MaşallahNene tabi kiBu yıl kk enlerini yapalım ve onu enler kategorisinde En nene kategorisine oturtalım
Gördüm tabi ,o benim kkdaki en eski arkadaşım7 yıl olmuştur.
Kendisi 18 lik sarı bir çıtırdır
HanimKelesimiGetir
Sağol canımMaşallah
Muhabbetiniz daim olsun
İşiniz çok zor canım,çocukların hayatını etkileyecek stres olması çok normalBugün tüm gün telefonu yaptırmakla geçti zaten. Şükür oldu. Akşamda arkadaşlar buluşalım kritik yapalım dediler. İsteği psikoloji, pdr falandı ama tutmuyor malesef. Türkçe öğretmenliği var aklında sanki olur gibi. Bide bi adam çıkmış ntv de sıralamalarınızı bilmem kaçla çarpın bölün gerçek sıranızı görün diye. Pek inanmadım ama bi arkadaşın eşi öğretmen, o da doğru diyo. O zaman tutuyor istediği yerler. Ay valla kafam allak bullak oldu. Bizim oylama gibi 1 ay stres
Heh bi de o varİşiniz çok zor canım,çocukların hayatını etkileyecek stres olması çok normal
Allah gönlüne göre versin.İnşaallah istediği bölümler olur.Ama acele etmeden yardım alarak ilerleyin.
Benim kızlar 8. sınıf oldu.Bu yıl LGS var.Ben ona bile ne kadar geriliyorum
Haklısın canım.Ben şimdiden böyleyim üniversite sınavını düşünemiyorumHeh bi de o varbirinin sınav stresi yetiyordu, mezuna kalırsa iki olacaklar
Bilmiyorum nevoşum ya hep hayırlısı diyorum ama süreç çok yorucu. İkimizde de bir bıkkınlık, birikim var. Şuan moralim bozuk. Hiç keyfim yok. Belirsizlik daha zor. Ailece yıprandık malesef.
Amin canım, hepimizin evlatları için inşallah. Bir iki gün gider bu durgunluk bende. Elimde değil.Haklısın canım.Ben şimdiden böyleyim üniversite sınavını düşünemiyorum
Hakkınızda hayırlısı herşey olacağına varır,üzme kendini:)
Benim yeğenim istediği puanı alamadı.O yüzden seneye yine girecek
Amin canım inşaallahAmin canım, hepimizin evlatları için inşallah. Bir iki gün gider bu durgunluk bende. Elimde değil.
Hayırlı geceler canım
İlk günlerde yardımcı olacak birinin olması gerçekten çok büyük bir nimetmiş abla Allah annemden razı olsun 2 gündür hem bebek hem ben hem de uykusuzluktan tutan migreni cebelleşip duruyorSen yatıp dinlenirsen hiç birşey olmaz korkma canım:)
Benim öyle bir imkanım olmadı
Allah razı olsun.Gözünüz aydın, hayırlı evlat olur inşallah. Müdahale varsa kimsenin yanında emzirme zaten, odana geç orda emzir başkası varken rahat edemiyorum de.
İlk cümlene tepkim o neydi gız!Canım kimseyi takma. Ben doğum yaptm kv su içme sakın sütünü cıvıklaştırır dedişaka gibi
Doktorum en az 3lt su iç dedi
Bol süt için bol su içmek gerekiyor tabikiben içtikçe eskidem böyle yapmazdık dedi durdu
Teşekkür ederiz leyl teyzesiOo maşallah doğumlar başlamış
HanimKelesimiGetir ablacımm Hayırlı olsun Rabbim analı babalı hayırlı evlat oldursun inşallah
Kızınada çooook geçmiş olsun
alimiyon hanfendi bebeğiniz hayırlı olsun yaşı uzun bahtı güzel olsun inşallah sizede çook geçmiş olsun
İlk günlerde yardımcı olacak birinin olması gerçekten çok büyük bir nimetmiş abla Allah annemden razı olsun 2 gündür hem bebek hem ben hem de uykusuzluktan tutan migreni cebelleşip duruyor
Allah razı olsun.
Henüz taburcu olmadım bugün çıkarım inşaallah yanında emzirmeyi düşünmüyorum ısrarla bakayım derse de konuşmayı düşünüyorum insanı zorla strese sokuyor
İlk cümlene tepkim o neydi gız!
Benimki de emzirmeye alıyorum meme uçlarım yara oldu dişimi sıka sıka zor emziriyorum dibime sokuluyor eller semada 'inşaallah tutar, Allahım tutsun alabilsin, emebilsin, süt gelsin torunuma' emzirme bitene kadar böyle bitince de süt geldi mi? Hissediyor musun? Yutuyor mu? Sanki yok gibi doymuyor gibi. Bu sefer canımın acısını bırakıp onu tatmin ediyorum sütümün olduğuna tabi bu her emzirmede yaşanıyor.
Epey dolmuşum sana içimi döktüm
@HanimKelesimiGetir hanım abla gözün aydın Allah bağışlasın yavrunuzu kaç günlük oldu bebiş? Kızının sütü var mı yetiyor mu?
canım geç oldu internetim bitmişti yoktum buralarda. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
Hayırlı olsun abla Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahBen kaçtım uyuyum biraz hepinize iyi geceler öpüyorım görüşürüz
Diyorum ki biz gelinler birşey bilmeyiz herşeyi onlar bilir
Tarih olmaz bence.. tarif belki35 veya 40 tarih olur mu
Olur niye olmasın
Aynen öyleTarih olmaz bence.. tarif belki