Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylık versin ablamTorun baldan tatlıdır.Ona bakması çok güzeldir.Senin torunda maşaallah çok tatlı
İlk kekimiz geldi diğerleri yavaş yavaş gelecek.Neler var neler

Sorma ya bal gibi kerata arada sinirli bakıyor sonra gülüyor..Büyüdü biraz daha 24 günlük oldu resim atarım sana yinee..
İsterim kekten uzaktan bakarım artık

Selamlar iyi geceler hanımlar nene oldum torun bakıyorum Nevreste kek yap diyor ..Siz yapın uzaktan yalanayım olurmu ...Yoruyor bu bebe beni uykuya zor dalıyor bide..
Oooo gözün aydın .Allah analı babalı,anneanneli dedeli büyütsün inşallah.Kızın sana mı baktırıyor bebeği bu saatte

Sorma ya bal gibi kerata arada sinirli bakıyor sonra gülüyor..Büyüdü biraz daha 24 günlük oldu resim atarım sana yinee..
İsterim kekten uzaktan bakarım artık
Maşaallah ablam zaman nasıl geçiyor.At tabi göreyim prensesimizi
Niye diyette misin?

Oooo gözün aydın .Allah analı babalı,anneanneli dedeli büyütsün inşallah.Kızın sana mı baktırıyor bebeği bu saatte

Sağol deynepcim teşekkürler maaile şimdi uyuyorlar..Bende takılıyorum tek başıma

Maşaallah ablam zaman nasıl geçiyor.At tabi göreyim prensesimizi
Niye diyette misin?

Yollarım yarın resimi yok diyet değil kek yapayım dezem valla fırsat olmuyor hiç...2 kere ancak havuza girebildim sırt ağrım için..

Geçmiş olsun ablamDaha çok kalacak msıın?

Adını koydunuz mu?Sütün var mı?Yanında annen mi kv mi var?Özelde mi yaptın doğumu?Daha çok soru var da aklıma bunlar geldi,cevaplamaya uğraşma istersen .Yeni doğum yapınca sorulan klasik sorular
Şeyi atlamışsın kilosunu kilosunu
Şehir hastanesinde şeettim annem de var kv de şimdilik bunlar yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…