Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaar biri nolur suraya tam yapılışını yazsın, ben bugün gittim oje aldım, kireç beyazı ve tırnakiçi gibi bir renk, bantla yaptım ama hiç beğenmedim =((

hele sol elinize nassıl yapıyorsunuz : bi de tırnak üstüne o açık rengi sürünce beyaz beyaz gibi olmuyor off beyazları sürerken yatay mı sürüyorsunuz dikey mii :))

Son düzenleyen: Moderatör:
hele sol elinize nassıl yapıyorsunuz : bi de tırnak üstüne o açık rengi sürünce beyaz beyaz gibi olmuyor off beyazları sürerken yatay mı sürüyorsunuz dikey mii :))

canım ben flormar 310 ve 319 la yapıyorum.en basit yöntemi şu; evde muhakkak şeffaf bant vardıra.s tırnak uçlarımı ayarlayarak bantı yapıştırıyorum 310 u dikey olarak sürüyorum.biraz kurumasını bekleyip bantları çıkarıyorum,sonra da 2 kat olarak 319 u tüm tırnağıma sürüyorum.işte bu kadar:smiley-cool:

çok saol, bende de flormarın kireç beyazı ve dediğim gibi tırnakiçinin renginde bir pembem var. açık pembeyi sürünce beyazı kötü oldu gibime geldi de, ama daha ilk yapışım elim alışır sanırım =)))

en üste cilada sürüyorsunuz kızlar o zaman güzel olur yoksa eksikliği belli oluyor. birde kne uzun ne kısa olacak tırnaklarınız o zamn güzel oluyo bence küt törpülü harika oluyo..

bnde boyle yaptım tırnaklarımıı kızlar nazar boncugunuu ılk denememdi.

bende bugün ilk defa yaptım bakalım beğenecekmisiniz buyrunnnnnnnnn

bunlarda beniim :)

bu da benim az önce bitirdiğim çakma frenchim sırnaşık şey

hepsini bir arada gorelim gozumuz gonlumuz acilsin :lepi:

kizlar supersiniz yhaaa
cidden hepsi harikaaaaaa kaydirigubbakcemile5

ben de şeffaf bantla yapıyorum bazen. aynı kafadanız desene yerimseniben

ah keşke kesmeden önce kendi manikürümü yaptığım tırnaklarımın resmini çekseydim. gerçekten çok güzeldi...

kızlar harıkasınız
özellıkle deydey tırnak yapını frenchını cok begendım

hiç beceremiyorum ben bunu ya:çok üzgünüm:
resimli anlatin belki anlarim:roflol::roflol:

selam a.s herkese şeffaf bant dedıgınız bıldıgımız seloteypmı?bız onla denedık ama bant şeffaf oldugu için göz yanılmasından dolayı yamuk yapıstırmısız arkadasımla...bandı yapıstırırken sız nası bı teknık kullanıyosunuz? ne kadar dıkkat edersek edelım olmadı ya sızınkıler çok muntazam görunuyo nolur bızede yardımcı olun teşekkürler

sochic bayıldım tırnaklarına tatlım maşallah

ben hiç bantla flan uğraşmıyorum kızlar :icecream:
kolay bi yöntemi var,hatta kk dan ögrenmiştim...
avcuma bi iki damla beyaz oje damlatıyorum,dger elimin tırnaklarını sıyırıyorum ojeylen...süper oluyo :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…