Kendi içimde çözemediğim çelişki bekaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi herkes birbirine girsin de 18262891 kişi banlansın ben de eğleneyim konusu.

Üzerine bu kadar düşünülüp felsefe yapılacak bir konu değil.
En başta benim kellem gider Kudrişim.
Sal gitsin konu sahibi madem takmıyorsun :KK70:
Ama böyle diyenler genelde ilk görüşmeye gelinlikle giden kızcağızlardır :KK70:

18’imde yasadıgım orgazmların üstüne toprak attım.
20’lerde yasadıgım cılgın ve riskli deneyimlerimin üstüne soguk suyumu ictim.
Şimdide 30’larımda kesfedecegim bambaska ruhla sevisen kadınla vedalasmaya hazırlanıyorum.
40’lara ugradıgımda unumu eleyip elegimi asmayı planlıyorum.
Diyecek tek sözüm var 30 yaşında içimdeki kadın menepoza girdi :KK70: yok ki senin gibi içi alev alev yanan bi arkadaşımız 😬🥀

Bence sizin tek sorununuz (eski bir konunuzda da yazdığınız gibi) hayatınızdaki insanların sizden önce ilişki yaşadığı insanları kıskandığınız için onlarla kendinizi eşitlemek adına bunu yaşamak istemeniz. Yoksa "bekaret umrunuzda falan değil" değil. Hatta fazlasıyla umrunuzda. Sevgilinizin sizden önce ilişkiye girdi diye hastalık testi yaptırmak istemeniz falan bana biraz abartı geldi. Siz böyle bir bakış açısına sahip olduğunuz için insanların da aynı bakış açısına sahip olacağını düşünüyorsunuz çekinceniz bu yüzden olabilir. Ben evlilikten önce defalarca cinsel birliktelik yaşamış biri olarak, sonrasında 2 kez evlendim. Sevgililerim de oldu, kimseden bu konuda bir ima duymadım. İnsan kendine nasıl bakarsa başkası da öyle bakar. Bakış açınızı değiştirmeniz biraz zor ama bu konuda çabalayın bence.
Ay hatırlatmayın lütfen hahahha o eski konumdan çok utanıyorum. Acemilik korkusu diyelim. Artık takmıyorum hastalığı falan.

Benim için tabii önemli zaten onu kırmaya çalışıyorum. Çünkü mantıklı olan kırılması.

Asla kıskanmıyorum. O konuda hastalık takıntısı diyebilirsiniz. Bazen sevgili sayısını bile karıştırıyorum 3 mü 2 miydi diye unutmuşum

bence burada asıl önemli olan ilk cinsel deneyimi yaşamak istediğin insana karşı ne hissettiğin. yani ilk kez birlikte olacağın kişiye hislerin var mı mesela? ben bişey hissetmediğim biriyle yapmayı saçma buluyorum onun da nedeni kızlık zarı falan değil. ilkler unutulmaz, ilk ilişki mutlaka akılda kalır, en azından arzuladığın, beğendiğin kişiyle yapmış olmak güzel bir anı. ben istedim, onunla istedim ve yaşadım diyebilmek önemli. eğer istemeden yaşanırsa travma bile olabiliyor ilerideki cinsel hayatı olumsuz etkiliyor. onun dışında kadının kendini bir erkeğe saklaması evet çok saçma. ama kadının kendini, atıyorum aşık olduğu erkeğe saklaması saçma değil. saygı duyarım. öyle düşününce kendini hediye paketi falan gibi hissetmiş olmazsın belki.

öte yandan kaç yaşındasın bilmiyorum ama her insanın cinsel dürtüleri var. hiç mastürbasyon da mı yapmıyorsun? mastürbasyon sırasında gaza gelip kullandığın seks oyuncağını içine almak isteyebilir insan mesela o an. o da zevk veren bişey sonuçta. cinsel dürtüleri öyle ya da böyle tatmin edip rahatlamak lazım. aksi halde bu her şeye olumsuz yansır.
Yapıyorum zaten. Teşekkürler fikriniz için

Bu bence üzerine konuşulacak bir konu bile değil ki, evlilik öncesi ilişki size normal gelir bana gelmez Yani herkesin hayatına kimse karışamaz, o o şekil düşünür, bu bu şekil😂Bunun neresi konuşulmuş sekiz sayfa😂

43 yaştan bildiriyorum , ilk ilişkimi universitede sevgilimle yaşadım , sizin bu dusunduklerinizin bir tanesi bile aklıma gelmemişti , bana göre normali ve olması gerekeni buydu ve hiç pişman olmadım zaten ortada pişman olacak bir şey de yoktu bana göre
Sizin buraya konu açmanızı hiç anlamadım , zaten kafanızda soru işareti varsa sevişmeyin , çünkü sevişmek su içmek , yemek yemek kadar doğal bir olay ve bunun için soru işareti olması bana göre mantiksiz

Ay hatırlatmayın lütfen hahahha o eski konumdan çok utanıyorum. Acemilik korkusu diyelim. Artık takmıyorum hastalığı falan.

Benim için tabii önemli zaten onu kırmaya çalışıyorum. Çünkü mantıklı olan kırılması.

Asla kıskanmıyorum. O konuda hastalık takıntısı diyebilirsiniz. Bazen sevgili sayısını bile karıştırıyorum 3 mü 2 miydi diye unutmuşum
Sevgili sayısını sormanız bile zaten bunu taktığınızı kıskandığınızı gösterir. Öyle düşünmüyorsunuz ama bilinç altınızda durum öyle bence. Ben mesela sevgililerime hayatımda hiç benden önce kaç sevgilin oldu diye sormadım. Bana da sorsalar kendim bile sayısını bilmediğim şeyden sanane ki diye cevap alırlardı. Ve o düşünce yapısına sahip biriyle de ilişkimi devam ettirmezdim açıkçası. Benden öncesi beni ilgilendirmez. Ondan öncesi de onu ilgilendirmez çünkü.

Bence sizin tek sorununuz (eski bir konunuzda da yazdığınız gibi) hayatınızdaki insanların sizden önce ilişki yaşadığı insanları kıskandığınız için onlarla kendinizi eşitlemek adına bunu yaşamak istemeniz. Yoksa "bekaret umrunuzda falan değil" değil. Hatta fazlasıyla umrunuzda. Sevgilinizin sizden önce ilişkiye girdi diye hastalık testi yaptırmak istemeniz falan bana biraz abartı geldi. Siz böyle bir bakış açısına sahip olduğunuz için insanların da aynı bakış açısına sahip olacağını düşünüyorsunuz çekinceniz bu yüzden olabilir. Ben evlilikten önce defalarca cinsel birliktelik yaşamış biri olarak, sonrasında 2 kez evlendim. Sevgililerim de oldu, kimseden bu konuda bir ima duymadım. İnsan kendine nasıl bakarsa başkası da öyle bakar. Bakış açınızı değiştirmeniz biraz zor ama bu konuda çabalayın bence.

Hastalık testi önemli değil mi gerçekten? Bence aşırı mantıklı. Hele hpv nin bu kadar yaygın görüldüğü bir zamanda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X