Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Kışlık için giristim. Bugün yarın bitmez:olamaz: konserve yapıyorum, siz napyosunuz, gelin bi yardım edin. :KK30:
Ben biber kuruttum sadece :KK45:Bugün son postayı hallettim.Her yıl toptan alıyordum zor oluyordu.Bu sefer 5er 10ar aldım kolay oldu:)
Allah kolaylık versin canım.Sağlıkla yersiniz inşaallah:KK19:
Geleyim yardıma:KK45:

Ben biber kuruttum sadece :KK45:Bugün son postayı hallettim.Her yıl toptan alıyordum zor oluyordu.Bu sefer 5er 10ar aldım kolay oldu:)
Allah kolaylık versin canım.Sağlıkla yersiniz inşaallah:KK19:
Geleyim yardıma:KK45:
Geçen sene bende kurutmustum, dolmalık biber patlıcan, domates. Bu sene düşünmüyorum:KK53: Menemen türlü ve fasulye yapıyorum. Şimdi biraz yaptım,kaynıyor devamı yarın artık. :KK45:

Dolmalık biber almıştım, tatlı zannettim oda antep biberiymis, kuruttum yiyemedik. Sonra robottan çektim, pul biber gibi az yemeklere katiyorum:olamaz:

Geçen sene bende kurutmustum, dolmalık biber patlıcan, domates. Bu sene düşünmüyorum:KK53: Menemen türlü ve fasulye yapıyorum. Şimdi biraz yaptım,kaynıyor devamı yarın artık. :KK45:

Dolmalık biber almıştım, tatlı zannettim oda antep biberiymis, kuruttum yiyemedik. Sonra robottan çektim, pul biber gibi az yemeklere katiyorum:olamaz:
Biz acı yiyoruz canım:)Siz demek hiç yiyemiyorsunuz.Yoksa o çok acı olmuyor(bize göre)
Ben de Antep biberi kurutuyorum:)
Çocuklar çok seviyor.Kışın biber,patlıcan,yaprak sarma karışık yapıyorum.
Vişne reçeli yaptım,yaprak salamura yaptım.Fasulye ve karnıyarığı buzluğa koyacağım.15-20 kavanozda menemen yaparım.

Biz acı yiyoruz canım:)Siz demek hiç yiyemiyorsunuz.Yoksa o çok acı olmuyor(bize göre)
Ben de Antep biberi kurutuyorum:)
Çocuklar çok seviyor.Kışın biber,patlıcan,yaprak sarma karışık yapıyorum.
Vişne reçeli yaptım,yaprak salamura yaptım.Fasulye ve karnıyarığı buzluğa koyacağım.15-20 kavanozda menemen yaparım.
Afiyetle yiyin canım:KK15: biz acıya alışık değiliz. Mide sorunu da olunca bize yaramıyor. :KK43:

Bu sene zerzevat çok pahalı canım, eğer düşerse fiyatlar yapabilirim. Yoksa, hayatta yapmam.:deli:
Fasulyeyi annemler 2.5a aldilar cok alinca indirim yapmislar 8 9 poset oldu. Annemlerin bahceden biraz fisne 3 4 poset. Ehh biber atariz biraz.. ama her sey ates pahasi koymazsan da kisin ne yicen.:bicak:

Sağol canım:KK200:Bir de alışkanlık canım:KK66:Biz 10 yıldır alıştık galiba:-)Burada herkes acı yiyor ve tatlı biber bulmak neredeyse imkansız:-)
Ben bugün pazarda buldum. Kırmızı biber 2 türlü de yeşil biber. Satıcı tatlı dedi inşallah tatlıdır:KK45: herkesin balkonunda patlıcan biber kurusu var:bicak:

X