Öncelikle babalar çocuklarına para yedirmek zorunda değil bunu biliyoruz herkes çalışır okur vs. fakat bu kadarı da fazla değil mi size danışmak istedim, olayın başrolü erkek arkadaşım ve babası. Adam öğretmen ama oğluna hiçbir imkan sağlamamış çocuk asgari ücretle bir markette çalışıyor. Babası cimri ama akrabaya show yapmak için para dağıtan cinsten. Adamın bu sene uzaktan akrabasının oğlu doktorluğu kazanmış sırf soyadları aynı ve aynı köyden çıktı diye her ay 5 bin lira üniversite burs ödemesi için söz vermiş para gönderme sebebi de "bizim köyden doktor çıkacak" mevzusu . Aynı adam geçen sene de kooperatife girmiş ve 140 bin lira dolandırılmış erkek arkadaşım baba nasıl dolandırılırsın biz bu haldeyken deyince canımız sağolsun deyip geçiştiriyor. Aynı şekilde kızına da yani erkek arkadaşımın kız kardeşine beş kuruş para vermeden şeker hastası aşırı kilolu karısını hasta bakıcı gibi baktırıyor. Aileyle daha tanışmadık ama anlattıkları karşısında aşırı irrite oldum. Böyle bir durumda akli melekeleri yerinde değil diyip dava falan açılması doğru olur mu çünkü biz evlensek bile oğlan bana babam eşyaları da almaz düğün de yapmaz aşırı cimri ve sevmiyor beni diyor. Böyle bir durum başına gelen var mı varsa nasıl yol izlediniz?