haftanın 4 günü kesinlikle spor yapılacak
2- Suyumuz en az 2.5 lt olacak
3- Spor yapıldığı günler bildirilecek
4- Özel durumlar haricinde 4 gün spor yapmayanlar cezalandırılacak !
5- Pazartesi günleri ölçüm günüdür
Spor listemizi güncel videolarla sürekli yenileyeceğim sayfalarda paylaşılan videolar burada sayfa numarası ile gösterilecektir.
Zayıflayana kadar pes etmek yok ! Sağlıklı bir yaşama gidiyoruz hep birlikteeee
Fitnessblender cardio - 1.sayfa
Tiffany Rothe simit bölgesi - 1.sayfa
Zumba - 1.sayfa
Squat - 1.sayfa
İp atlama - 2.sayfa
Detoks Yoga- 2.sayfa
Bacak,kalça - 5.sayfa
İnterval cardio - 5.sayfa
Son düzenleme: