Kendi içimde çözemediğim çelişki bekaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hımm burada cevap varmış.
erkekler yüzünden yani..

Ben de eskiden sizin gibi düşünüyordum. Tam fikirlerim bunlardı. Sonra kimseden çok şey ummamayı kimseye o kadar değer vermemeye karar verdim. Benle evlenecek insana bile

Bence bu düşüncen çok sağlıklı nokta atışı.
Ben ilk ilişkimi eşimle yaşadım ama evlenmeden çooook önce sevgiliyken ve kanamam olmadı baya şaşırdım o da o zaman sorun etmedi ya da kendi içinde etmiş olabilir bilmiyorum ama sonuçta benimle evlendi. Neyse şimdi boşanma davam var bakir bir beyle görüşüyorum. Yani aman hiç bir şey ifade etmiyor bence bakireymiş bakirmiş. Bu arada inanan biriyim ailem de karşıdır böyle şeylere ama hayatımı onların bakış açısına göre yaşayamam. Sevmek sevişmekten önce ne günahlar var cezasız kalan.

Haklısın valla birisine aşık olmak ve böyle bir hassasiyeti olduğu için onu kaybedecek olmak üzer insanı. Ama bekar misin diye de sorulmaz ya ne bileyim böyle bir meseleyi de sormadan açmayın konusunu

Sizinki düpedüz ortalık kariştırmak.haa birde demişsiniz ya arkadaşlarımda aynı fikirde,arkadaşını bana söyle sana kim olduğunu söyleyeyim misali.

Fizyolojik bir savaş ama bakış açınızı çok beğendim. Cidden iyi bir gözlemci çıkar sizden.
Fizyolojik bir savaş anlamsız.
Vucut yapina gore kan gelme, gelmeme, az gelme cok gelme durumu degisir.
Nasil engelleyebilirsin ki?

Eger istegin beni ilkim oldugu icin degerli gormesinse, bu birlikte oldugun kisiye gore degisir ama o ne bulursa bulsun senin degerin bakidir.
Eger beni hic iliski yasamamis kezban gibi gormesinse bu da en nihayetinde bir baskidir.
Buna da karsi cikmalisin.

Sizinki düpedüz ortalık kariştırmak.haa birde demişsiniz ya arkadaşlarımda aynı fikirde,arkadaşını bana söyle sana kim olduğunu söyleyeyim misali.
Neden böyle düşündünüz? Arkadaşlarımla konusu birkaç gün önce açıldı ve onlar sohbet ederken arada öğrendim. Yoksa aklıma dahi gelmezdi ilişki geçmişleri falan ki böyle bir şey için de "arkadaşını söyle" gibi arkadaşlarıma kötü insanlar yaftalaması yapmanız hiç hoş değil

Yok fizyolojik savaş demeyelim de fizyolojik istek diyelim gelirse de gelsin yani yapacak bir şey yok tabii

Çok kişisel bir konu ama madem örnek istiyorsunuz kendimden vereyim. Dini inancım yok, muhafazakar falan değilim.

İlk sevgilim 16-19 yaş arasında oldu. 3 yıllık sevgililikte çocuk cinsel anlamda bir şeyler bekledi ama ben hazır değildim, çok rahatsızdım baskısından. Sonra da ayrıldım zaten kurtuldum

İkin sevgilim 20-29 yaşları arasında sürdü. 9 yıllık bir ilişkiydi evet. Hiç baskı yapmadı tamamen bana bıraktı ve 2.yılımızda hazır olduğumu hissettim ve ilk cinsel ilişkimi yaşadım. Kan man gelmedi korkmayın iyi uyarılırsanız, rahat olursanız kan gelmesi çok beklenen bir durum değil. %50 ilk ilişkide kan geliyor oransal olarak.

Eşimle 30 yaşında sevgili olduk. Zaten ikimiz de birbirimizin sevgililerini biliyorduk. Sevgililiğin 3.4.ayında cinselliğe başladık. 8.ayında evlenme teklifi etti 1.yılında da evlendik :)

Yani olay kendinizi hazır hissedip hissetmemenizle alakalı. İnşallah kızım olacak. Ergenlikte cinsellik yaşamasını istemem. 18 yaşını doldursun isterim en azından mesela. Kendini tanısın, emin olsun ve pişman olmadan GÜVENLİ şekilde karar versin. Siz de öyle yapın bence.

Bence sizin tek sorununuz (eski bir konunuzda da yazdığınız gibi) hayatınızdaki insanların sizden önce ilişki yaşadığı insanları kıskandığınız için onlarla kendinizi eşitlemek adına bunu yaşamak istemeniz. Yoksa "bekaret umrunuzda falan değil" değil. Hatta fazlasıyla umrunuzda. Sevgilinizin sizden önce ilişkiye girdi diye hastalık testi yaptırmak istemeniz falan bana biraz abartı geldi. Siz böyle bir bakış açısına sahip olduğunuz için insanların da aynı bakış açısına sahip olacağını düşünüyorsunuz çekinceniz bu yüzden olabilir. Ben evlilikten önce defalarca cinsel birliktelik yaşamış biri olarak, sonrasında 2 kez evlendim. Sevgililerim de oldu, kimseden bu konuda bir ima duymadım. İnsan kendine nasıl bakarsa başkası da öyle bakar. Bakış açınızı değiştirmeniz biraz zor ama bu konuda çabalayın bence.

bence burada asıl önemli olan ilk cinsel deneyimi yaşamak istediğin insana karşı ne hissettiğin. yani ilk kez birlikte olacağın kişiye hislerin var mı mesela? ben bişey hissetmediğim biriyle yapmayı saçma buluyorum onun da nedeni kızlık zarı falan değil. ilkler unutulmaz, ilk ilişki mutlaka akılda kalır, en azından arzuladığın, beğendiğin kişiyle yapmış olmak güzel bir anı. ben istedim, onunla istedim ve yaşadım diyebilmek önemli. eğer istemeden yaşanırsa travma bile olabiliyor ilerideki cinsel hayatı olumsuz etkiliyor. onun dışında kadının kendini bir erkeğe saklaması evet çok saçma. ama kadının kendini, atıyorum aşık olduğu erkeğe saklaması saçma değil. saygı duyarım. öyle düşününce kendini hediye paketi falan gibi hissetmiş olmazsın belki.

öte yandan kaç yaşındasın bilmiyorum ama her insanın cinsel dürtüleri var. hiç mastürbasyon da mı yapmıyorsun? mastürbasyon sırasında gaza gelip kullandığın seks oyuncağını içine almak isteyebilir insan mesela o an. o da zevk veren bişey sonuçta. cinsel dürtüleri öyle ya da böyle tatmin edip rahatlamak lazım. aksi halde bu her şeye olumsuz yansır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…