Allah kolaylık versin canımBiraz sezaryen ağrılarım var onun haricinde çok iyiyim nevoş abla
Gözünüz aydın :)) hayırlı olsun..Selamlar iyi geceler hanımlarnene oldum torun bakıyorum Nevreste kek yap diyor ..Siz yapın uzaktan yalanayım olurmu ...Yoruyor bu bebe beni uykuya zor dalıyor bide..
3350 grNormal doğum zamanında yaptığın için, 3000 gr mı aşmıştır.
Kvsiz olmaz onlar şey baş tacıAklımdaydı aslında da belki kilosu azsa üzülürsün diye sormamıştım
Aynı anda hem anne hem kv mi?
Dikişlerime çok özen göstermem gerekiyormuşAllah kolaylık versin canımKendine çok dikkat et canım.1 ay kadar özen göstermen gerekiyor.Dikkat etmezsen sonra problem olur.Yorma kendini Bırak çevrendekiler ilgilensinler.Sen bebeğin ile ilgilen sadece
Maşaallah3350 gr
Kvsiz olmaz onlar şey baş tacı
Dikişlerime çok özen göstermem gerekiyormuş
Ben yorum yapmadım ki hazır kek olmasına. Kıskanmadım yap ye ye kilo alİmajımı kurtarayım dedim ,baksana hemen dedikodu yapmaya başlamışsınız hazır kek koydum diyeDün kek yemedim ,bugünkü de Türk fincanı büyüklüğündeydi benimki Kıskandın değil mi
 Maşallah bebişine3350 gr
Hay maşallahh, tosun tosun3350 gr
Yaa benim de en büyük korkum o ve bu sabah sargımı çıkardılarMaşaallah
Aynen canım çok dikkat et.Ben oğlumda özen gösteremedim.Mecburiyetten hala sıkıntısını çekiyorum
O kıvamdayım abla ya kv yüzünden artık onun yanında emzirmek istemiyorum bebeğim sarılık olacak diye korkuyorum Maşallah bebişine
İkisi bir arada olunca zor olur, aynı şeyleri söylerseler, ikisi de yardımcı olursa iyi, yoksa BDV ye konu açarsın
Hay maşallahh, tosun tosun
Sen yatıp dinlenirsen hiç birşey olmaz korkma canım:)Yaa benim de en büyük korkum o ve bu sabah sargımı çıkardılar
O kıvamdayım abla ya kv yüzünden artık onun yanında emzirmek istemiyorum bebeğim sarılık olacak diye korkuyorum
Gözünüz aydın, hayırlı evlat olur inşallah. Müdahale varsa kimsenin yanında emzirme zaten, odana geç orda emzir başkası varken rahat edemiyorum de.Yaa benim de en büyük korkum o ve bu sabah sargımı çıkardılar
O kıvamdayım abla ya kv yüzünden artık onun yanında emzirmek istemiyorum bebeğim sarılık olacak diye korkuyorum
Canım kimseyi takma. Ben doğum yaptm kv su içme sakın sütünü cıvıklaştırır dediYaa benim de en büyük korkum o ve bu sabah sargımı çıkardılar
Anenemiz gelmiş, hayırlı uğurlu olsun torununuz, sağlıkla mutlu günlerde büyütün inşallahSelamlar iyi geceler hanımlarnene oldum torun bakıyorum Nevreste kek yap diyor ..Siz yapın uzaktan yalanayım olurmu ...Yoruyor bu bebe beni uykuya zor dalıyor bide..
Anneanne değil kendisi nene olurAnenemiz gelmiş, hayırlı uğurlu olsun torununuz, sağlıkla mutlu günlerde büyütün inşallah
Herkes senin gibi cadoloz gelin miGözünüz aydın, hayırlı evlat olur inşallah. Müdahale varsa kimsenin yanında emzirme zaten, odana geç orda emzir başkası varken rahat edemiyorum de.
Biz birşeyden anlamayızCanım kimseyi takma. Ben doğum yaptm kv su içme sakın sütünü cıvıklaştırır dedişaka gibi
Doktorum en az 3lt su iç dedi
Bol süt için bol su içmek gerekiyor tabikiben içtikçe eskidem böyle yapmazdık dedi durdu
Canımın içi şimdi geldim sayılır. Oy bu sınav stresi bitti derken şimdi tercih dönemi başladı. Kaç saattir kafa patlatmaca. 3 yakın aile, çocuklar beraber girdi. Her kafadan bi ses çıkıyo kazan gibi oldu kafam
Nene :)) sen gördün tabi, kesin genctir
Oyyy kıyamam Allah yardımcınız olsunCanımın içi şimdi geldim sayılır. Oy bu sınav stresi bitti derken şimdi tercih dönemi başladı. Kaç saattir kafa patlatmaca. 3 yakın aile, çocuklar beraber girdi. Her kafadan bi ses çıkıyo kazan gibi oldu kafam
Nene tabi kiNene :)) sen gördün tabi, kesin genctir