Kendi ülkende dişlanarak mi yaşamak yoksa yurt disinda mi ?

Ben daha cok kadin kacirma olayi olursa diye korkuyorum..
Cunku bunlar esmer beyazlar dikkat cekiyor..
Turkiyenin en cirkin insanini getir bunlara gore cok guzell..
Bu yuzdende korkuyorum..
Bunu ve hırsızlığı birleştirirsek...

Sanırım fikrim değişti. Herkese orda kaldığını söyle, Antalya'ya git Muğla'nın ilçelerine git, Balıkesir Çanakkale ye git oralarda sahil kasabalarında yaşa. Ruhları duymaz.

Bu yuzdende korkuyorum..
O da çok büyük bir risk. Kadın kaçırma falan...Bilemedim. Sanki Türkiye daha mı güvenli?

O ülkenin komşusu daha güvenilir bir ülke yok mu yaşayabileceğin ve iş bulabileceğin?

Bu yuzdende korkuyorum..
Sadece bunun için bile orda kalınmaz ..yiyeceğin bir kap yemek ..burda da bulursun ,en azından kafan rahat olur ,güvende hissedersin ..birikmiş paran da varmış ..bir yıllık kiranı ödesen ,maaşının yarısını kenara koysan ,yine geçinirsin ..

Ankara veya istanbul şart değil ..daha ekonomik şehirler var ..asgari ücretle bile geçinir sin

Eyalettleri olan ulke..
Bu restorani olan turk tehlikeli degil diyo sma sonucta o erkek nerden bilsinn...
Tek basina heryere gider..
Eğer düşündüğüm yerse orası Türkiye'den daha beter bence. Tehlikeli olmaz olur mu? Bilemedim. Kadın başına orada yaşamak zor olsa gerek.

Iste burdaki her gordugum insan bana cok guzeldin soyle boyle..
Gecenlerde kadinin biri burnun cok guzel bana ver diyor bunlara gore guzel gozukuyoz biz..
Markete girdim yumurtanin fiyatini sordum ordek yumurtasi..
Hemn cok guzelsin faln dediler kadindi..
Yani cok dikkat cekiliyor..
Kacirip bisey yaparlar diye biraz korkuyorum..

Onlara göre öyleyiz tabii. Hele bir de sarışsan yandın.

Iste burdaki her gordugum insan bana cok guzeldin soyle boyle..
Gecenlerde kadinin biri burnun cok guzel bana ver diyor bunlara gore guzel gozukuyoz biz..
Markete girdim yumurtanin fiyatini sordum ordek yumurtasi..
Hemn cok guzelsin faln dediler kadindi..
Yani cok dikkat cekiliyor..
Kacirip bisey yaparlar diye biraz korkuyorum..
Onlara göre öyleyiz tabii. Hele bir de sarışsan yandın.
Sarisin degilim beyazlar cok dikkat cekiyor..

Bence öyle bir ülkede yaşamaktansa gel buraya Güney'de bir sahil kasabasına yerleş daha rahat edersin.
Ya oylede turkiyedede yalniz kadinlara cok tecavuz ediyorlar..
Konyada bir ogretmen evinde bogularalk ölu bulundu ..
Bunlar az degilki sarhoşu ayyaşi ..
Aslinda benim suan da kaldigim ulke turkiyeden de guvenli ama burda is bulamadim turkiyeye gidip burda is arastirsam ..
Sonra buranin turkiyedeki elciligine gitsem sorsam faln bilmiyorim bu yasadifim sehir cok guvenli..

Kendinizle celisiyorsunuz. Tam olarak beklentiniz nedir, anlayamadim ?

Tecavüz vakaları çok arttı ama iyi bir semt ve iyi bir şehir ile daha güvende olursunuz bence bulunduğunuz ülkeye göre. Hele bir de altınıza araba çektiniz mi süper olur.

Ben bu konuyu neden bilmiyorum baya yanlış anladım. Biz Türkiye'de yaşıyoruz diye hergün tecavüze uğramıyoruz. türkiyede dışlanan çok az bi kesim var siyasi nedenlerden dolayı . Çok açık konuşamıyorum ama umarım onlardan değilsindir.

Orkide sen benim konuma girip evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayanlar hakkında atıp tutmamış mıydın müstehak sana ne kadar dışlansan da bence gelme ülkeye senden çok var zaten
Elalemin yaşam tarzını fütursuzca ve hadsizce eleştirip sonra boşandım diye yaftalanıyorum diyip ağlamak da tam yüzsüzlük bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…