Öyle gibi görünüyor.Hadi yaa yine mi yok, sen kaldın temelli antepde. Peki ne hissettin ?
Tüm güçümü toplayıp haftaya yapmak istiyorumGeçmişler olsun canım benim, yaparsın daha zaman var.
Pazarda 8 liraydı, almayanı dövüyorlardı senin meyveni. Millet kasa kasa götürüyordu.Bakalım aranılan meyve bulanacakmı
Eşime gaz verıyorum .
Aşkım sen bulursun dıyorum ama bakalım .
yasminsay olmadı bana kargoyla yolla :)
Ben buyuk ıhtımalle 5 -6 tanesını 10 liraya alcamPazarda 8 liraydı, almayanı dövüyorlardı senin meyveni. Millet kasa kasa götürüyordu.
Hayırlısı boyleymis canım.Öyle gibi görünüyor.
Haksızlığa uğramış gibi hissediyorum
Ben buyuk ıhtımalle 5 -6 tanesını 10 liraya alcam
Pazara gitme gibi bir imkanım yok maalesef.
Pazar nedır ben bılmıyor
İyi akşamlar canımİyi aksamlar hanmlar
Nasılsımız nabıyorsunuzİyi akşamlar canım
Kek yok, karışık dolma sarma yaptım olur mu
Kekli dolma ise neden olmasınKek yok, karışık dolma sarma yaptım olur mu
Öyle canım sağolHayırlısı boyleymis canım.
Kekli dolma vardı da ben mi yapmadım, ver tarifini yapayımKekli dolma ise neden olmasın
Neden böyle oluyor ki, eşinden mi çok memnunlar da o yüzden göndermiyorlar acabaÖyle canım sağol
Googleye yazınca bu çıkıyorKekli dolma vardı da ben mi yapmadım, ver tarifini yapayım
Aynen öyle canımNeden böyle oluyor ki, eşinden mi çok memnunlar da o yüzden göndermiyorlar acaba
Kibar Feyzo gibi kendini kovdursun emniyetten
Eşimin yanında Kkya girmek te problem, içime içime kahkaha attımGoogleye yazınca bu çıkıyorEki Görüntüle 2175776
Tabi tabi kabul ederizEşimin yanında Kkya girmek te problem, içime içime kahkaha attım, kabul ederseniz yapayım