Kendimden nefret ediyorum...

rengin_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
222
0
kızlar. ne yaptım ne ettim bi türlü şu sigarayı bırakamadım. hala günde 3 - 4 tane içiyorum. yarım içiyorum ama sonuçta yakıyorum bu illeti. hemen pişman olup söndürüyorum ama keşke daha yakmadan pişman olabilsem .
kendimden nefret ediyorum. yavruma bu zamana kadar zararı olmuşmudur acaba.
sakın olumsuz bişey yazmayın kendimi zaten çok kötü hissediyorum. yaardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar:sm_confused:

canım ne diyim bilmem ki icmesen daha iyi olur aslında ben hic icmedim ömrüm boyunca eşimde evlenmeden önce iciyordu ya sigara ya ben dedim sigarayı oan kesti 4 yıl oldu hala icmez kokusundan benim gibi kacar nefret eder aslında bırakırsan bebegin icin cok daha iyi olur canım yaa bişi diyemiycem

CANIM EN AZINDAN BIRAKMA ÇABASINDASIN, BIRAKAMASANDA AZALTMIŞSIN.
DOĞDUKTAN SONRA, YANINDA İÇMEMEYE ÇALIŞ.
ŞU ANA KADAR OLAN ZARARLARI MUTLAKA VARDIR.
SEN YASAK KOYDUĞUN iÇİN BENDE KISITLI YAZIYORUM AMA,
KENDİNE DERT ETME, TİRYAKİ ANNE ADAYLARINA GÜNDE 3 ADET SİGARAYA KADAR SERBEST BIRAKIYORLAR.
DEMEKKİ O KADAR NİKOTİN TEHLİKENİN BOYUTUNU BüYÜTMÜYOR.

yaa canım sakın olumsuz bişi yazmayın demişsin bizi engelemişsin sonuctu yaptıgın şeyin yanlış oldugunu sende biliyosun buna biz nasıl onay verelim onaylı cvp verelimde seni rahatlatalım elbette zararı vardır daha ne diyebilirim ki sana sadece bu kadar konuşabiliyorum....

Içmiycem Kizlar Artik Içmiycem. çok Vicdan Azabi çekiyorum. Bugüne Kadar Nasi Azda Olsa Içebildim Diye

Canim Bende Sigara Kullaniyodum Hemde Günde 1 _1.5 Paketi Buluyodu.ama Hamileliğimi öğrenince Birakmaya Karar Verdim.eşimde Kullanmadiği Için Bana çok Yardimci Oldu Sağolsun.ilk Başlarda Biraz Zorlandim Canim Ama Başardim Artik Hiç Içmiyorum.eşim Bile çok şaşirdi.canim Ilk Zamanlar Paket Almamaya Başladim.günde 2 Veya 3 Tane Içiyodum.sonra Oturdum Dedim Ki Paketi Birakip 2 Ye 3e Düştüysem Bunuda Birakirim Ve Bebeğime Kötülük Yapmamiş Olurum Başardim Da Biraktim Artik Içmiyorum.ilk Zamanlar çok Canim çekti Ama Hep Vicdan Azabi Duydum Bunu Hissetmek Daha Kötü Bişey Emin Ol.düşünsene O Minnacik Ciğerleri Için Sizliyo Biliyorum Canim. Doğumdan Sonra Ufak Bi Hastaliği Olsa Ki Allah Korusun Hep Kendini Suçlayacaksin Vicdan Azabi Duyacaksin.bak Ben şuan Içmememe Rağmen Ilk Zamanlar Içtiğim O 1 2 Bile Bazen Beni Kahrediyo.canim Inşallah Birakirsin En Kisa Zamanda Eşinden Ve çevredekilerden De Yardim Iste Inaniyorum Birakacaksin Zor Olsada.kendine Ve Bebişine çok Iyi Bak Olur Mu?

SAOL CANIM. EVET BIRAKACAĞIM . TEK DİLEĞİM SAĞLIKLI OLSUN YAVRUMM

canım hayatımda hiç sigara içmediğim için sana bu konuda yorum yapmam, ahkam kesmem biraz anlamsız olur...sen zaten yaptıgın hatanın farkındasın ve en aza indirmişsin....bu kadar azaltan biri bence bırakabilirde...
kendinede bukadar yüklenip stres yapma bence...bebegine buda zarar verir...

canim bende birakamadim 3-4 tane iciyorum günde.. ve sanirim isin en kötü tarafida pismanlik duymuyorum .. sigarasiz bir hayat düsünemiyorum..
hamile oldugumu ögrendigimde hemen birakmistim 3 gün icmedim .. herseyden nefret ettim .. yemek yemek bile zevk vermedi .. cünkü yemekten sonra sigara icmeyecektim ..
huzursuzlukmu yoksa sigarami daha zararli bebege bunun tartismasini yapmak istemiyorum ama huzursuz olacagima icerim daha ii dedim .. ve iciyorum ..
birakabilenleri tebrik ediyorum.. ben 12 yasimda ilk sigarami ictim ve icmeye devam ediyorum .. maalesef..

eşim bile yanımda içmiyo. benide içiyorum sanıyo. ya yakıyorum söndürüyorum kendimi rahatlamış hissediyorum. ama sonrada niye ben bunu bırakamıyorum deyip kendi kendimi yiyorum. yavruma bişi olaak diye çok korkuyorum. yani bi sigarayı yaktımı yarısını bile içmiyorum söndürüyorum kendimi tatmin etmek gib i bişi işte. allahım ne aptalım..
öffffffffffffffffffffff

bende biraz su rahatlikta var ..
komsumun 3 cocugu var ücününde boyu uzun .. (kücük olurlar denio ya sigara icen annelerin bebekleri)
kadin hamileyken günde 1 paket iciyodu ve dogurduktan sonrada cocugu emzirirken elinde sigara oluyodu ..
tabiki ii bisey deil ..
yanliz cocuklarinin hic birinde hic bir sorun olusmadi ..

cocuk dogduktan sonra kesinlikle cocugun yaninda .. hatta evin icinde bile icmeyi düsünmüyorum ..
madem bu kadar düsünebiliosun biraksana o zaman dienler olur eminimki .. birakamiyorum deilde ..daha cok birakmak istemiorum :S

canım sana bi yorum yapamicam çünkü aynı dert bendede var. bende günde 3,4 tane içiyorum. tek yapabildiğim bu çok fazla içiyodum hamile olduğumu öğrenince ancak bu kadar azaltabildim.
en iyisi içmemek ama olmuyo işte.

seni anliyorum canim.. insallah bebislerimize cok fazla zarar vermiyoruzdur ..
eminimki zarari vardir ama insallah cok fazla deildir ..

içmeseniz daha ii olur tabiki ama doktorlar bile zaten bırakamayan annelere günde en fazla 5 e kadar verio sigarayı bende içiyordum hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım ama bu ara canım acayip istio içmemek için sabrediuyorum bi doğurayım hemen içicem diyorum eşimde çok kızıo bu kadar bıraıkmışsın bidaha içmek yok dio ama kendisi içio yanımda içmio ama onun kokusu bile bana güzel gelio canım istediği için bazen ben yakıyorum sigarasını ama içime çekmiyorum tabi ay walla nasılda bağımlılık yapıo ya sigara tehlikeli ama çok güzell malesef...

Kizlar Sizleri çok Iyi Anliyorum Yapicak Bişey Yok Birakmadiktan Sonra.bende Hep Nasil Birakirim Diye Düşünüyodum Ama Biraktim Işte.şimdide Eşim Biraktin Artik Doğumdan Sonrada Içmek Yok Diyo.kendiside Içmiyoya.ama Ben Söz Veremiyorum.askito Canim Isteyince Oluyo.bende Birakamam Demezdim Birakmak Istemiyorum Derdim.ama Eminimki Istediğinde çok Rahat Birakirsin

nesi güzel canım yaa kuru duman resmen zehir yapmayın kızlar bebeginize zarar vermeyin bırakın şu nalet şeyi :1no2:

ben evlendim eşime kayınpederime sigarayı bıraktırdım tek eniştem iciyor oda cıkıp balkonda iciyor ben izin vermiyorum kimse yanımda icemiyor bir cafede oturdugumuzda yanımızda icen birisi varsa hemen şikayet ediyorum rahatsız oluyorum hemde cok feci resmen beni bogazlıyorlar sanki şu sigaradan nefret etigim kdar kimseden etmiyorum valla bizim sülalede bir kişi bile icmiyor genetik olsa gerek bende icmiyorum sevmiyorum

kızlar bende hamileyken bırakamıyodum doktoruma gittim anlattım doktorumda çocuğun sağlıklı ise günde 5 taneye kadar içebileceğimi söylemişti bende çok fazla canım çektiği zamanlarda ve çok içime çekmeden içtim doktorunuza danışın bence oda size söyler zaten isteğimiz hiç içmemek ama işte bi yapıştımı bırakmıyo bizi .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…