Hiç pas vermiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç pas vermiyorsun
Cadaloz olmayınca dert sahibi oluyorsun. Yazık değil mi en mutlu günleri neden stresli geçsinHerkes senin gibi cadoloz gelin mi
Aynen gelinler grubu olarak doktordan çok bilirler her şeyi amann o ne bilecek derler falan filanDiyorum ki biz gelinler birşey bilmeyiz herşeyi onlar bilir
Bu konuda tecrübem çok ama bana kalsın
Gece baktım sesiniz soluğunuz kesikti, bende bdv ye bakıp çıktım.Hiç pas vermiyorsun
Yok canım, bu saatlerde burada oluyorlardı
Hepsi kekleri yapıp toplandılarda, benim mi haberim yok
Benim bebiş hasta onunla uğraşıyorum iki gündür
Herkes iyidir umarım . @alimiyon hayırlı uzun ömürleri olsun bebeğinin maşallah
Bu sefer katılabilirsin inşaallahMinik nasıl ,annelik nasıl gidiyor
Çağırın çağırın. Komşı forumları da çağırın. 3 gr şansımız var şurda, o da kalmasın35 veya 40 tarif olur mu
Olur niye olmasın
Çok teşekkür ederim malesef el ayak ağız hastalığı olmuşGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinÇok teşekkür ederim malesef el ayak ağız hastalığı olmuş
Çok teşekkür ederim malesef el ayak ağız hastalığı olmuş
Öyle mi dersin :) yok yaaa bırakmazlar bence seni :) sıcaktan millet bayılmış olabilir
Geçmişler olsun canım benim.Çok teşekkür ederim malesef el ayak ağız hastalığı olmuş
Canım çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim malesef el ayak ağız hastalığı olmuş
Çok sağol canm aminÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Sağol canım daha 1 yaşında kreş değil parktan almş olabileceğini düşünüyoruzYaaa bir kaç kişiden daha duydum şuan çocukları bu hastalık yüzünden hasta salgın var yine kreşe mi gidiyor yavrunuz?
Tşkler cnm sağolCanım çok geçmiş olsun
Sağol canımGeçmişler olsun canım benim.
Aklıma Recep İvedik'in balık sayma sahnesi vardı ya o geldineyy 35 40 tarif mii? 40 çeşit kek tarifi hemi
görek bakak ben kaç sayabiliyorum.. havuçlu tarçınlı kakaolu sade çikolatalı browni cupkek sufle cevizli fındıklı bu kadar
Geçmiş olsun canım ,inşallah kısa sürede iyileşirÇok sağol canm amin
Sağol canım daha 1 yaşında kreş değil parktan almş olabileceğini düşünüyoruz
Tşkler cnm sağol
Sağol canım