bende bugun kendim ilk kez french manikür denemesi yaptım bakalım begencekmisiniz yorumlarınızı beklıyorum kızlar burda bahsedilen pratik bi yöntemle 6-7 dk da yapıverdim
ilk kez denediğine emin misin? bence gayet güzel olmuş:)))
Nilim süper olmuş gayet başarılı.Yüzüklerde pek bi yakışmış.Çok beğendima.s.bende bugun kendim ilk kez french manikür denemesi yaptım bakalım begencekmisiniz yorumlarınızı beklıyorum kızlar burda bahsedilen pratik bi yöntemle 6-7 dk da yapıverdim
Nilim süper olmuş gayet başarılı.Yüzüklerde pek bi yakışmış.Çok beğendima.s.
Kızlar manikür yaptırdım ilk defa, sordum soruşturdum ama birazda rastgele oldu yaptırdığım kişi ve 4 parmağı kanattı ondan geçtim yaptırdıktan sonra fena görünmüyordu bu ilk kez yaptırmış olmamla ilgilide olabilir tabi ki . . .
2 gün geçti ve neredeyse kıyafet giyemeyecek haldeyim kanayan yerler yani tırnak diplerim ufak bi darbede bile kanıyor ve hiç yaptırdığım günkü gibi değil soyuldu ufak ufak soyuklar oldu tırnak diplerimde . . .
ehli olmayan kişilere asla teslim olmamak gerek bunun bir kez daha sağlamasını yapmış oldum . . . uğramayı düşünüyorum yolum düştüğünde tırnaklarımın halini gözüne sokmak için o kasaba . . .
kötükedihüso
tşk ederim hülyalı bi arkadas kkda yazmıştı hani avcun içine kireç beyazı oje suruyosun onu tırnagının ucuyla sıyıroyosun sonra ucu beyaz oluyo üstünede rakı beyazı oje uyguluyorum bu kadarcık mutlaka deneyin süper
Bu da benim fransız manikürüm =)
canim cok cooook guzel olmus. alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?