- 30 Mart 2011
- 405
- 957
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
Ben 30 o 33 yasinda. Yani o soze oyle takildim ki baglamini bile unuttum. Neyden sonra dedi hatirlamiyorum bile.Konu sahibi kaç yaşındasınız ?? Değerli kardeşim demesine nedense bende takıldım.bir bekleyin bence kaptırmayın kendinizi.ben kendi yorumumu soyleyeyim aslında sizden hoşlandi fakat ciddi bir adım atması için fazlası gerekli belkide.aklinda başka biriside olabilir gelgit yaşıyor olabilir.sizi onemsemedigini düşünmüyorum.onemsiyor ilgileniyor ama net değil emin değil kendi içinde tam kararda değil.
Siz mesela neye gore hoslanmis olabilir ama emin degil diyosunuz.
Yani onun icin digerlerinden farkli oldugumu hissediyorum. Kendisi ise basladigimizda kimseyle konusmayan biriydi. Mesafeliydi. Sonra biz noldu bilmiyorum ayni kafaya sahip olunca anlastik. Normalde hic konusmuyorduk. Küstük. Sonra adim atti. Ki bunu ondan beklemiyordum. 3 kisilik bir gruptuk biz. 3. Kisi ile bu bir ara bozustu. Sonra o kisinin odasina dahi ugramadi hic. Ama bana sık gelir. Burnundan kil aldirmaz genelde. Baktiginizda cok ozenli davrandigi korudugu seyler oldu. Ama herkes karsi boyle mi acaba diye dusunuyorum. Kiskaniyorum onu herkesten. Baska bi kadin arkadastan bahsetse dusman olasim geliyor o kisiye. Bugun onun odada otururken bir arkadas aradi. Sonra acmiycam dedi. Bana sordu acayim mi x kisisi dedi. Ben de ac istersen dedim. X kadin arkadas kahve yapmis kahveye cagirdi. Bu da reddetti. Mesela nasil kiskandim. Bilmiyorum kendimi epey cekip gozlemlemeye karar verdim