Kenan Doğulu-Aklım Karıştı

Bu şahsiyetsiz aşkınızdan ölse,
Mecnun olup çöllere düşse,
Atomu parçalasa,
Korona aşısı bulsa bile uzak durun olur mu?

Ananaslı bardaklardan iki tane almış bir de terbiyesiz!
Ben zaten 2 tane diye 2 tane verdim aslında. Orda tek bardağı napıcam dedim, obsesif yönüm ağır bastı biraz.

İyi de sevgilisi olan evlenecek olan adamdan ne bekliyorsunuz??? Konu bu cümle ile bitiyor. Üzerine yorum yapmaya gerek yok. Adamın kendini beğenmiş, kibirli,dengesiz ve itici olduğuna değineyim sadece. Kız arkadaşı olmasaydı bile uzak durulması gereken bir tip.
Ben aslında bi şey beklemiyorum ama 1-2 ay sonra tekrar yazacak adım gibi eminim. Hatta belki 1-2 aya da kalmaz. Ne yapacağıma karar veremiyorum.

Daha önce biriyle birlikte oldun mu?’ diye sordu. Cevap vermek istemediğimi söyledim ve dedi ki ‘Kızım niye çekiniyorsun sen benim kız kardeşim gibisin’

leş kafa kız kardeşiyle bu muhabbeti mi yapıyormuymuş?
cevap: hayır.

sohbet ederken yeğenini örnek verip ‘Ona baktıkça içim eriyor,

bildiğin leş. yeğenine mi içi eriyor.
zarı olsun kim olursa olsun.

Beklemeyin.Yarın bir gün evlendiğinde siz onun uğruna kaçırdığınız fırsatlar ve kaybettiğiniz zaman için çok pişman olursunuz.Kendisinin size karşı duyguları olsa size gelipte hayatına aldığı kadınları anlatır mıydı sizce?Hayatına başkalarını alır mıydı?Ve de o hayatına birilerini alırken duygularınız olduğu halde hala onun etrafında dönmeniz hiç hoş değil.
Ayrıca o kim oluyor da size bekaret soruyor?Ne haddine??Ben niyetini hiç temiz görmedim.Bence kendisi sizin ona karşı olan hislerinizin fazlasıyla farkında ilk açığınızda istifade etmeye de meyilli biri gibi.
Aklıma saçma sapan filmler geliyor.Masum kızımız bal arısı türünde bir oğlanı sevip kalbine gömer.O bal arısı türlü çiçeklere konar gönül eğler ama eninde sonunda esas kızımızın farkında varır onunla evlenir.

leş kafa kız kardeşiyle bu muhabbeti mi yapıyormuymuş?
cevap: hayır.

Evet evet bunu ben de söyledim bi kaç kez.

bildiğin leş. yeğenine mi içi eriyor.
zarı olsun kim olursa olsun.
Burda yanlış anlaşılma olmuş, yeğeni bebek daha yeni doğdu. Erkek zaten. Cümle de tam olarak o değil, ben böyle yanlış anlaşılacağını düşünmedim. Kusura bakmayın.

X