Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gerçekten çok başarılısınız bu konuda ben kendime hiç yapamıyorum

tşk ederim hülyalı bi arkadas kkda yazmıştı hani avcun içine kireç beyazı oje suruyosun onu tırnagının ucuyla sıyıroyosun sonra ucu beyaz oluyo üstünede rakı beyazı oje uyguluyorum bu kadarcık mutlaka deneyin süper

bende bugun kendim ilk kez french manikür denemesi yaptım bakalım begencekmisiniz yorumlarınızı beklıyorum kızlar burda bahsedilen pratik bi yöntemle 6-7 dk da yapıverdim

ilk kez denediğine emin misin? bence gayet güzel olmuş:)))

ilk kez denediğine emin misin? bence gayet güzel olmuş:)))

teşekkür ederim evett ilk kez denedim cunku cidden kolay bir metod biraz dikkatle sıyırarak alıyorsunuz düzgün oluyorr hatta ojelerimi bile bir hevesle dün aldım:)

bende bugun kendim ilk kez french manikür denemesi yaptım bakalım begencekmisiniz yorumlarınızı beklıyorum kızlar burda bahsedilen pratik bi yöntemle 6-7 dk da yapıverdim
Nilim süper olmuş gayet başarılı.Yüzüklerde pek bi yakışmış.Çok beğendima.s.

kızlar bende yaptım ama benim tırnaklarım yapısı kısa olduğundan diğer arkadaşların ki gibi güzel durmuyor birde foto çirkin çektiğinden bulanık çıktı kusura bakmayın

Manikür ve Pedikür çok hassas konular ben yıllardır aynı kişiye yaptırıyorum . ve bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım . Sizde etrafınızdan referans aldığınız yere gidin Ankara'da iseniz ben size kendi güzellik uzmanımı önere bilirim 8 yıldır ondan başkasına gitmem .....a.s.
.

bende dun ılk defa bu yontemı denedım we sonuc mukemmel oldu musaıt oldugumda hemen resım yuklıcemm kıslar:enbuyukkk:

kizlar manikurlerinize bayildim. ben de kendim yaparim arada. arada da giderim kuafore. su gunlerde kendi manikur setimi almayi dusunuyorum. solingen iyiymis sanirim. ama pahali galiba.

sally hansen'in beyaz kalem seklinde ve incecik uclu firca seklinde beyaz ojesi var. manikur cok kolay yapiliyor. zaten isin en zor kismi ince beyaz kismi cekmek. Tr'de fiyatlar ne kadar bilmiyorum ama yalnizca seckin! eczanelerde satuliyor bu meret ve pahaliymis. burada 5-6 dolar civari.

tırnaklarını küt törpülersen ve ince bi şekilde yaparsan frenchi çok hoş durur eminim ki..

bunlar da benim

Eklentiler

• $12072009011.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 140
  • $12072009010.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 253
yhaa kızlar bnde french ypmk istiorm ama tırnaklarım geniş ve kısa yani uzatınca da geniş uzuo ne kdr törpülesem de küt olmuo :'( sizce nsl yapablirim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…