Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yhaa kızlar bnde french ypmk istiorm ama tırnaklarım geniş ve kısa yani uzatınca da geniş uzuo ne kdr törpülesem de küt olmuo :'( sizce nsl yapablirim??

canım kendin çok uğraşıp da küt yapamadıysan bi kuaföre git bence. o törpülerken de dikkatlice izle, daha sonraları kendin evde onun gibi yapmayı denersin yerimseniben

bnde boyle yaptım tırnaklarımıı kızlar nazar boncugunuu ılk denememdi.

benimde gül tırnak o yüzden hiç hoş olacagını sanmıyorum bunların

benimde gül tırnak o yüzden hiç hoş olacagını sanmıyorum bunların

böcüüm öle deme belki güsel olur cnm opuyorumnanaktan
yapta görelim yerimseniben

kızlar harikasınız valla
susu18 cnm nazarboncuklu da harika olmuş a.s.​

böcüüm öle deme belki güsel olur cnm opuyorumnanaktan
yapta görelim yerimseniben

kızlar harikasınız valla
susu18 cnm nazarboncuklu da harika olmuş a.s.​

teşşekkür ederim canım

ben french beceremiyorum ama cok seviyorum.kizlar harikasiniz haaa helal vallahi...bi benim tirnaklarima da el atsaniz :)))

french beceremeyenler ıcın flormarın french takımıı cıkmıs hazır bantlıı flan yapması cok kolayy ıstersenız deneyinn .

bende ya kalın ya ince yapıyorum o ayarı tutturamıyorum bir türlü, ama french bandı yoksa evde bilidğimiz seloband (izolaband) kullanıyorum onu yapıştırıorum o zaman kolay sürülebiliyor taşmaıyor en azından:sm_cool:

bende bugün ilk defa yaptım bakalım beğenecekmisiniz buyrunnnnnnnnn

elasuu cnm benim çok hoşuma gittiii süper olmuş opuyorumnanaktan

yaa özendim bak şimdi tırnaklarım uzun olsaydı koyardım resmini. çok severim ben de, tırnakları çok güzel gösteriyo. ben de selobantla yapıyorum :1rolleyes: diğer tırnak bantları pek kullanışlı olmuyo

bugün kadının birinde gördüm otobüste french bukdr güzel mi yapılır yada bukdr güzel yakışır mı... çok beğendim utanmasan fotosunu çekecektim vallaa.. :kedi:kaydirigubbakcemile3

bu da benim az önce bitirdiğim çakma frenchim sırnaşık şey

elleirn çok kibar cnmmm tırnaklarda yıkılıyoalkisalkisalkisbenim ellerimi koysam buraya bu topik kapatılır o derece kötü kaydirigubbakcemile3

cok teşekkür ederim canım:kedi::kedi: :) benmde cok kötüydü kendim çabaladım bu hale getirmek için her uzadığında düz törpü yaptım ve cok zamanımı aldı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…