- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- Konu Sahibi Orkideeeee
-
Bunu ve hırsızlığı birleştirirsek...Ben daha cok kadin kacirma olayi olursa diye korkuyorum..
Cunku bunlar esmer beyazlar dikkat cekiyor..
Turkiyenin en cirkin insanini getir bunlara gore cok guzell..
Bu yuzdende korkuyorum..
O da çok büyük bir risk. Kadın kaçırma falan...Bilemedim. Sanki Türkiye daha mı güvenli?Ben daha cok kadin kacirma olayi olursa diye korkuyorum..
Bu yuzdende korkuyorum..
Eyalettleri olan ulke..Bu ülke eyaletleri olan bir ülke mi? Eğer öyleyse daha iyi bir eyaletinde kalabilirsin yada daha iyi bir şehrinde.
Sadece bunun için bile orda kalınmaz ..yiyeceğin bir kap yemek ..burda da bulursun ,en azından kafan rahat olur ,güvende hissedersin ..birikmiş paran da varmış ..bir yıllık kiranı ödesen ,maaşının yarısını kenara koysan ,yine geçinirsin ..Ben daha cok kadin kacirma olayi olursa diye korkuyorum..
Bu yuzdende korkuyorum..
Eğer düşündüğüm yerse orası Türkiye'den daha beter bence. Tehlikeli olmaz olur mu? Bilemedim. Kadın başına orada yaşamak zor olsa gerek.Eyalettleri olan ulke..
Bu restorani olan turk tehlikeli degil diyo sma sonucta o erkek nerden bilsinn...
Tek basina heryere gider..
Onlara göre öyleyiz tabii. Hele bir de sarışsan yandın.Iste burdaki her gordugum insan bana cok guzeldin soyle boyle..
Gecenlerde kadinin biri burnun cok guzel bana ver diyor bunlara gore guzel gozukuyoz biz..
Markete girdim yumurtanin fiyatini sordum ordek yumurtasi..
Hemn cok guzelsin faln dediler kadindi..
Yani cok dikkat cekiliyor..
Kacirip bisey yaparlar diye biraz korkuyorum..
Sarisin degilim beyazlar cok dikkat cekiyor..Onlara göre öyleyiz tabii. Hele bir de sarışsan yandın.
Komsularinin sartlari daha kotu..hem bilmiyorum hic gitmedim komsularina..O ülkenin komşusu daha güvenilir bir ülke yok mu yaşayabileceğin ve iş bulabileceğin?
Bence öyle bir ülkede yaşamaktansa gel buraya Güney'de bir sahil kasabasına yerleş daha rahat edersin.Komsularinin sartlari daha kotu..hem bilmiyorum hic gitmedim komsularina..
Ya oylede turkiyedede yalniz kadinlara cok tecavuz ediyorlar..Bence öyle bir ülkede yaşamaktansa gel buraya Güney'de bir sahil kasabasına yerleş daha rahat edersin.
Iste burdaki her gordugum insan bana cok guzeldin soyle boyle..
Gecenlerde kadinin biri burnun cok guzel bana ver diyor bunlara gore guzel gozukuyoz biz..
Markete girdim yumurtanin fiyatini sordum ordek yumurtasi..
Hemn cok guzelsin faln dediler kadindi..
Yani cok dikkat cekiliyor..
Kacirip bisey yaparlar diye biraz korkuyorum..
Kendinizle celisiyorsunuz. Tam olarak beklentiniz nedir, anlayamadim ?Ya oylede turkiyedede yalniz kadinlara cok tecavuz ediyorlar..
Konyada bir ogretmen evinde bogularalk ölu bulundu ..
Bunlar az degilki sarhoşu ayyaşi ..
Aslinda benim suan da kaldigim ulke turkiyeden de guvenli ama burda is bulamadim turkiyeye gidip burda is arastirsam ..
Sonra buranin turkiyedeki elciligine gitsem sorsam faln bilmiyorim bu yasadifim sehir cok guvenli..
Tecavüz vakaları çok arttı ama iyi bir semt ve iyi bir şehir ile daha güvende olursunuz bence bulunduğunuz ülkeye göre. Hele bir de altınıza araba çektiniz mi süper olur.Ya oylede turkiyedede yalniz kadinlara cok tecavuz ediyorlar..
Konyada bir ogretmen evinde bogularalk ölu bulundu ..
Bunlar az degilki sarhoşu ayyaşi ..
Aslinda benim suan da kaldigim ulke turkiyeden de guvenli ama burda is bulamadim turkiyeye gidip burda is arastirsam ..
Sonra buranin turkiyedeki elciligine gitsem sorsam faln bilmiyorim bu yasadifim sehir cok guvenli..
Ben çok merak ediyorum oraları ya. İmkan olsa da gitsem.Ben orta Asya da yasıyorum türkiye'yi nasıl özledim. Ailemi de cok özledim
Burda herkes ozgur kimse kimsenin ozel hayatina karismiyor..Yurtdışında dışlanmayacağınızın garantisini nereden aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?