Kendime bile itiraf edemiyorum

Kac yasinda oldugunuzu sorabilir miyim? Lise caglarinda degilsiniz sanirim. Bu kadar karamsarlik nedir anlamadim. Olay cok dramatize edilmis bana gore, dunyanin sonu gibi anlatilmis.

Birine karsi birsey hissetmek gayet dogal. Kalbin varsa, insansan sevmekten hoslanmaktan dogal olan ne var? En insani duygu. Aksine hickimseyi sevemeyen insanda anormallik vardir. Suc islemis gibi anlatilmis.
Platonik oldugunu ogrenseniz ne olur? Ya da kimseye acamadiginiz su duygularinizi ogrense ne olur sonra? Rezil olacaginizi mi dusunuyorsunuz? Hoslanmak rezil olmak mi? Sevmek yuz kizartici suc mu? Ozguveniniz yok mu?
Birisinden hoslanmak, birisini sevmek en guzel sey. Karsilikli olsun ya da olmasin. Red edilmek de dogal. Duygularin karsilikli olmasi daha bir guzel tabi. Ancak konunuzu cok acıklı birsrymis gibi yazmisdiniz ama bu kadar guzel duygulari nasil bu kadar acikli dusunebildiginizi ben anlayamadim.
Son olarak eger bu kisi sizin icin hayirlisi ise, ikinizin de duygularinin karsilikli olmasini dilerim.

Yine umit vermek istemiyorum ama esimde bana aynısını yapmıstı.

Lisede fizikten soru cozuyoruz aynı kitaptan gel surada oturalimda (en arka sıra) kardeş kardeş birbirimizin çozemediklerine bakalim anlatalim demisti. Bende icimden "kardes kadar başina tas düşsün hemi" demis dısımdan "tabi canim biz senle kardeşiz kardes kardes fizik sorusu çözelim" diye onaylamıştım.

Sonra bana açıldıktan sonra neden bana oyle dedin dedim. "tepkini ölcmek istedim bozuluyor musun görmek istedim" dedi.

Hala intikamımı alirım bazen gelip bana sarildığinda aaa dur iki dakika "kardes kardes uyuyacagiz surda" derim. Sacmalama ya unut o lafı tamam ergendim tepkimi ölcmek icin dedim unut artik ben sana hic kardes gozuyle bakmadim der.

Bu arada bu adam aslan burcu mu?
Sanırım bu anlatacaklarimdan sonra bir ihtimal kalmadığını soyleyebiliriz degil mi.

Isyerinde evli barklı bir kisinin yavsak tavırlarına maruz kaldigimi hissediyorum. Ona da soylemistim. Dun o yavsak sahis yine beni gormeye geldi filan. Neyse hoslandigim kisi ile konusurken dün niye geldi o filan diye gece aklima düştü dedi. Durup dururken dusmemis ama bir sey olunca hatırlamış. Dedim ki evet bana dun sunlari sunlari da soyledi. Napmam lazim. Kendimi kotu hissediyorum. Suratsiz bi tipim niye boyle oldu falan dedim. Ben ona sasiriyorum, bizim sende gormedigimiz ne var filan diye gulerek takildi. Yine tersliyosun ilgisini cekiyo oyle erkekler var dedi. Sonra son gunlerde bi bakimlisin sac bas dedi hayirdir biri mi var diye takilmaya devam ediyor. Dedi ki sevgilin var diyelim. Bi yolunu bulup ben erkek arkadasina konuyu getireyim dedi. Ama dedim ben neden ozel hayatimla ilgili bilgi vermek zorundayim. O da var bir de yarin bir gun duzgun biri cikar seni begenen senin de begendigin bu sefer kismetin kapanir dedi.

Ya bir insan bizim sende gormedigimiz ne var der mi Allah askina. Artik hicbir sey yok bana karsi diyebiliriz degil mi. Ben bu konusmalardan bunu cikariyorum.

Sanırım bu anlatacaklarimdan sonra bir ihtimal kalmadığını soyleyebiliriz degil mi.

Isyerinde evli barklı bir kisinin yavsak tavırlarına maruz kaldigimi hissediyorum. Ona da soylemistim. Dun o yavsak sahis yine beni gormeye geldi filan. Neyse hoslandigim kisi ile konusurken dün niye geldi o filan diye gece aklima düştü dedi. Durup dururken dusmemis ama bir sey olunca hatırlamış. Dedim ki evet bana dun sunlari sunlari da soyledi. Napmam lazim. Kendimi kotu hissediyorum. Suratsiz bi tipim niye boyle oldu falan dedim. Ben ona sasiriyorum, bizim sende gormedigimiz ne var filan diye gulerek takildi. Yine tersliyosun ilgisini cekiyo oyle erkekler var dedi. Sonra son gunlerde bi bakimlisin sac bas dedi hayirdir biri mi var diye takilmaya devam ediyor. Dedi ki sevgilin var diyelim. Bi yolunu bulup ben erkek arkadasina konuyu getireyim dedi. Ama dedim ben neden ozel hayatimla ilgili bilgi vermek zorundayim. O da var bir de yarin bir gun duzgun biri cikar seni begenen senin de begendigin bu sefer kismetin kapanir dedi.

Ya bir insan bizim sende gormedigimiz ne var der mi Allah askina. Artik hicbir sey yok bana karsi diyebiliriz degil mi. Ben bu konusmalardan bunu cikariyorum.
Malesef anlattıklarınızdan bende onu çıkardım önünüze bakın boşverin onu hem dediği sey çok saçma kendini ne zannediyor acaba beyzade

Malesef anlattıklarınızdan bende onu çıkardım önünüze bakın boşverin onu hem dediği sey çok saçma kendini ne zannediyor acaba beyzade
Hayirli degilse zaten olmasindi.
Hani detayli dusundugumde biz zaten anlasamazdik bunu hissediyorum.
Evet ben de artık emin oldum. Zaten bahsettigim gibi olsaydi hissederdim diye düşünüyordum ki haklıymışım. Keske kendime itiraf edip dillendirmeseydim ama bastiriyodum ne guzel:)

adam evli , nişanlı değilse
Kadınlardan değil de sadece erkeklerden hoşlanan biri de değilse bunlar gayet normal şeyler
“ seni beğeniyorum , ilgim var vs “ demekte kötü bir şey yok ki ...
söylemeyin ama hissettirin.

X