Kaynanayı kek ile mi kandıracakyasminsay kuzum sunumu aceleye getirme. Kaynanan seni ilk kez görmeye geliyormuş gibi yap
Bu sefer olacak inşallah
Kız aceleye getiremedim, arılarla havlu savaşı yaptım. En son öyle savurmuşum ki havluyu, arı soktu.yasminsay kuzum sunumu aceleye getirme. Kaynanan seni ilk kez görmeye geliyormuş gibi yap
Bu sefer olacak inşallah
Aaaa, kayınvalidem kek delisidir. Ara ara “kızım canım kek istedi” der, yapıp götürürüm.Kaynanayı kek ile mi kandıracak
Börek ,çörek ,sarma yapmamış kek yapmış der
Hem eklemiş bile yasmin tarifini
ooo paylaştın mıııKız aceleye getiremedim, arılarla havlu savaşı yaptım. En son öyle savurmuşum ki havluyu, arı soktu.
ben göremedim tatlım konuyu.. gelmedi bildirimi de, acaba onayda mı ondan mı görmüyoz.Kaynanayı kek ile mi kandıracak
Börek ,çörek ,sarma yapmamış kek yapmış der
Hem eklemiş bile yasmin tarifini
Paylaştım kuzumm.ooo paylaştın mııı
Bende sunum için bırkaç meyve arayısına geçtim ama bulamadım
Artık son çare tropikal bır meyve var onlar yapcam ama nasıılll
Kazenin onayını bekliyor canım.ben göremedim tatlım konuyu.. gelmedi bildirimi de, acaba onayda mı ondan mı görmüyoz.
heyecanla beklıyorumPaylaştım kuzumm.
Kazenin onayını bekliyor canım.
Allah muhabbetinizi arttırsınAaaa, kayınvalidem kek delisidir. Ara ara “kızım canım kek istedi” der, yapıp götürürüm.
AminnAllah muhabbetinizi arttırsın
Allahım mübarek Cuma günü bana da yasmin gibi hayırlı bir gelin ver ,çok Amin
Siz de amin deyin leyn
Nevoş düzenlemeden bakmayın kız, fotoğraflar karman çorman.Duyduk duymadık demeyin yasminin konusuna onay vermiş Kazen
Önemli değil ,zaten sunum fotolarına bakıyorum ben ,onları atlıyorumNevoş düzenlemeden bakmayın kız, fotoğraflar karman çorman.
Kalem bulamadımÖnemli değil ,zaten sunum fotolarına bakıyorum ben ,onları atlıyorum
Kerata ,tarih yazılı kağıt yerine takvim yaprağı fikri güzel olmuş
Kek güzel olmuş canımKalem bulamadım
Bende haftaya yapacağım inş . Kuzenimin düğününden döndüğümden beri boğaz enfeksiyon geçiriyorum daha doğrusu geçmiyor biraz düzelince ilk iş kekSağolasın kuzumm
Geçmişler olsun canım benim, yaparsın daha zaman var.Bende haftaya yapacağım inş . Kuzenimin düğününden döndüğümden beri boğaz enfeksiyon geçiriyorum daha doğrusu geçmiyor biraz düzelince ilk iş kek