Hayır tanışmadım. Erkek arkadaşım kamu yönetimi mezunu fakat masa başı bir işe girememiş bu nedenle markette asgari ücretle çalışıyor. Annesinin bez paralarını giderlerini falan da ödüyor. Babasının aldığı yaklaşık 60 bin lira öğretmen maaşının nere gittiği belli değil. Bu arada hasta kadını kontrollere falan da götürmüyor bunu yapmak için erkek arkadaşım zor bela izin alıp öyle götürüyor hastaneye baba olacak şahıs ise yukarda dediğim gibi gece saatlerinde sessizce eve gelen sabah erken saatlerde evden giden bir adam eve katkısı sıfır. Ben çocuğa mesaj atıyorum 2 saat sonra falan cevap veriyor meşgul olduğundan. 1 kız 1 erkek çocuklar bu arada. Kardeşinin durumu daha kötüymüş evden çıkmayıp annesine bakan bir kız.Babasıyla tanıştınız mı konuştunuz mu ? Bazen evlatlar da ne yaparsanız yapın memnun olmayabiliyor. Size yansıtılana direkt inanmamanızı öneririm. Yaşınız genç diye düşünüyorum ama sevgiliniz zaten asgari ücretle çalışıyorsa meslek konusunda sıkıntıları mı oldu lise mezunu mu ? Babası nedeniyle okuyamamış gibi anlatıyorsa genelde yalan oluyor dikkat et