Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Biraz sezaryen ağrılarım var onun haricinde çok iyiyim nevoş abla
Allah kolaylık versin canımKendine çok dikkat et canım.1 ay kadar özen göstermen gerekiyor.Dikkat etmezsen sonra problem olur.Yorma kendiniBırak çevrendekiler ilgilensinler.Sen bebeğin ile ilgilen sadece

Normal doğum zamanında yaptığın için, 3000 gr mı aşmıştır.
3350 gr
Aklımdaydı aslında da belki kilosu azsa üzülürsün diye sormamıştım
Aynı anda hem anne hem kv mi?
Kvsiz olmaz onlar şey baş tacı

Allah kolaylık versin canımKendine çok dikkat et canım.1 ay kadar özen göstermen gerekiyor.Dikkat etmezsen sonra problem olur.Yorma kendiniBırak çevrendekiler ilgilensinler.Sen bebeğin ile ilgilen sadece
Dikişlerime çok özen göstermem gerekiyormuş

Maşaallah
Aynen canım çok dikkat et.Ben oğlumda özen gösteremedim.Mecburiyetten hala sıkıntısını çekiyorum
Yaa benim de en büyük korkum o ve bu sabah sargımı çıkardılar

Maşallah bebişine
İkisi bir arada olunca zor olur, aynı şeyleri söylerseler, ikisi de yardımcı olursa iyi, yoksa BDV ye konu açarsın
O kıvamdayım abla ya kv yüzünden artık onun yanında emzirmek istemiyorum bebeğim sarılık olacak diye korkuyorum
Hay maşallahh, tosun tosun

O kıvamdayım abla ya kv yüzünden artık onun yanında emzirmek istemiyorum bebeğim sarılık olacak diye korkuyorum

Sen yatıp dinlenirsen hiç birşey olmaz korkma canım:)
Benim öyle bir imkanım olmadı

Gözünüz aydın, hayırlı evlat olur inşallah. Müdahale varsa kimsenin yanında emzirme zaten, odana geç orda emzir başkası varken rahat edemiyorum de.

Canım kimseyi takma. Ben doğum yaptm kv su içme sakın sütünü cıvıklaştırır dedi şaka gibi
Doktorum en az 3lt su iç dedi
Bol süt için bol su içmek gerekiyor tabiki ben içtikçe eskidem böyle yapmazdık dedi durdu

Biz birşeyden anlamayızAçtırmayın ağzımı

Oyyy kıyamam Allah yardımcınız olsunBen de foruma geliyor bize uğramıyorsun zannedip trip atayım dedim
Nasıl istediğiniz bölümler geliyor mu?Yazacak mısınız bir yerler

Nene :)) sen gördün tabi, kesin genctir
Nene tabi kiBu yıl kk enlerini yapalım ve onu enler kategorisinde En nene kategorisine oturtalım
Gördüm tabi ,o benim kkdaki en eski arkadaşım7 yıl olmuştur.
Kendisi 18 lik sarı bir çıtırdır
HanimKelesimiGetir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…