Kendime bile itiraf edemiyorum

:KK43: dogru bilmiyorum, pesin hüküm veriyorum.
Ama napiym bunca sene bir sey olsa belli ederdi diye dusundum hep. Hatta kendime yeni itiraf ediyorum hislerimi bile. Bir gun ruya gordum. Is yerimden baska bir arkadasimla bu cat diye evlenmis. Icimden diyorum ki kiz acilmis bak goruyo musun cesaret etmis ve elde etmis. Ama o ruyadan sonra toparlanamadim epey. O kadar uzgun uyanmistim ki dunyam basima yikilmisti adeta. Sadece ruya diyip gecemedim.
bir hayli depresif gördüm sizi. kendi kendinizi mutsuz ediyorsunuz. bakın sizde de yıllarca birşey yokmuş şimdi farkına varıyorsunuz.
birşey ya vardır ya yoktur. bunu anlamakta böyle muallakta kalarak, hissettim - hissediyorumlarla olmaz malesef.
şuanda sizinkisi tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali

Yaaa aşırı guzel
masallah
Sevgilisi olup olmadigini bilmiyorum mesela. O kadar ozel hayattan bahsetmiyoruz. Bekar bunu biliyorum bir tek.
Cok imrendim ya keske olsa dicem ama hayırlısı tabi. Nasipte varsa oluyor iste

Bizde konusmuyorduk ama iste ben belli etmeyecegim ya duygularımı onun oldugu bir ortamda dersanede bir cocuktan hoslandigimi soylemistim. farkli dersanelere gidiyorduk. o da benim de kiz arkadasim var diye atılmistı. halbuki ikimizde birbirimize inat yapıyormusuz.

Simdi bakıyorumda aslinda bayaği belliymis disaridan bakinca ama biz iki gururlu keci kucuk dusmekten korktugumuz icin farkinda değilmişiz.

Simdi lise arkadaslarimiz sosyal medyada ekli evli olduğumuza sasiran uok belliydi içten ice sevdiginiz diyorlar. Bir tek biz anlamamışız.

Bakın cok guzel tavsiyeler verilmis. direk soylemeseniz bile sinyal verin baktınız karsiligi yok yanliş anladina bağlarsiniz ama icimden bir ses cocukta bos degil sadece sizin gibi ya gurur yapıyor ya sizin sevmediginizi dusundugu icin arkadaşlığınıza kaybetmemek adina direk acilmiyor.

Bence açıkça söyle. Hayat kısa , bazı şeylerin yarına ertelenmeyeceği gerekir . Seni yıllardır tanıyorum, sohbetinden keyif alıyorum, vs vs de ve seni daha yakından tanımak istiyorum de .
Üniversite arkadaşlarımdan biri de hukuk fakültesinde okuyan bir oğlana aynı böyle hissediyordu . Yok o çok yakışıklı bana bakmaz , yok o şöyle bana bakmaz vs vs . Yıldık , bezdik , her sohbette ona bağlanan anlardan gına geldi ve en sonunda gaza gelip söyledi . 2 ay gezdiler veeee hiç hayal ettiğim gibi değilmiş dedi ve çok şükür onsuz sohbetlerimize geri döndük .

Bence açıkça söyle. Hayat kısa , bazı şeylerin yarına ertelenmeyeceği gerekir . Seni yıllardır tanıyorum, sohbetinden keyif alıyorum, vs vs de ve seni daha yakından tanımak istiyorum de .
Üniversite arkadaşlarımdan biri de hukuk fakültesinde okuyan bir oğlana aynı böyle hissediyordu . Yok o çok yakışıklı bana bakmaz , yok o şöyle bana bakmaz vs vs . Yıldık , bezdik , her sohbette ona bağlanan anlardan gına geldi ve en sonunda gaza gelip söyledi . 2 ay gezdiler veeee hiç hayal ettiğim gibi değilmiş dedi ve çok şükür onsuz sohbetlerimize geri döndük .
Cümlede ertelenmemesi yazmaya çalışmıştım . Cümlem düşük olmuş . Kusura bakmayın

Bizde konusmuyorduk ama iste ben belli etmeyecegim ya duygularımı onun oldugu bir ortamda dersanede bir cocuktan hoslandigimi soylemistim. farkli dersanelere gidiyorduk. o da benim de kiz arkadasim var diye atılmistı. halbuki ikimizde birbirimize inat yapıyormusuz.

Simdi bakıyorumda aslinda bayaği belliymis disaridan bakinca ama biz iki gururlu keci kucuk dusmekten korktugumuz icin farkinda değilmişiz.

Simdi lise arkadaslarimiz sosyal medyada ekli evli olduğumuza sasiran uok belliydi içten ice sevdiginiz diyorlar. Bir tek biz anlamamışız.

Bakın cok guzel tavsiyeler verilmis. direk soylemeseniz bile sinyal verin baktınız karsiligi yok yanliş anladina bağlarsiniz ama icimden bir ses cocukta bos degil sadece sizin gibi ya gurur yapıyor ya sizin sevmediginizi dusundugu icin arkadaşlığınıza kaybetmemek adina direk acilmiyor.
Cok tatli bir hikaye gercekten bayıldım 😍
Tavsiyeler guzel evet, evet ben de cocuk degilim ama yapabilecegimi hayal dahi edemiyorum. Soyle bir düşününce evet belki o kondurmuyodur bile. Çünkü hep kimseyi sevmedigimden falan dem vurur. Dun soyle bir laf etti. Sen tersliyosun filan ya dedi x kisisini, o onun hosuna gidiyordur bile belki dedi. Demekki kafasinda cizdigim imaj bu diye düşündüm. Ama eminim o da asla benim hislerim oldugunu dusunmuyordu. Sonra diyorum ki kendini kandiriyosun. :/

:):)
Offf bu duygularini aciklama isi bence cok fazla cesaret istiyor ya. Yapana saygim sonsuz

Cok tatli bir hikaye gercekten bayıldım 😍
Tavsiyeler guzel evet, evet ben de cocuk degilim ama yapabilecegimi hayal dahi edemiyorum. Soyle bir düşününce evet belki o kondurmuyodur bile. Çünkü hep kimseyi sevmedigimden falan dem vurur. Dun soyle bir laf etti. Sen tersliyosun filan ya dedi x kisisini, o onun hosuna gidiyordur bile belki dedi. Demekki kafasinda cizdigim imaj bu diye düşündüm. Ama eminim o da asla benim hislerim oldugunu dusunmuyordu. Sonra diyorum ki kendini kandiriyosun. :/

Size diyorum ama ben de asla adim atamazdi yani esim universiteyi kazandiktan sonra kaybedecek bir sey kalmadi zaten diyip acilmasaydi bana o hikaye orada kalacakti.

Ama ben tabi o zamanlar daha toy tecrubesizdim. Tabiri caizse ergendim. Siz iki olgun insansiniz. O zaman sorsalar tabiki erkek acilmali diye dusunurdum ama simdi oyle dusunmuyorum. Hayat kisa ilk adimi bir kadin olarak siz atabilirsiniz. Belki direk seni seviyorum demezsiniz ama bir ortam olur tam yeri gelir "Senin düsüncelerin benim icin cok onemli" dersiniz. Ya da "Sen diger is arkadaslarimdan farklısin benim icin" dersiniz. Bunlarda hic sakinca yok bence.

Hep engelledim
hep kendimi durdurdum
olmaz diyorum, ikimiz olmayiz zaten. Bu nedenle dusunmemeye çalıştım, yasakladım adeta.
Ama engel olamıyorum. Is arkadasima karşı ne hissediyorum bilemiyorum. Kafam çok ama çok karışık.
Aynı yerde çalıştığım ve beni en cok taniyan, neredeyse tek muhabbetimin olduğu arkadaşıma karşı adını koymak istemedigim bir şeyler var içimde. Son iki gündür günün sonunda düşündüğüm tek seyin o olduğunu farkettim
Cok dağıldım, cok mutsuzum cunku olmaz. Biliyorum.
Onun bana karşı öyle hisleri yok.
Olsa hissederdim diye düşünüyorum. Bir şekilde belli olurdu. Ama yok iste. Bu yastan sonra platonik takilip aci cekmek istemiyorum. Bu yuzden hep yasakladim. Ama son iki gündür durduramiyorum kendimi iste.
Her sey gecen görüntüme iltifat etmesiyle icimde artik patladi. Sadece iltifat etti. Ki o gun herkesten iltifat aldım, bir tek onun söylediği beynimde yankılandı. Nasil oldu bilmiyorum diger arkadaslarla birlikte elinde cicek vardi. Bu elindekini bana verdi. Her goren vaay kimden modunda. Ama yani ozel bir sey degildi. Sadece onun eline tutusturulmus ben de uzerine gelince banq vermis oldu. Ama benim icin anlami bu kadar basit olmadi. Mutlu oldugumu fark ettim. Ondan gelmis bir çiçek hosuma gitti. Ama dedigim gibi iicnde hicbir sey olmadigina eminim. Ozel hayatlarımızı hic konusmayiz. Aramizda is iliskisi anlaminda yakin bir arkadaslik var hepsi bu. Bugun ilk kez bir konudan acildi nisan filan yok mu ufukta diye sordu. Ama o kadar kayitsiz sordugunu hissediyorum ki icinde hicbir merak yok ne bileyim ölçme tartma amacı yok. Yok hissetmedim iste.
Beynimde dönüp duran bir konuşma daha var. Bir is icin sehir disina cikacagim. Ona sen de gel dedim. O yer icin pek gönüllü olmadi. Bak guzel bir teklifim var dedim. Sana kalacak yer ayarlayacagim. Tatil yapmis olursun. Haftasonu uzatirsin filan diye soyledim. Ama tek basima napicam orda dedi. Bana sen de kal demiyo ama diyemedi yani onu cok net anladim. Sen de kal demek fazlaydi biraz ama ben tek basima napicam derken de anlatamiyorum ama boyle yem atarsin ya. Onun gibi oldu. Sen de gel diyemese de ben ben de kalirim ok hadi yalniz da birakmiycam seni yeterki gel o ise yalniz gitmiym dedim siz tatil yaparsiniz dedim. Buna da itiraz etmedi. Olsa hissederdim degil mi. Hatta kendi firsat yaratir gelirdi direkt is icin. Biz kadinlar hissederiz dimi:KK43:
Neden boyle hep olmazlari seçiyorum

bacım beren saat vaybı aldım senden. çok da severim kendisini ama anlamak için bir duygu tercumanına ihtiyaç oluyor cumlelerini.
ya da kadir doğulu.
yoruluyorum ya.
de ki böyle böyle işyerinde biri var ben çok hoşlanıyorum ama o kendini hep geri çekiyor bir turlu olduramıyoruz, böyle böyle bana çiçek verdi sizce anlam çıkarayım mı?
erkek olsam da duygusallık ve drama bana aşırı yorucu gelirdi, kadın halimle de aşırı yorucu geliyor. bunu kendinize yapmayın.

Size diyorum ama ben de asla adim atamazdi yani esim universiteyi kazandiktan sonra kaybedecek bir sey kalmadi zaten diyip acilmasaydi bana o hikaye orada kalacakti.

Ama ben tabi o zamanlar daha toy tecrubesizdim. Tabiri caizse ergendim. Siz iki olgun insansiniz. O zaman sorsalar tabiki erkek acilmali diye dusunurdum ama simdi oyle dusunmuyorum. Hayat kisa ilk adimi bir kadin olarak siz atabilirsiniz. Belki direk seni seviyorum demezsiniz ama bir ortam olur tam yeri gelir "Senin düsüncelerin benim icin cok onemli" dersiniz. Ya da "Sen diger is arkadaslarimdan farklısin benim icin" dersiniz. Bunlarda hic sakinca yok bence.
Verdiginiz orneklere bakinca sanırım ben bunu yakin tarihte yaptim. Simdi fark ettim. Sizi her halinizle kabul ettim artik o yuzden iletisim kurabiliyoruz dedim. Bu sayilir bence:))
Ogle arasi geldi simdi. Yemek konusunda sesi cikicak mi bi bakicam. Cikmazsa bilr ogleden sonra yine beklemeyecegi bir sey yapacağım. Bi tepkisini ölçeyim madem.

bacım beren saat vaybı aldım senden. çok da severim kendisini ama anlamak için bir duygu tercumanına ihtiyaç oluyor cumlelerini.
ya da kadir doğulu.
yoruluyorum ya.
de ki böyle böyle işyerinde biri var ben çok hoşlanıyorum ama o kendini hep geri çekiyor bir turlu olduramıyoruz, böyle böyle bana çiçek verdi sizce anlam çıkarayım mı?
erkek olsam da duygusallık ve drama bana aşırı yorucu gelirdi, kadın halimle de aşırı yorucu geliyor. bunu kendinize yapmayın.
Ahaha gecenin bir saatinde duygu yogunlasmama verin ya.
Ama ben zaten kendime bile dillendiremiyorum

Ahaha gecenin bir saatinde duygu yogunlasmama verin ya.
Ama ben zaten kendime bile dillendiremiyorum

bence yuzeysel olsan şimdiye o adamla 2 yıllık evliydin.
sal gitsin ya valla drama yorucu zor. salla. yemek yiyek mi? yiyek. bu kadar. herşeyde tasvir, betimleme, husnitalil yapma. sal.

Hayir ondan degil duygulari yok gibi hissediyorum ya ondan olmaz diye kendime yasakladim. Sanirim acı cekmemek icin
E böyle de acı çekiyorsunuz. Koca koca medeni insanlarız, gidip duygularınızı açık etmekte bir sorun görmüyorum ben. İlla da ben sana ölüyorum bitiyorum demenize gerek yok; ben sana karşı birşeyler hissediyorum sanırım, senin ne düşündüğünü bilmek isterim demeniz yeterli.

:):)
Offf bu duygularini aciklama isi bence cok fazla cesaret istiyor ya. Yapana saygim sonsuz
Bence siz romanlardaki gibi bir duygu içindesiniz. İmkansız aşk duygusunu çok yoğun yaşıyorsunuz . Bu kadar gözünüzde büyütmeyin . Eğer alkollü içecekler içiyorsanız içip içip söyleyin en temizi.

Bence siz romanlardaki gibi bir duygu içindesiniz. İmkansız aşk duygusunu çok yoğun yaşıyorsunuz . Bu kadar gözünüzde büyütmeyin . Eğer alkollü içecekler içiyorsanız içip içip söyleyin en temizi.
Ay o hiç iyi olmaz ama ya. Düşünsenize bir de sarhoş olup onu aramış falan.. Bence söyleyecekse ayık kafayla söylemeli.

Ay o hiç iyi olmaz ama ya. Düşünsenize bir de sarhoş olup onu aramış falan.. Bence söyleyecekse ayık kafayla söylemeli.
Hayır aynı masada içsinler mesela öpüjeeeeemmm desin . Ben içmem ama bir arkadaşım sürekli yanında beni ister , çok rezil durumlara düşüyor . Senden başkası beni ifşa eder der . Aklıma geldi valla . Adamın hoşuna gitmezse yaaaa öyle miiiii hiç hatırlamıyorum , üstüne alınma eşek bile olsa öperdim o kafayla desin .

Hayır aynı masada içsinler mesela öpüjeeeeemmm desin . Ben içmem ama bir arkadaşım sürekli yanında beni ister , çok rezil durumlara düşüyor . Senden başkası beni ifşa eder der . Aklıma geldi valla . Adamın hoşuna gitmezse yaaaa öyle miiiii hiç hatırlamıyorum , üstüne alınma eşek bile olsa öperdim o kafayla desin .

yok ya bence bu olmaz. Kız normal zamanda cekiniyor hal hareketlerinden bir de sarhos kafayla yaptiklarini ayılınca hatirlarsa yerin dibine girer yuzune bakamaz adamin.

Sarhos opmek iyiymis de neylyim hatirlamayinca🤣
Sahisla koridorda karsilastim. Kostur kostur yemekhaneye gidiyodu:/ bi bozuldum cagirmdi goruyo musun yemege diye. Sonra bozuldugumu mu hissetti bilmiyorum mailini aldim dedi alakasiz laf olsun torba dolsun. Yok yaa bu elemanın aklinda bu minvalde kırıntı bile yok. Ben onu görünce konustugum kisiyi unuttum. Ben baskilamaya devam bence

X