- 20 Ağustos 2023
- 1.673
- 735
- 43
- 28
- Konu Sahibi sevgiiinur
-
Bazi insanlar cok tutumlu. Esimin ailesine cok benzettim. Gorumcemin kocasi da gezgin sosyal biri. Haftasonu biseyler ayarlar 2 gunlugune bile bi sehir gezmesi yapar. K.peder delirir. Bugunun yarini var ne gerek var surekli gezmeye der.
Mesela esim ailesinin bu durumunu bildiginden bizim yasantimizla ilgili pek bilgi vermez. Tatile gider geliriz ruhlari duymaz. :) Siz mesela Yildiz Tilbe konseri demek yerine daha ucuz bisey uydurup cocuga bakar misin deseydiniz suan uzuluyor olmazdiniz.
Ablamlar falan evet anne der geçer ama ben maalesef çok takıyorum normalde eşimle yaptığım gittiğimiz yerleri falan asla söylemem çünkü biliyorum moralim bozulacak huylarını bildiğim içinAnneniniz bu huyuna alışmış olmanız lazımdı. Benim de annemde sevmediğim şeyler var ama alıştım he deyip geçiyorum. Bırakın çocuğu çıkın moral bozacak bişey yok
Düşündüklerine eminim kuzum amabende istiyorum annem gezsin dolaşsın hiç bişeyden mahrum kalmasın öyle olmadığı için bende öyle olmak istemiyorum. Vala kilomu bu kadar taksaydım şimdiye 55 kiloydumbenim mail adresim annemin telefonunda açık ve her alışveriş yaptığımda ona bildirim gidiyorher seferinde arayıp ‘para harcamayın, sizden bir şey olmaz, siz nasıl ev gecindireceksiniz’ konusmasını yapar ben alınmıyorum valla onlar da kendilerince bizi düsünüyor. bazı insanlar gecmiste yasadıkları yokluk sebebiyle birikim yapmaya düskün oluyor. anlamak lazım. ben alınmıyorum valla. hatta takılıyorum anneme şakaya vuruyorum işi
Allah Allah salatalik en ucuz seylerden biri ustelik. Ben 2 yasindaki oglumun eline sussun diye salatalik veriyorumBizdede öyle. Kaynim aşiri cimri. Aşiri. 2 yaşındaki oğluna salatalik almaz... fiyati pahali diye.
Bizim içtiğimiz suya bile laf sokar.
Bizde artık hiçbir şeyi anlatamıyoruz.
takma ya. ben annemi hala daha zorla bir yerlere gezmeye götürüyorum. ama gidip döndükten sonra bir yıl tüm arkadaslarına anlatır kızım beni gezdirdi diyeDüşündüklerine eminim kuzum amabende istiyorum annem gezsin dolaşsın hiç bişeyden mahrum kalmasın öyle olmadığı için bende öyle olmak istemiyorum. Vala kilomu bu kadar taksaydım şimdiye 55 kiloydum
sanırım kılıfına uyduramadıgım için böyle üzülüyorumBazi insanlar cok tutumlu. Esimin ailesine cok benzettim. Gorumcemin kocasi da gezgin sosyal biri. Haftasonu biseyler ayarlar 2 gunlugune bile bi sehir gezmesi yapar. K.peder delirir. Bugunun yarini var ne gerek var surekli gezmeye der.
Mesela esim ailesinin bu durumunu bildiginden bizim yasantimizla ilgili pek bilgi vermez. Tatile gider geliriz ruhlari duymaz. :) Siz mesela Yildiz Tilbe konseri demek yerine daha ucuz bisey uydurup cocuga bakar misin deseydiniz suan uzuluyor olmazdiniz.
Annenin huyunu biliyorsun bunda gönül koyacak bı durum yok, oğlunu bırak ve anin tadını cikarinAblamlar falan evet anne der geçer ama ben maalesef çok takıyorum normalde eşimle yaptığım gittiğimiz yerleri falan asla söylemem çünkü biliyorum moralim bozulacak huylarını bildiğim için
Tabiki değil canım ama istiyorum ki oda sosyalleşsin şimdi onları öyle görünce neden benim annem de gezmesin etmesin diye düşünüyorum. Sonra böyle olunca da vala heves denen bişey kalmıyorKlasik her yaşlının söylediği şeyler birikim yap harcama yapma eşinin ailesi farklı insanlar diye annende öyle olmak zorunda değil huyu bu,,, abartmıssın annenin dediği lafa fazla takılmıssın
Tulumbachen cidden salatalık o ülkede pahalı mı?Bizdede öyle. Kaynim aşiri cimri. Aşiri. 2 yaşındaki oğluna salatalik almaz... fiyati pahali diye.
Bizim içtiğimiz suya bile laf sokar.
Bizde artık hiçbir şeyi anlatamıyoruz.
Maalesef öyle canım, takmamaya çalışıp gidicem yarınBilemedim. Ben böyle bir lafa gönül koymazdim. Yakinlik seviyesine göre cevap verirdim. Kadin öyle görmüş. Gereksiz harcama olarak kodlanmış beynine
Allah Allah salatalik en ucuz seylerden biri ustelik. Ben 2 yasindaki oglumun eline sussun diye salatalik veriyorumTum gun disarida olacaksak yanimiza bile 2 tane aliyorum. Bebek arabasinda salataligini kemirirken ben sicak cay icebiliyorum :)
Gidadan kismak ayri bi boyutmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?