- 20 Şubat 2017
- 1.653
- 6.579
- Konu Sahibi Latinachica
Bu gözler, olmaz denilen nelerin olduğunu gördü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normalde soguk bir insanim. Bir tek onunla iletisim kurdugumu biliyo. Hatta bir konusmada benim burda kimseyle bağım yok dedim. Benimle biraz vardir ya dedi. Ayrica uzun bir sure küstük. Kendisi ayni seyi baska biriyle yaşadı. Ona adım atmadi, ama benle konusmak icin bi adım atmıştı. Beni önemsemediğini düşünmüyorumBiraz kendinizi geri cekseniz soğuk davransanız
Tepkisi ne olacak afallar mı huzursuz olur mu yoksa hiçbir şey olmamış gibi davranıp umursamaz mı bi ölçüp tartarsınız
Dram degil ya. Yani hissi olsa anlamaz miydim. Anlardim bence.Evli değilse bu kadar dram fazla geldi açıkçası..benim bir arkadasimda sizin gibiydi şimdi evlendiler olmaz deme..niye olmasın..belki oda senin için aynı şeyleri düşünüyor ne bilim
Bence cok sacma duyguları olmasin ne farkeder, sizin duygularınızı bilmesinden neden bu kadar tedirginsiniz ki. 15 yasinda degiliz ki artik. En azından birsey hissetmiyorsa sizden uzak durur sizde rahat unutursunuz. Kendinize boyle eziyet cektirirsiniz, erkekler duygularıni hissettirmek istemezse ne hissettiğini anlayamazsınız, bazıları gram belli etmiyor. Ben bugune kadar hic birsey gizlemedim, seviyorsam seviyorum dedim, hoşlanıyorsam hoşlanıyorum. Ciddi olmayan bir ilişki yasamayacagimi da soyledim. At topu karşıya. O düşünsün.Hayir ondan degil duygulari yok gibi hissediyorum ya ondan olmaz diye kendime yasakladim. Sanirim acı cekmemek icin
Bununla hic bir yere varamazsınız ki, cok yogun oldugu bir ana denk gelirsiniz yada moralinin bozuk oldugu birak gelmeyi yüzünüze bakmaz. Onlarda robot degilkiBen hic hissetmedigim icin hareketinden anlam cikarmak istemedim. Yani ama su an icimde verdigim bu savasi kaybettim sanırım. Engel olamiyorum artik. Şöyle soylim bu hafta boyunca 2 kez o 2 kez ben yemege çıkalım dedik. Hicbiri olamadi. Sonra cikabildik. Yani yemege çıkmak gayet kolay ve siradan bir eylem mesela bunu da bir seye yormak istemiyorum. Zaten yoramiyorum . Yemek yani bu kadar basit. Flörtözluk sıfır. Ama bugun bir sey deneyebilirim diye düşündüm. Bugun bakayim hic yanima vs gelcek mi
Eğer öyleyse imkansız değil. O halde birden gidip tak diye söylemeyin ama yavaş yavaş belli edin siz belli ettikçe o da açılmaya başlar. Sizin gibi hissetmiyorsa bile düşünmeye başlar.Ben normalde soguk bir insanim. Bir tek onunla iletisim kurdugumu biliyo. Hatta bir konusmada benim burda kimseyle bağım yok dedim. Benimle biraz vardir ya dedi. Ayrica uzun bir sure küstük. Kendisi ayni seyi baska biriyle yaşadı. Ona adım atmadi, ama benle konusmak icin bi adım atmıştı. Beni önemsemediğini düşünmüyorum
Reddedilme korkusu var ya ondan. Yapamiyorum ben bunu. Yapamadim simdiye dek. Bir kez reddedildim küçükken o gun bugundur yok duygu filan belli dahi edemiyorum.Bence cok sacma duyguları olmasin ne farkeder, sizin duygularınızı bilmesinden neden bu kadar tedirginsiniz ki. 15 yasinda degiliz ki artik. En azından birsey hissetmiyorsa sizden uzak durur sizde rahat unutursunuz. Kendinize boyle eziyet cektirirsiniz, erkekler duygularıni hissettirmek istemezse ne hissettiğini anlayamazsınız, bazıları gram belli etmiyor. Ben bugune kadar hic birsey gizlemedim, seviyorsam seviyorum dedim, hoşlanıyorsam hoşlanıyorum. Ciddi olmayan bir ilişki yasamayacagimi da soyledim. At topu karşıya. O düşünsün.
:)) o taktikler neler biraz taktik verir misiniz:))Şimdi şöyle bir durum var ki sizin işiniz bence asla imkansız değil, ben bir umut gördüm. Neden diye sorarsanız da şöyle ki öncelikle ikiniz de bekar insanlarsınız ve arkadaşsınız. Evet arkadaş olmanız çok önemli bir nokta çünkü ben arkadaşlarımdan öyle platonik aşklar gördüm ve duydum ki gerçekleşmesi çok zordu. Mesela bir arkadaşım, en fazla birkaç ayda bir görebildiği birine tutulmuştu. Dolayısıyla ortada ne doğru dürüst bir tanışıklık ne de sizinki gibi bir arkadaşlık vardı. Ama sizin olayınız çok farklı. Birbirinizi tanıyorsunuz ve arkadaşsınız. Bu adam şimdi size karşı bir şey hissetmiyor olsa bile arkadaş olduğunuz için zaman içerisinde vakit geçirdikçe çeşitli taktikler kullanarak onun sizden hoşlanabilmesini sağlayabilirsiniz bence. Ben böyle düşünüyorum. Ve bence uzun vadeli bir arkadaşlık içerisinde karşısındaki adama taktikler yapıp da etkileyemeyecek kadın sayısı çok azdır. Erkekler bu şekilde genelde etkileniyorlar. Ama buradaki püf nokta asla pat diye konuya girmemek ve arkadaşlık içerisinde yavaş yavaş bu taktikleri uygulamak. Siz bu dediklerimi bir düşünün bence. Ben başaracağınıza inanıyorum :)
Aslında çok zor bir şey değil. Biraz daha samimi davranmaya başlayın öncelikle. Gitme imkanınız varsa beraber güzel bir filme gidin veya buna benzer şeyler yapın. Tabi atıyorum gittiğiniz film de bilinçaltına işleyecek tarzda bir film olsun :) Yani olduğundan daha sıcak davranın, komik şeyler anlatın mesela. Bir şeyleri bahane ederek sıkça vakit geçirmeye çalışın, sohbet konunuzu genişletin. Düzenli olarak günaydın mesajları atabilirsiniz mesela. Tabi bunların hepsini yaparken de bakımınıza özen gösterin. Tüm bunlardan sonra büyük ihtimalle hoşlanır bence.:)) o taktikler neler biraz taktik verir misiniz:))
Evet arkadasim.
Aramizdaki iliski farkli gelisti. Ilk basta hic konusmuyoduk nerdeyse. Sonra oda arkadasim oldu. Daha yakindan tanidik birbirimizi. Kafamiz ayni çalışıyo. O da mesela kimseyle konusmazdi etmezdi. Ama biz sadece is konusuyorz. Ozel hayatlarimizda hic bahsetmeyiz. Ne bileyim bu karpuz kabugunu nasil aklina sokucam bilmiyorum:)
Bir sey diyim mi sohbet konusunu genisletmek belki ama gunaydin mesaji filme davet vs. Vallahi yapamamAslında çok zor bir şey değil. Biraz daha samimi davranmaya başlayın öncelikle. Gitme imkanınız varsa beraber güzel bir filme gidin veya buna benzer şeyler yapın. Tabi atıyorum gittiğiniz film de bilinçaltına işleyecek tarzda bir film olsun :) Yani olduğundan daha sıcak davranın, komik şeyler anlatın mesela. Bir şeyleri bahane ederek sıkça vakit geçirmeye çalışın, sohbet konunuzu genişletin. Düzenli olarak günaydın mesajları atabilirsiniz mesela. Tabi bunların hepsini yaparken de bakımınıza özen gösterin. Tüm bunlardan sonra büyük ihtimalle hoşlanır bence.
Yürü be bacımÇat pat söylerim valla ne kendimi yicem?
Bence denemekten zarar gelmez. Açıkça senden hoşlanıyorum demiyorsunuz ki. Sonuçta arkadaşsınız, değil mi :) Sanmıyorum ama eğer bir tribe girerse de seni samimi arkadaşım olarak gördüğüm için yaptım der çıkarsınız işin içinden :)Bir sey diyim mi sohbet konusunu genisletmek belki ama gunaydin mesaji filme davet vs. Vallahi yapamam
Arkadasliginizdan olacaksaniz bile aci cekmekten iyidir bence.Acaba neden oyle hissettiniz
Aslinda degilim. Cunku oradaki is agir. Gelmesini istiyorum tek basima yapmaktansa iki kisi kolay olacak. Teklifim bunu saglamaya yonelikti. Ama ben de kalirim demek evet vericiydi. Yani ilginc bi durum oldugunu hissettim sanirim. Ondan oyle dedim. Ben tek başıma napicam derken ki ses tonu vs sanki sen de kal diyemiyomus gibiydi
Yok evli filan degil ya muzmin bekar
Benim derdim his olsaydi anlardim yok galiba. Yani hic hissi yoksa niye acikliym ki. Arkadasligimizdan da olurum
Çat pat söylerim valla ne kendimi yicem?
Demii TililililiYürü be bacım
Ay çok tatlı ama ya Yıl kaçtı peki :)Lisede aynı sizin gibi muhabbet ettigimiz derslerden sınavlardan üniversiteden konustugumuz birbirimizin çözemedigi sorularımızı çözdüğümüz ama özel konulara hic girmedigimiz bir arkadaşim vardı.
Aynı sizin gibi sacmalama vaveyla o sana arkadas gozuyle bakıyor vaveyla dusunme onu sen sinava odaklan sakin hissettirip kendini kucuk dusurme o seni sevmiyor diye diye icim icimi yiyordu.
Bana karsı attiğı her olumlu adımı da yok ya oyle değildir normal bunlar sen duygularindan oturu oyle dusunuyorsun diye yorumlardım.
Hatta bir kere ona inat yaninda sevdigim bir cocuk oldugunu soylemistim ergenlik iste. o da karsilik verdi benim de kız arkadasim var diye.
Sonra lise bitti sınava girdik ayri sehirlerde ayri universitelerde okumaya basladik ve bir daha gorusmemiz imkansizdi ki beni msn den ekledi (şimdikiler bilmez bizim zamanimizda masaustu bilgisayarlarda msn diye bir program vardı) uzun uzun anlatti lise boyunca hep beni sevdiğini ama arkadasligimi kaybetmekten korktugu icin acilamadigini simdi kaybedecek bir seyi olmadigini hala sevdigini unutamadigini soyledi. Tabi ben sok oldum hic beklemiyordum unutmaya calisiyordum. beni sevmiyorsun biliyorum ama soylemesem sonsuza kadar icimde kalacak diye açılmıstı ve duygularının karşılıklı olduğunu öğrenince çok saşırmıştı.
Sonuc şu an evliyiz 2 cocugumuz var.
Adam evli nisanli degilse sevgilisi de yoksa verdigi sinyalleri cok olumsuz karsilamayin hatta sizde ona karsi sinyal verinki adam cesaretini toplasin size açılsın.
Yaaa aşırı guzelLisede aynı sizin gibi muhabbet ettigimiz derslerden sınavlardan üniversiteden konustugumuz birbirimizin çözemedigi sorularımızı çözdüğümüz ama özel konulara hic girmedigimiz bir arkadaşim vardı.
Aynı sizin gibi sacmalama vaveyla o sana arkadas gozuyle bakıyor vaveyla dusunme onu sen sinava odaklan sakin hissettirip kendini kucuk dusurme o seni sevmiyor diye diye icim icimi yiyordu.
Bana karsı attiğı her olumlu adımı da yok ya oyle değildir normal bunlar sen duygularindan oturu oyle dusunuyorsun diye yorumlardım.
Hatta bir kere ona inat yaninda sevdigim bir cocuk oldugunu soylemistim ergenlik iste. o da karsilik verdi benim de kız arkadasim var diye.
Sonra lise bitti sınava girdik ayri sehirlerde ayri universitelerde okumaya basladik ve bir daha gorusmemiz imkansizdi ki beni msn den ekledi (şimdikiler bilmez bizim zamanimizda masaustu bilgisayarlarda msn diye bir program vardı) uzun uzun anlatti lise boyunca hep beni sevdiğini ama arkadasligimi kaybetmekten korktugu icin acilamadigini simdi kaybedecek bir seyi olmadigini hala sevdigini unutamadigini soyledi. Tabi ben sok oldum hic beklemiyordum unutmaya calisiyordum. beni sevmiyorsun biliyorum ama soylemesem sonsuza kadar icimde kalacak diye açılmıstı ve duygularının karşılıklı olduğunu öğrenince çok saşırmıştı.
Sonuc şu an evliyiz 2 cocugumuz var.
Adam evli nisanli degilse sevgilisi de yoksa verdigi sinyalleri cok olumsuz karsilamayin hatta sizde ona karsi sinyal verinki adam cesaretini toplasin size açılsın.
dogru bilmiyorum, pesin hüküm veriyorum.siz neden adamın yerine karar veriyorsunuz ki. belki var belki yok nerden bileceksiniz. ya belli edin yada açık açık konuşun birşey kaybetmezsiiniz