Kendi içimde çözemediğim çelişki bekaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kaldırabileceğim bir zaman ya da psikolojik destek olabilir. Ama eskisine göre çok daha hazır hissediyorum. Zamana yaymak gerek anlaşılan

Bu kadar önemsiz birşey için bu kadar düşünmeye gerek yok bence. Ben istedim yaptım, hiiiçç pişman olmadım. Bakirelik kavramını diline bile getirmemiş sevgililerim oldu hep. 38 yaşındayım, 27imde bir evlendim, keşke ruh eşimi bu kadar erken bulmasaydım, keşfedilecek daha çok vücut vardı diye geçiyor bazen içimden

Kavga çıksın diye yazmadım Umarım da çıkmaz.
erkeklerin bazısı sırf cinsellik için beraber olmayı düşündüğü için açıkçası bende bu durumu kendimi kullandırmak olarak düşünüyorum
Ya ben de bu yüzden zaten sinir oluyorum, üzülüyorum, emin olamıyorum sanırım

Herkes istediğini yapmakta özgür sizin bedeniniz sizin kararınız. Herkes için ortak, olması gereken bir doğru yok.

Evet kaldırabileceğim bir zaman ya da psikolojik destek olabilir. Ama eskisine göre çok daha hazır hissediyorum. Zamana yaymak gerek anlaşılan
Büyüdüğün aile çok önemli istediğin kadar bekaret konusunu önemsiz gör bilinçaltındaki bazı duygular insanı baskı altına alıyor
Hem zaman hem de doğru kişiyle yaşamak önemli bence tek gecelik ilişkide yaşasan kötü hissedebilirsin ama gerçekten sevildiğin bir ilşkide yaşamak bunu hissettirmez belki

İstediğim yorumlar gelmeye başladı Hahhaha şaka bir yana teşekkürler paylaştığınız için.

Yukarıda biri de evlilik öncesi yaşamak kendini kullandırılmış hissedeceği için yapmak istemediğini söyledi. Onun da fikri çok değerli.

Ben böyle işte farklı yaşamlar, düşünceler duymak istiyorum açıkçası. Sağ olun

Siz benim hakkımda ne düşünüyorsunuz
Gılgamıs destanı gibi sıralamıssın a be kücügüm.Yok su zerre umrumda degil,yok bunu asla takmam,yok dini inancımda yok tavsiye vermeyin.E ne yapsın bu kk sakinleri gelecegi görüp yıldızlardan sana agıtlar yaksa ya da muzikaller mi düzenlese hintvari ha?Bakireligim bakir olmayan birine feda olmasinlara, kan gelmesine bile gelmese daha iyi demelere,elimle bozayim kaza kursununa gitse de umrumda degillere hic gerek yok yav.Bu konu sana kalmıs tüm haklari sana aittir.Benden sana bir kuple abla önerisi ;ne yasıyorsan yasa ic sesini dinle onunla catısıyorsanda yapma birşey otur ha yerinde.

Büyüdüğüm aile çok katı değil. Bana oldukça saygılılar. Bunu duysalar ama her türk ailesi gibi bozulurlar. Yine de günün sonunda hep yanımdalar hep beni seviyorlar. Ama tabii ki onların da yetiştirilme tarzına göre kabul edemezler böyle bir şeyi. Zaten gidip de ailemden tavsiye isteyecek ya da onlara bunu söyleyecek biri değilim

Kavga çıksın diye yazmadım Umarım da çıkmaz.

Ya ben de bu yüzden zaten sinir oluyorum, üzülüyorum, emin olamıyorum sanırım
Ya işte gerçekten bazı erkekler çok iğrenç oluyor mesela buraya kadınlar konular açıyor eşimin erkek arkadaşlarıyla grup konuşmaları falan diye. Birlikte olduklarının arkasından çok fazla ayrıntılı konuşuyorlar bu durum beni çok rahatsız eder. Arkandan bu tarz konuşmayan erkeği nerden bilip de birlikte olacaksın ki. Bence kararsızsaniz böyle bir şeyi uzuun bir süre erteleyin.

Fizyolojik bir savaş ama bakış açınızı çok beğendim. Cidden iyi bir gözlemci çıkar sizden.

Ya ben erkeklerden ümidimi kestim resmen. Kocana bile güvenemiyorsun bu devirde. Artık beklentimi düşürdüm orta güven yeterli. Fazlasında gözümüz yok

evet haklınızız , birliktelik yaşayabilirsiniz . sonra çok pişman olan oluyor. birlikte olduğu erkeke terkediyor , sonra başka birir çıkıyor oda bekaret istiyor. sonuç ta avrupada yaşamıyoruz. bence sonradan pişman olmayacaksınız neden olmasın

Pişman olmayacağını bilemezsin ama yaşadıktan sonra da pişmanımmm diye ağlamam. Yaşamışsam bunun riskini almışımdır diye düşünürüm. Pişman olsam bile olmamış gibi yaşarım. Çünkü karar verip yapmışım artık yapacak bir şey yok.

Ben terk edilmeyi ya da terk etmeyi göze alıyorum zaten. Karşıma takan insan da çıkmasın ya cidden saçmalık burada buna kızıyorum aslında sanırım. İçten içe erkeklere bu yüzden bir kırgınlığım var.

Ona hediye paketi demeyelim de kendisini kullanacağını düşündüğü veya tam olarak güvenmediği insanlara teslim etmemek diyelim. Kapıları kapatmışsınız evet ama herkes düşüncesini söylebilir heralde. İnancıma da düşüncelerime de aykırı bu durum ama size şöyle yap diyecekte değilim ne isterseniz yapın sadece kendinizi olası gebelik veya hastalıklara karşı koruyun diyebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…