• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
picture.php
[/IMG]

Son düzenleme:
gamzecim nasıl anlatayım ki kuaförlerin yaptığı gibi yapıyorum ben selobant ya da avuç ile değil, oje fırçası ile önce yatay olarak uçları boyuyorum

Ya ben selebantla yapıorum ama sol elime yaparken acayip zorlanıorum bir de her tırnağım aynı şekil deil kimisi yuvarlak kimisi düz.Bir öneriniz var mı daha kolay yapmak için??????

Ya ben selebantla yapıorum ama sol elime yaparken acayip zorlanıorum bir de her tırnağım aynı şekil deil kimisi yuvarlak kimisi düz.Bir öneriniz var mı daha kolay yapmak için??????

canım ben fırçayı yukardan aşağı vuruyorum çok düzgün oluyo öle sol elime bile ypabiliyorum yani zamanla pratikleşiyosun tırnaklarınıda aynı şekilde törpiileee ama yapısı öyleyse ona yapılabilecek biişey yok

Kızlar Yapalı 2 Gün Oldu Birde Güzel Çekememişim Ama Mazur Görün Paylaşmak ıstedim hihoyyyt

Parmaklarım Reglden Dolayı Şiş benneyaptımki

Son düzenleme:
teşekkr ederim tatlımmm malesef bu aralar tırnaklarım cok hassas hemen kırılıo ben de hepsini kesmiorum kırılan parmağa yara bandı operasyonu yapıorumyerimsenibenuzasalar da french yapsam

Cok profesyonel gördüm sizi kizlar :umursamaz:
Bu hamaratliginizi mutfaktada gösterin gayrii :jeyyar:

çok basit canım french ya da oje sürdün dielim üstüne lacivert ojele yuvarlak yapıosun fırçayı değdirmen yetio az kurumasını bekleyip mat beyaz ojeyle lacivertin üstne bi yuvarlak daha istersen beyazın da üstüne minick lacivert bi nokta da yap daha güsel oluo en son da soyulmasın die seffafla geçiorum tırnağın üstnden gayet dayanıo da

tebrik ediyorum gerçekten. ben kırmızı ojeyi bile taşırmadan zor sürüyorum -tatlicadiarzu-

socih bnm favorim sensin biraz daha uzun olsa daha güzel olur eminim ama böylede çok harika tırnakların var maşallah :nazar:

cok saol tatlımmm eet keşke biras daha uzun olsalar hele su an kırılma ve soyulma problemim var o yüzden french yapamıorum koyu renk ojelerle kapatmaya calışıorummm bi düzelseler Şeniz

Merhaba Kızlar;
uzun zamandır takipçisi olduğum klubunüze daha yeni fırsat bulabildim.Bende tırnak süslerine çok meraklıyım size tırnakta çiçek yapımı ile ilgli bir ipucum var eğer tırnağınıza çiçek yada nazar boncuğu yapmak istiyorsanız en iyi toplu iğne ile yani hani başları incili toplu iğneler var ya onlarla yapabilirsiniz sonuç mükemmel oluyoo benden söylemesi....yerimseniben

Bunu hiç düşünmemiştim cnm çok saol. Bu arada aramıza hoşgeldin :) Bende tam bir french hastasıyım çok seviyorum french'i bunuda en kısa zamanda denicem inşallah...

bende yapim ayrın eklicem bende ten rengi sürüyorum üzerine

Back