Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar french çok hoşuma gidiyo ama ben yapamıyorum:çok üzgünüm:
özellikle bantla falan hiç yapamıyorum kötü oluyo kendim böyle denedim fotoğraf ekledim
Aranızda yapanlar varsa paylaşalım ne dersiniz yerimseniben

canım çok güzel konu bu ve çok beğendim ben kendi yaptığın bakımı . . .

tırnaklarından sorunlu biri olarak bu başlıkta yapılan uygulamaları ve fotoğraflarını bulabilirim umarım . . .

canım çok güzel konu bu ve çok beğendim ben kendi yaptığın bakımı . . .

tırnaklarından sorunlu biri olarak bu başlıkta yapılan uygulamaları ve fotoğraflarını bulabilirim umarım . . .

konuyu beğendiğin için çok sevindim tatlım a.s.

ben hiç manikür yaptırmadım kendim yapmaya çalışıyorum
arkadaşım manikür yaparken tırnağının kenarını kanatmışlardı ve sanki aynı şey benimde başıma gelecekmiş gibi ön yargımı kafamdan atamıyorum delikafadulden

fotoğraflar ekleyip paylaşım yaptıkça konu daha eğlenceli olacaktır a.s

Umarım arkadaşlarda yardımcı olur :enbuyukkk:

Birde bantlarla yapabilen varmı varsa foto eklerseniz sevinirim a.s.

canim tirnaklarini biraz daha kut kes, ustlerini sivriltme, o zaman french daha cok yakisir =) isaret parmagini ve bas parmagini daha yuvarlak kes, orta parmagi biraz duzlestir, yuzuk ve serce parmaklarinin tirnaklarini ise kut kes.
french manikuru bantsiz duzgun yapmak icin ojeyi iyice siyir surmeden once, sonra parmagini duz bir zemin uzerine koy ve fircayi sabit tutarken parmagini cevir. kuruduktan sonra beyaz seridin uzerinden bir kat daha gec. iyice kuruduguna emin olmadan cila surme, alttaki beyaz ojeyi dagitir. tirnaklarini beyaz seritler kuruduktan sonra soguk suya sok, ojeyi saglamlastirir. en son cilani sur.
manikuru ben de yapmiyorum. banyodan sonra ya da istedigin bir zaman tirnaklarini ilik suda beklet, sicaga yakin olsun ama yakmasin. sonra diger tirnaginla etleri nazikce geriye it. koparmana kesmene gerek kalmaz boylece.

teşekkürler canım güzel tavsiyelerin için :1hug:

sende çok güzel yaparsın frenchi delikafadulden
resim ekler misin görelim

sevdim bu konuyu ben delikafadulden canım tşk böle bi konu açtığın için
tırnakların hoş olmuş ancak şeritleri daha ince yaparsan daha şık durur bide arkadaşın dediği gibi küt kesmen hoş olur.
bende yaptığımda eklerim resimleri bekliyorum.

Kızlar manikür yaptırdım ilk defa, sordum soruşturdum ama birazda rastgele oldu yaptırdığım kişi ve 4 parmağı kanattı ondan geçtim yaptırdıktan sonra fena görünmüyordu bu ilk kez yaptırmış olmamla ilgilide olabilir tabi ki . . .

2 gün geçti ve neredeyse kıyafet giyemeyecek haldeyim kanayan yerler yani tırnak diplerim ufak bi darbede bile kanıyor ve hiç yaptırdığım günkü gibi değil soyuldu ufak ufak soyuklar oldu tırnak diplerimde . . .

ehli olmayan kişilere asla teslim olmamak gerek bunun bir kez daha sağlamasını yapmış oldum . . . uğramayı düşünüyorum yolum düştüğünde tırnaklarımın halini gözüne sokmak için o kasaba . . .

kötükedihüso

ay cok guzel bi konu buuuu,bende tirnaklarimin birazcik uzamasini sabirsizlikla bekliyorum bi uzasalar ilk defa kendim deniycem,hatta ozel bantlar bile aldim,bakalim yapabilecekmiyim,bende koyarim resminiyerimseniben

ayrica hulyali arkadasim,bence gayet guzel olmuslar,yerimseniben

bide sunu merak ediyorum,tirnak kalemleri var french icin,ben deniyorum ama hicde bi fark olmuyo,oje gibi,acaba diyorum kalemi surmeden once yapilmasi gereken biseylermi var,iyi sonuc almak icin.........

canim ben de manikur hic yaptirmadim ama burda kalici french yaptirdigimda manikur yaptilar benim de parmaklarimi kanattilar..

kalici french cok guzeldi.. istedigin gibi rahat bulasik yikayabiliyorsun temizlik filan.. ama tirnagin uzadikca hic hos görunmuyor ben de cikarttim ve tirnaklarim mahfoldu
cok kiriliyorlar ben de frechi artik evde deneyecem

bu da benimki, 16 yaşımdan beri kendim yapıyorum

teşekkür ederim:) fakat tırnak şekli olarak her zaman bunu tutturamıyorum bazen daha küt bazen daha oval oluyor ama en iyisi bu galiba:)

ben mat beyası sevmıorum doğal durmuyor sankı rakı yeyazı dedıgımıs rengı once uclara suruorum sonra tırnagın butunune cok doğal duruor beyas gıbı ben burdayım demıyor :)

bu resim eski asıl çektiğim elimdi frenchi arada kendim yapıyorum bi daha yapınca yakından çekerim ben küt yapıyorum ve ucdaki beyazı ince cekmeye ozen gosterıyorum daha doğal olsun diye..,

balik beyaz sevmiyosan üste ten rengine yakın renkler var onlardanda sureblirsin ben bazen oyle yapıyorum flormar mesela nosunu ezbere bılmıyorum eve gıdınce bakım yarın yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…