- 19 Mayıs 2020
- 46.372
- 207.474
- Konu Sahibi suryanisarabi
Hadi ordan, hadi ordan!Kimseye yapmaması lazım.
Konu sahibine evleneceğim kadın tecrübesiz olmamalı demiş ya çakal adam.
Nasıl da yoklama alıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ordan, hadi ordan!Kimseye yapmaması lazım.
Nasıl da yoklama alıyor
Bana böyle bir şey demedi nerden uydurdunuz acabaKimseye yapmaması lazım.
Nasıl da yoklama alıyor
İlgimi anlayabileceği tek durum yemek yapmam bence. Zaten anlasa bana ‘Benden neden hoşlanmadın?’ demez yani. Ha belki Y hissetmiştir, kadınlık iç güdüsü. Bir şey diyemem.Bak şimdi, kendine flörtöz diyorsun. Y de sende olmayan ne buldu, bunu görmek zor değil.
Yahu çocuk benim flörtöz olduğumu bilmiyor ki? Kaldı ki Y’de de ne bulduğu önemli değil. Ben tebrik ediyorum kadını. Aylardır bekledim bekledim olmadı, kız 20 günde aldı yani. Mis gibi. Ama Y ile evlenmeyeceklerine adım gibi eminim. Çocuk kendisi de yer yer söylüyor bunu.
Yooo, bu adam istediğine ağrısız acısız açılacak bir tip. Seni çok güzel manipule etmiş. Ağzından çıkan herşeye değilse de çoğu şeye inanıyorsun.
Pardon siz ne kadar tanıyorsunuz acaba? Belki bana açılması gereken bir durum yoktu ok. Ama önceki hikayelerini de biliyorum. Gerçekten çok tatlı bir ilişkisi olmuş mesela 4 sene kadar ve o kadına da açılamamış. Kadın söyleyince başlamış bir şeyler. Evet beğenisini ifade edebiliyor fakat iş hoşlantıya ya da ötesine geldiğinde bir şey diyemiyor.
Evet, köle çok ağır bir söz. Ama senin gibi eğitimli iş güç sahibi olup hayatındaki adama bağımlı kişilik sendromu geliştiren çok kadın var.
Öyle bir sendrom gelişmedi, sadece beklemek istedim ve bekledim.
Başkası anlamasa da bu adam anlar. Çünkü ilgin var ona. Kim olsa kendisine ilgi gösteren birini anlar.
Yani biz bunu test ettik aslında ama tabii Allah bilir bi şey diyemiyorumFiziksel temas kurmadığından çok emin olmamak lazım.
Ben zaten uzak durarak, kafa karıştıracak hiçbi şey yapmayarak hatta yer yer Y ile problemlerini dinleyerek onurumu ve gururumu koruduğumu düşünüyorum. Sanırım o kısmı okumamışsınız ama ‘2 aylık kız için’ mevzusunda defalarca özür diledim ve kadından da özür dileyebileceğimi söyledim. Gerçekten hoşlandığı ya da aşık olduğu birine açılamadığından eminim çünkü daha önce 1-2 ilişkisinden bahsetti. Kaldı ki benim böyle çok erkek arkadaşım var hiçbi şey söyleyemeyen. Asla çekingen değil aksine çok girişken ama inanılmaz ketum. Ben bu söylediklerini hatırlattığımda da sürekli onaylıyordu zaten.Vurmayın konu sahibi öldü.
Onu bunu geçtim de “iki aylık kız için” ne demek yahu? İlişkiler birden 2 yıllık olarak başlamıyor zaten. Herkes “iki aylık kız” diye düşünüp hayatındaki insana saygı duymazsa kimse düzgün ilişki kuramaz. Kaç aylık olursa olsun o kişi sevgilisiyse tabii ki sizden öncelikli konumdadır. Bu lafınızla bile karşı tarafa olan ilginizi ele vermişsiniz. Yakınlarınız ve siz ne kadar belli etmediğinizi düşünsenizde hoşlanılan kişi bunu anlar. Kaldı ki adam zaten söylediğinin aksine gayet egolu biri. “Bir ona bak bir bana” cümlesinden belli oluyor. Ayrıca “hayatında biri olan o, benim sorumluluğum minimum seviyede” cümlesini çok yanlış anlamışsınız. Evet sizin Y’ye karşı bir sorumluluğunuz yok ama kendinize karşı sorumluluklarınız var mesela onurunuzu ve gururunuzu korumak gibi. “ ben hoşlandığım birine asla açılamam” cümlesine de umarım inanmamışsınızdır. Bir erkek aşıksa dünyanın en çekingeni de olsa kadının çevresinde fır dönüyor. Hem o kadar açılamayan bir tipse bu X ler Y ler hayatına nasıl giriyor?
Benzer söylemlere aşağıda açıklama yaptım. Olur söylerimO zaman size şöyle soralım y kişisinin gözünden nasıl göründüğünüzün farkındamısınız? Sevgilisi olan adama sevgilisi ile ilgili olarak iki aylık kız için beni mi satıyorsun demek zaten adama alenen yürümek demek değil mi? Kendinizle o kızı aynı kefeye kaymak değilde ne bu söz. Bu tribi attıktan sonra adamın anlamaması için salak olması lazım zaten. Şu laftan sonra bile hala hislerimi belli etmedim diye kendinizi kandırıyorsunuz ya en çok ona acıdım. Adam evlilik yoluna girmiş koştur koştur gidiyor, sizle hala gönül eğlendiriyor, ama siz y yi ciddiye almıyorsunuz, emin olun o kız sizi o erkek arkadaşına sorduğunda da sizle ilgili aynı cevabı vermiştir, ciddiye alınacak biri değil demiştir. Kendinize reva gördüğünü ilişki buysa zaten size diyecek birşey yok, en azından bari adamla ilişkinizin seviyesini y ye biraz çıtlatında, aklı başında bir kızsa o kendini kurtarsın.
Bu arkadaş kadında bekarete çok önem veriyor. Yine bi kahve sohbetimizde bana ‘Daha önce biriyle birlikte oldun mu?’ diye sordu. Cevap vermek istemediğimi söyledim ve dedi ki ‘Kızım niye çekiniyorsun sen benim kız kardeşim gibisin’
Bu 1
Başka bir sohbetimizde çok tecrübesiz olduğumu düşünmesin diye daha önce bir erkek arkadaşımın olduğunu söyledim. Bunu duyduktan sonra üst üste sorular sordu. ‘Özledin mi?’ ‘Çok mu aşıktın’ ‘Birlikte oldunuz mu?’ ‘Öpüştünüz mü?’ gibi.
Bu 2
Laks.Bana böyle bir şey demedi nerden uydurdunuz acaba
Yav daha önce zaten 1 erkek arkadaşım oldu. Tecrübesiz gözükmeyeyimden kastım cinsellik değildi ki. İlişki konusunda tecrübesizlikti. Ama evet size katılabilirim çünkü 6-7 ay sürdüğü için pek bi tecrübe kazandırmadı. Söylenmese de olurmuş yani. Kesin bu iş olur falan diye söylemedim. Bunu asla açıklayamıyorum ama herhahgi bi hareketimi tavlamak için yapmadım. Adam kendine sürekli tamam diyen kadınların hayatında olmasından hoşlanıyor. (Hemen muhalefet olanlar olur diye söylüyorum. Kendi ağzından alınan bilgi) Ben eğer tavlamak istesem ne seksistlik yaptığında, ne bekaret sorguladığında verdiğim tepkilerin hiçbirini vermezdim.Laks.
Pardon adam dememiş.
Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.
Muhafazakar adam beni tecrübeli sansın o zaman kesin bu iş olur demişsiniz.
Ama yanlış hesap olmuş galiba.
Keşke olduğunuz gibi görünseymişsiniz yada göründüğünüz gibi olsaymışsınız.
Ayrıca muhafazakar askitopotişkonu bana istediğin kadar akla günün sonunda sevinen yada üzülen ben olmayacağım.
Artısı da eksisi de sana♥
Nasıl test ettiniz?Yani biz bunu test ettik aslında ama tabii Allah bilir bi şey diyemiyorum
Ah be yavrum, adam sana '' Ben birinden gerçekten hoşlanırsam cesaret edip söyleyemem. '' demiş. Boşuna değil bu laflar. Öyle bencil biri ki, her ihtimale karşı cepte kal istiyor. Sen az daha avut kendini, farketmedi kiiii diye.İlgimi anlayabileceği tek durum yemek yapmam bence. Zaten anlasa bana ‘Benden neden hoşlanmadın?’ demez yani. Ha belki Y hissetmiştir, kadınlık iç güdüsü. Bir şey diyemem.
Bahsetmiştim diğer cevaplarda. Bi kız arkadaşım bi süre konuşup sonra yatmayı teklif etti. Engelledi sonra.Nasıl test ettiniz?
Hayatında biri varsa o deniyor diye düşünmüştür. Bu adam da zaten daha 1 saattir konuştuğu biriyle yatacak bir tip değil. O kadar açlık başına vurmamıştır. Ayrıca netten hadi sevişek diye mesaj atan yabancı bir kadına güvenmeyecek kadar da akıllı bir tip, ben öyle anladım. Ne bilsin adam, dolandırıcı mı yazıyor kendisine, çivici katil mi, organ mafyası mı?Bahsetmiştim diğer cevaplarda. Bi kız arkadaşım bi süre konuşup sonra yatmayı teklif etti. Engelledi sonra.