Kendi ailem

Bende annemden bunu duymak istiyorum tabi birikim önemli herkes ister birikim yapmayı

Bizdede öyle. Kaynim aşiri cimri. Aşiri. 2 yaşındaki oğluna salatalik almaz... fiyati pahali diye.
Bizim içtiğimiz suya bile laf sokar.
Bizde artık hiçbir şeyi anlatamıyoruz.
Gerçekten mi . İnsan evladından nasıl sakınır ben kartımda para olmazsa diye eksi hesabımı açmışım oğlumun gözü bir şeyde kalmasın diye

Bebeğim zaten söylemiyordum mecbur kalmadıkça ama oğlumu bırakacağım için ne bileyim sevinir dedim ama karşılaştığım manzara hoş değildi

Bebeğim zaten söylemiyordum mecbur kalmadıkça ama oğlumu bırakacağım için ne bileyim sevinir dedim ama karşılaştığım manzara hoş değildi
Bence bir daha bırakmayın ya. :)
Böyle olacaksa ne anlamı var ki, tadınız kaçmış baksanıza. Kayınvalideye göre ayarlayın artık, sizin anneniz hevesinizi kaçırıyor malum.

Bunu ben çalıştığım dönemlerde bir abi de yapıyordu asla anlam verememiştim demekki başkalarıda varmış

Bence bir daha bırakmayın ya. :)
Böyle olacaksa ne anlamı var ki, tadınız kaçmış baksanıza. Kayınvalideye göre ayarlayın artık, sizin anneniz hevesinizi kaçırıyor malum.
Kayınvalidem edirnede ben istanbuldayım yavrum. Mide ameliyatı oldu kardeşinin yanına gitt onun evi konumu havası daha iyi gelir iyileşmesine diye bende malım çocuk olunca iki eve yetişemedim

Vallah değil.
Kilosu 3-4 Euro civarı. Domates bazen pahali oluyor (7 -10 Euro). Kişin biraz daha pahali yazin daha ucuz ama o civarlarda.

Kaynim hastalik seviyesinde cimri. Parayi totosuna sokacak galiba. Dar gelirli olsa ağzımı acmam ama aylik geliri 5-7 bin Euro civarı

Gerçekten mi . İnsan evladından nasıl sakınır ben kartımda para olmazsa diye eksi hesabımı açmışım oğlumun gözü bir şeyde kalmasın diye

Bebeğe ayakkabi almadi. Çocuk 18 aylik olana kadar corapla yürüdü dişarda. Sonunda biz aldik.
Var böyle tipler. Bu adam bide kreş işletiyor.

Bebeğe ayakkabi almadi. Çocuk 18 aylik olana kadar corapla yürüdü dişarda. Sonunda biz aldik.
Var böyle tipler. Bu adam bide kreş işletiyor.
İnanırım ya. Benim kaynımda çok sorumsuz kumar+uyuş*urucu içiyordu. Biz eşimle oğluma alışveriş yapardık mutlaka kızına da alırdık hatta soğuklarda kıza ceket giydiriyorlardı ben mont almıştım . Eltim de parası olan biri 200 milyar tazminat aldı işten çıktı . Değişikler vala

Annem fe böyle paranı savurma tut ev alalım dedi yıllarca

Ben ne yaptım yedim gezdim
Beş kere gezmeye gittiysem birini söyledim

Her şeyi bilmeleri gerekmiyor

Bir de onlar bizim iyiliğimiz için yapıyorlar aslında yokluk gördükleri için yarını da düşün diyorlar

Bi yerde iyi yaptım keşke daha çok gezseymişim diyorum ama dışardan yeme konusunda(çok nadir evde yemek yapardım bu yıla kadar ) annemi dinlesem olurmuş elimde ev alacak param yok mesela şu an

Hala söylenir paranı tutmadım ev alamıyoruz diye

Diyorum iyi ki gezmişim aklım gezemediklerimde

Aaaa aynı benim annem :)

Eltin nasıl peki ? Yani kaynın gibi mi

Benzeri. Sacma sapan hareketler. Eltim evde kahvalti hazirlamaz. Dişardan her sabah sütlü kahve ve börek tipi ürün alir kendine (10 Euro civarı) ama cocuga salatalik almaz.

Konu salatalik değil. İstersen su orucu yapsınlar. 7/24 bize laf sokmalari beni gıcık ediyor

Akıllanmayız acaba biz nasıl anne olucaz onuda düşünüyorum bizim evlatlarımızda böyle postlar açıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…