Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Kışlık için giristim. Bugün yarın bitmez konserve yapıyorum, siz napyosunuz, gelin bi yardım edin.
Ben biber kuruttum sadece Bugün son postayı hallettim.Her yıl toptan alıyordum zor oluyordu.Bu sefer 5er 10ar aldım kolay oldu:)
Allah kolaylık versin canım.Sağlıkla yersiniz inşaallah
Geleyim yardıma

Ben biber kuruttum sadece Bugün son postayı hallettim.Her yıl toptan alıyordum zor oluyordu.Bu sefer 5er 10ar aldım kolay oldu:)
Allah kolaylık versin canım.Sağlıkla yersiniz inşaallah
Geleyim yardıma
Geçen sene bende kurutmustum, dolmalık biber patlıcan, domates. Bu sene düşünmüyorum Menemen türlü ve fasulye yapıyorum. Şimdi biraz yaptım,kaynıyor devamı yarın artık.

Dolmalık biber almıştım, tatlı zannettim oda antep biberiymis, kuruttum yiyemedik. Sonra robottan çektim, pul biber gibi az yemeklere katiyorum

Biz acı yiyoruz canım:)Siz demek hiç yiyemiyorsunuz.Yoksa o çok acı olmuyor(bize göre)
Ben de Antep biberi kurutuyorum:)
Çocuklar çok seviyor.Kışın biber,patlıcan,yaprak sarma karışık yapıyorum.
Vişne reçeli yaptım,yaprak salamura yaptım.Fasulye ve karnıyarığı buzluğa koyacağım.15-20 kavanozda menemen yaparım.

Afiyetle yiyin canım biz acıya alışık değiliz. Mide sorunu da olunca bize yaramıyor.

Bu sene zerzevat çok pahalı canım, eğer düşerse fiyatlar yapabilirim. Yoksa, hayatta yapmam.
Fasulyeyi annemler 2.5a aldilar cok alinca indirim yapmislar 8 9 poset oldu. Annemlerin bahceden biraz fisne 3 4 poset. Ehh biber atariz biraz.. ama her sey ates pahasi koymazsan da kisin ne yicen.

Sağol canımBir de alışkanlık canımBiz 10 yıldır alıştık galibaBurada herkes acı yiyor ve tatlı biber bulmak neredeyse imkansız
Ben bugün pazarda buldum. Kırmızı biber 2 türlü de yeşil biber. Satıcı tatlı dedi inşallah tatlıdır herkesin balkonunda patlıcan biber kurusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…