Dışardayım yine, eve geçeceğim birazdan.Nasılsımız nabıyorsunuz
Hayırdır canım
Kışlık için giristim. Bugün yarın bitmezHayırdır canım
Ben biber kuruttum sadeceKışlık için giristim. Bugün yarın bitmezkonserve yapıyorum, siz napyosunuz, gelin bi yardım edin.
Geçen sene bende kurutmustum, dolmalık biber patlıcan, domates. Bu sene düşünmüyorumBen biber kuruttum sadeceBugün son postayı hallettim.Her yıl toptan alıyordum zor oluyordu.Bu sefer 5er 10ar aldım kolay oldu:)
Allah kolaylık versin canım.Sağlıkla yersiniz inşaallah
Geleyim yardıma
BendeKislik hazirliklari bitince yasminin nevosun buzlugunu merk ediyoruummm
Biz acı yiyoruz canım:)Siz demek hiç yiyemiyorsunuz.Yoksa o çok acı olmuyor(bize göre)Geçen sene bende kurutmustum, dolmalık biber patlıcan, domates. Bu sene düşünmüyorumMenemen türlü ve fasulye yapıyorum. Şimdi biraz yaptım,kaynıyor devamı yarın artık.
Dolmalık biber almıştım, tatlı zannettim oda antep biberiymis, kuruttum yiyemedik. Sonra robottan çektim, pul biber gibi az yemeklere katiyorum
Tıka basa dolu dolabi ne yapacaksınKislik hazirliklari bitince yasminin nevosun buzlugunu merk ediyoruummm
Bu sene kışlık hazırlığı yapmayacağım, yaparsam da konserve.Kislik hazirliklari bitince yasminin nevosun buzlugunu merk ediyoruummm
Ben yapacağım unutmazsam çeker eklerimBu sene kışlık hazırlığı yapmayacağım, yaparsam da konserve.
Bu sene zerzevat çok pahalı canım, eğer düşerse fiyatlar yapabilirim. Yoksa, hayatta yapmam.Ben yapacağım unutmazsam çeker eklerim
Afiyetle yiyin canımBiz acı yiyoruz canım:)Siz demek hiç yiyemiyorsunuz.Yoksa o çok acı olmuyor(bize göre)
Ben de Antep biberi kurutuyorum:)
Çocuklar çok seviyor.Kışın biber,patlıcan,yaprak sarma karışık yapıyorum.
Vişne reçeli yaptım,yaprak salamura yaptım.Fasulye ve karnıyarığı buzluğa koyacağım.15-20 kavanozda menemen yaparım.
Sen de haklısınBu sene zerzevat çok pahalı canım, eğer düşerse fiyatlar yapabilirim. Yoksa, hayatta yapmam.
Sağol canımAfiyetle yiyin canımbiz acıya alışık değiliz. Mide sorunu da olunca bize yaramıyor.
O goruntuyle idare ederiz artukkTıka basa dolu dolabi ne yapacaksın
Fasulyeyi annemler 2.5a aldilar cok alinca indirim yapmislar 8 9 poset oldu. Annemlerin bahceden biraz fisne 3 4 poset. Ehh biber atariz biraz.. ama her sey ates pahasi koymazsan da kisin ne yicen.Bu sene zerzevat çok pahalı canım, eğer düşerse fiyatlar yapabilirim. Yoksa, hayatta yapmam.
Ben bugün pazarda buldum. Kırmızı biber 2 türlü de yeşil biber. Satıcı tatlı dedi inşallah tatlıdırSağol canımBir de alışkanlık canım Biz 10 yıldır alıştık galiba Burada herkes acı yiyor ve tatlı biber bulmak neredeyse imkansız
Artık kurubaklagil ve kış sebzelerine müracaat ederim ne yapayım.Fasulyeyi annemler 2.5a aldilar cok alinca indirim yapmislar 8 9 poset oldu. Annemlerin bahceden biraz fisne 3 4 poset. Ehh biber atariz biraz.. ama her sey ates pahasi koymazsan da kisin ne yicen.