• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yhaa kızlar bnde french ypmk istiorm ama tırnaklarım geniş ve kısa yani uzatınca da geniş uzuo ne kdr törpülesem de küt olmuo :'( sizce nsl yapablirim??

canım kendin çok uğraşıp da küt yapamadıysan bi kuaföre git bence. o törpülerken de dikkatlice izle, daha sonraları kendin evde onun gibi yapmayı denersin yerimseniben

gul0022.jpg

bnde boyle yaptım tırnaklarımıı kızlar nazar boncugunuu ılk denememdi.

benimde gül tırnak o yüzden hiç hoş olacagını sanmıyorum bunların

benimde gül tırnak o yüzden hiç hoş olacagını sanmıyorum bunların

böcüüm öle deme belki güsel olur cnm opuyorumnanaktan
yapta görelim yerimseniben

kızlar harikasınız valla
susu18 cnm nazarboncuklu da harika olmuş :nazar:a.s.​

böcüüm öle deme belki güsel olur cnm opuyorumnanaktan
yapta görelim yerimseniben

kızlar harikasınız valla
susu18 cnm nazarboncuklu da harika olmuş :nazar:a.s.​

teşşekkür ederim canım

ben french beceremiyorum ama cok seviyorum.kizlar harikasiniz haaa helal vallahi...bi benim tirnaklarima da el atsaniz :)))

french beceremeyenler ıcın flormarın french takımıı cıkmıs hazır bantlıı flan yapması cok kolayy ıstersenız deneyinn .

bende ya kalın ya ince yapıyorum o ayarı tutturamıyorum bir türlü, ama french bandı yoksa evde bilidğimiz seloband (izolaband) kullanıyorum onu yapıştırıorum o zaman kolay sürülebiliyor taşmaıyor en azından:sm_cool:

fotoraf0087.jpg
fotoraf0086.jpg

bende bugün ilk defa yaptım bakalım beğenecekmisiniz buyrunnnnnnnnn

elasuu cnm benim çok hoşuma gittiii süper olmuş opuyorumnanaktan

yaa özendim bak şimdi :utangac: tırnaklarım uzun olsaydı koyardım resmini. çok severim ben de, tırnakları çok güzel gösteriyo. ben de selobantla yapıyorum :1rolleyes: diğer tırnak bantları pek kullanışlı olmuyo

bugün kadının birinde gördüm otobüste french bukdr güzel mi yapılır yada bukdr güzel yakışır mı... çok beğendim utanmasan fotosunu çekecektim vallaa.. :kedi:kaydirigubbakcemile3

elleirn çok kibar cnmmm tırnaklarda yıkılıyoalkisalkisalkisbenim ellerimi koysam buraya bu topik kapatılır o derece kötü kaydirigubbakcemile3

cok teşekkür ederim canım:kedi::kedi: :) benmde cok kötüydü kendim çabaladım bu hale getirmek için her uzadığında düz törpü yaptım ve cok zamanımı aldı kafamçokkarıştı

Back