Canim Bende Sigara Kullaniyodum Hemde Günde 1 _1.5 Paketi Buluyodu.ama Hamileliğimi öğrenince Birakmaya Karar Verdim.eşimde Kullanmadiği Için Bana çok Yardimci Oldu Sağolsun.ilk Başlarda Biraz Zorlandim Canim Ama Başardim Artik Hiç Içmiyorum.eşim Bile çok şaşirdi.canim Ilk Zamanlar Paket Almamaya Başladim.günde 2 Veya 3 Tane Içiyodum.sonra Oturdum Dedim Ki Paketi Birakip 2 Ye 3e Düştüysem Bunuda Birakirim Ve Bebeğime Kötülük Yapmamiş Olurum Başardim Da Biraktim Artik Içmiyorum.ilk Zamanlar çok Canim çekti Ama Hep Vicdan Azabi Duydum Bunu Hissetmek Daha Kötü Bişey Emin Ol.düşünsene O Minnacik Ciğerleri Için Sizliyo Biliyorum Canim. Doğumdan Sonra Ufak Bi Hastaliği Olsa Ki Allah Korusun Hep Kendini Suçlayacaksin Vicdan Azabi Duyacaksin.bak Ben şuan Içmememe Rağmen Ilk Zamanlar Içtiğim O 1 2 Bile Bazen Beni Kahrediyo.canim Inşallah Birakirsin En Kisa Zamanda Eşinden Ve çevredekilerden De Yardim Iste Inaniyorum Birakacaksin Zor Olsada.kendine Ve Bebişine çok Iyi Bak Olur Mu?
Canim Inaniyorum Birakacağina Kolay Gelsin
eşim bile yanımda içmiyo. benide içiyorum sanıyo. ya yakıyorum söndürüyorum kendimi rahatlamış hissediyorum. ama sonrada niye ben bunu bırakamıyorum deyip kendi kendimi yiyorum. yavruma bişi olaak diye çok korkuyorum. yani bi sigarayı yaktımı yarısını bile içmiyorum söndürüyorum kendimi tatmin etmek gib i bişi işte. allahım ne aptalım..
öffffffffffffffffffffff
içmeseniz daha ii olur tabiki ama doktorlar bile zaten bırakamayan annelere günde en fazla 5 e kadar verio sigarayı bende içiyordum hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım ama bu ara canım acayip istio içmemek için sabrediuyorum bi doğurayım hemen içicem diyorum eşimde çok kızıo bu kadar bıraıkmışsın bidaha içmek yok dio ama kendisi içio yanımda içmio ama onun kokusu bile bana güzel gelio canım istediği için bazen ben yakıyorum sigarasını ama içime çekmiyorum tabi ay walla nasılda bağımlılık yapıo ya sigara tehlikeli ama çok güzell malesef...