• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime eşimin sırtında bir kambur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Bu ne biçim evlilik. Ortada sevgi Yok saygı hiç Yok. Eşim bana paramı yiyiyosun dicek dakka durmam bütün paralarını bi güzel yırtıp boşanırım heralde. Ortada zaten bi evlilik Yok gibi. Ya boşanın Yada gidin çalışın

konu sahibinin son durumunu merak ettim. arkadaşının yanına gidecekti gitti mi? eşi bu duruma ne tepki verdi? bundan sonra ne yapmayı planlıyor?:KK14:

konu sahibinin son durumunu merak ettim. arkadaşının yanına gidecekti gitti mi? eşi bu duruma ne tepki verdi? bundan sonra ne yapmayı planlıyor?:KK14:
Eşi kurtuldum diye seviniyordur.Artik ailesine daha fazla yardım edebilir.

Esi "madem gittin sen bilirsin" demis bu arada

Nobet satın alıyordur, gelirini artirmak icin...Devlette bu kadar çalışma saati yok.
Biliyorum devlette böyle çalışma olmadığını tabiki de, pazar günü kurum kapalı olsa diğer günler günde 20 saat. Açık olsa tüm günler yaklaşık 17.5 saat çalışılır mı para için. Şok oldum.

Biliyorum devlette böyle çalışma olmadığını tabiki de, pazar günü kurum kapalı olsa diğer günler günde 20 saat. Açık olsa tüm günler yaklaşık 17.5 saat çalışılır mı para için. Şok oldum.
Bir hafta 168 saat. Haftada 120 saat çalışıyorsa geriye 48 saat kaliyor, o da .Gunluk 7 saat uyku etmiyor

Ben tembel değilim ama sizin iradenize hayran kaldım. Ben yapamam. Ama yapana saygı duyarım. Benim eşimin maddi geliri gayet iyi benim parama ihtiyacı yok. Hatta o kadar iyi ki aylık sadece nerdeyse 3000 kendi ailesine gidiyor. Ama ben hem gece vardiyasında 45 saat çalışıp hemde hafta 1 gün izinle evlilik,çocuk falan yapamam. Kendimi bu kadar sistemin kölesi yapamam. Ne anladım ben bu hayattan. Nerde kaldı benim hayallerim nerde kaldı kadın olabilmem, nerde kaldı oturup rahat bir nefes alabilmek. Ben yapamam yapana helal olsun
Kocanız ne kadar maaş alıyor Allah aşkına. Gümrük muayene memurları o kadar maaş alamaz. 3000 aile gönderiyor 1500 size veriyor. Kendine 2000 kalsa 7 bin civarı maaş olur mu?
Haaa esiniz tam bir hayvan. Nasıl yüzüne bakabiliyorsunuz

Annesinin kredisini ödeyip , kardeşlerine para ayırıp sana nasıl böyle laflara geçebiliyor??
Arkadaşım sen eşine gerekli yerde gerekli tepkiyi verememiştim ki bu laflara geçebiliyor.

Eşim bunlardan birini ne bana söyleyebilir ne de ben ona. Aranızda saygı perdesi kalmamış . Eşin onu yırtıp atmış.

Sanırım seninle maaşın için evlenmiş:(

Bu laflar seni yanlış yönlendirmek istemem ama ayrılık sebebidir. Tamam ayrılma ama gözünü Korkut. Seni ailesi olarak görmüyor çek kapıyı git aklını başına alsın.

Hepimiz sıkıntı yaşıyoruz kimsenin evliliği mükemmel değil ama bunlar da yenilir yutulur laflar değil.

Sen çalışmadan hissetmişsin, çalışsan yine hissedersin merak etme. Çalıssan da bunun bir sonraki aşaması , eşinin senin paranı da eve ve belki de ailesine de harcaması olur. Olacak. Benim öyle oldu suan boşanma aşamasındayım. Bunlar bizim maaşımız için evlenmiş belli de ediyorlar buna rağmen sen hala çalışırsam düzelir mi diyorsan düzelmez hep senden gider maddi ve manevi.

Bi klinik bulsanız veya bi doktor yanında çalışsanız? İlla hastane ortamı olmasa?? Çok var böyle tanıdığım..

Burada bi sürü insan Zaten söylenecek şeyi söylemiş, benim üstüne bi şey söylememe gerek yok.

Kamu da cidden böyle mi? Ben daha esnek sanıyordum
Böyle malesef.Uc farkli hastanede calistim ucu de bolumune gore boyleydi.Normal saatlerde calistigim ay sayisi bir elin parmaklarini gecmez.Son çalıştığım yerde had safhada.Ayda 40saat çalışılan kamu nerde bilmiyorum.

Ayda 1500 vermesi de iyiymis
O kadar vermesin ozaman.Binlari söyleyen adam nasil 1500tl veriyor anlamadim.Resmen asgari ücret veriyor sana.

Çalış çalış demişsiniz hanımlar da çalışsa ailesine daha fazla yedirecek kocası.
Kardeşine is kuracakmis yani kendini gecin dir ben aileme bakicam demiş. Yoksa ikimiz aile içinde biriktirelim yatırım yapalım yurtdışına seyahate çıkalım çocuğumuzun geleceği için biriktirelim dememiş. insanın ayakları üzerinde durması normaldir de kocası kadına bakmak istemiyor. Aile olamamış. Neyse canım konu sahibi eminim allah sana çıkış yolu verir ben senin yerinde olsam kendi duzenimi kurarım böyle merhetsiz insanla ömür gecirme

Yorumlarin hepsini okuyamadım bazıları gir çalış diyor ama..eşinizin tavri cok çirkin. Sizi doldurusa getirmek istemem ama gercekten bu konu ayrilik sebebi..yaziklat olsun öyle kocaya.aklinizi basiniza alin. Çalışmış olsamda maasimdan 1krs vermezdm buyuk konusmayim ama

Back