belki yaparim 5dklik iş amaa sunumu duaunmem lazim kuzum evet yapacak zaman yazarimBize kek yapacak mısın?Yaparsan kek tarifin için bana mesaj yaz
Bim’den alışveriş hiç yapmadım, yolunu bilmem.Hayırlı Cumalar
Kızlar bugün Bime kek kalıpları gelmişti,benim var da başka çeşitinden de alayım dedim bitmişti,sizin oradaki Bimde varsa bana göndersenize
Ben de şimdi seni etiketleyip soracaktım ,merakla bekliyorum tarifiniHayırlı Cumalar kızlar.
Tarifimi ekledim, sanırım haftaya yapmaya fırsatım hiç olmayacaktı.
Niye gız,Bim iyidir bazı ürünlerdeBim’den alışveriş hiç yapmadım, yolunu bilmem.
Artık kazen gelince görürsünBen de şimdi seni tiketleyip soracaktım ,merakla bekliyorum tarifini
Bilmem, Şok ve Migros yetiyor bana.Niye gız,Bim iyidir bazı ürünlerde
Ben hepsinden yapıyorum ,her marketin sevdiğim bir ürünü oluyor genelde .Hepsi kazansın ama değil mi,yazıkBilmem, Şok ve Migros yetiyor bana.
Ben hepsinden yapıyorum ,her marketin sevdiğim bir ürünü oluyor genelde .Hepsi kazansın ama değil mi,yazık
Ben BİM’in ürünlerini çok beğenmiyorum ya, o sebeple hiç tercih etmedim.Niye öyle baktınBen anlayışlı tüketiciyim diye mi?
Bulursam aliimm kız ikimize de :) hangini istiyonHayırlı Cumalar
Kızlar bugün Bime kek kalıpları gelmişti,benim var da başka çeşitinden de alayım dedim bitmişti,sizin oradaki Bimde varsa bana göndersenize
Merakla bekliyorumHayırlı Cumalar kızlar.
Tarifimi ekledim, sanırım haftaya yapmaya fırsatım hiç olmayacaktı.
Tart kalıplı olan var yaBulursam aliimm kız ikimize de :) hangini istiyon
Hak -mar yok mu oralarda ,ben en çok oradan yapıyorum alışverişiBim candır, a 101 heyecandır. Özellikle perşembe ve cumaları
Hııı tembel seni :) fırın bozuk, kalıp yokTart kalıplı olan var ya
Oğlum dedim diğer Bime git diye ,bir gitsin bakalım bulacak mı?
Bulamazsa kek mek yok
YokHak -mar yok mu oralarda ,ben en çok oradan yapıyorum alışverişi
Sıradaki bahane ne bulsam acaba ?