Kendi içimde çözemediğim çelişki bekaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pişman olur musun bilmiyorum da, olma yani pişman mişman onu diyeceğim sadece. Kendi her haltı yemiş, ama nişanlısının gbt sine baktıran adamın anasının evini temizleyip misafirlerine kısır hazırlamak, en ufak hatamda binbir laf yemek, sinir sahibi olup bdv de 69696 konu açan biri olmak da benim zoruma giderdi mesela.

Evleneceğim insana bile tam güvenemem ki sevgilime ne kadar güvenirsem o kadar güvenirim. İmza bir şey değiştirmiyor. Tabii herkese göre değişir

Size aykırı olmasına rağmen anlayışlı bir cevap olmuş. Teşekkürler

Hahhahaha çok komiksiniz.

paten surmeye basladim, ama nasil korkuyorum, ya dusersem diye.

Dustum bir gun, cok feci de canim acidi,
ama oh be dustum sonunda dedim, ondan sonra ya dusersem korkum azaldi.

Siz de hata yapmaktan bu kadar korkmayin, hatalarinizdan ders alirsiniz iyi ihtimalle.

kotuyu dusunup durmayin,
her bir kararinizda secmediginiz her bir sik icin evet belki ileride pisman olabilirsiniz, ama bu sekilde dusunerek de hayati yasayamazsiniz.

Diğer konuları bilemem ama sırf ilk ilişkisi benimle olsun diye evleneceğini sanmıyorum kimsenin. Bu sevgililikte mümkün ama

İlk cinsel ilişkimi erken bir yaşta yaşadım sorası geldi kendi isteğimle, bana göre de bekaret 2 bacak arasında değil en kaba tabir ile ve çoğu erkekte artık bu olguyu önemsemiyor.
Evlenmeden önce şuan eşim olan kişi ile de cinsel birlikteliğimiz oldu, aynı evi de paylaştık.
Kendinizi hazır hissediyorsanız doğru kişi ile istediğiniz an bunu yaşayabilirsiniz ama şunu da söyleyim güven duymak önemli tabiki de hoşlantı da olacak ama bu demek değil ki aşık olduğunuz kişi sizin için mükemmel seks partneri olacak.
Tensel uyum söz konusu ise illa çok aşık olmak gerekmiyor bence.

Süper bir yorum teşekkürler. Ten uyumu çok önemli diğer türlüsü çekilmez zaten. :/
Güven, ten uyumu ve sevgi yeterli diye düşünüyorum

Ben açıkcası toplum dayatmasından dolayı değil kendimi manevi olarak daha huzurlu hissettiğim için evlenirken birlikte olmayı seçtim.Değdi mi değmedi orası ayrı.Bazı erkekler kadınlık bilmeyen kızlardan kadınlık yapmasını bekliyor.Yapamadığın içinde ilişkilerde sıkıntılar yaşanıyor.Durum bu oluncada haketmediğini düşünüp keşke önceden yapsaydım diyebiliyosun.Hatta bunu eşlerine söyleyen erkek müsvetteleri bile var.

ben de bir iki bir şey söylemek istiyorum maksat kendini birine saklamak değil aslında kendini kötülüklerden saklamak çünkü bazı erkekler eğer cinsellik tabusu olmayan kadın gördüğünde sadece ihtiyaç giderici olarak gördüğü için bu tarz insanları uzak tutmak için benim varmış gibi davrandım bir zamanlar ve öyle de oldu ama hakiki sevgiyi bilen adamlar için bu sorun dahi olmuyor ki onları tanıdığında içini açabiliyorsun rahatlıkla... diyeceklerim bu kadar herkesin kendi doğrusu ve kimsenin kimseyi yargılamaya da hakkı yoktur...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…