- 20 Mart 2008
- 140.747
- 211.254
- 60
Allah kolaylık versin ablamTorun baldan tatlıdır.Ona bakması çok güzeldir.Senin torunda maşaallah çok tatlı
İlk kekimiz geldi diğerleri yavaş yavaş gelecek.Neler var neler
Oooo gözün aydın .Selamlar iyi geceler hanımlarnene oldum torun bakıyorum Nevreste kek yap diyor ..Siz yapın uzaktan yalanayım olurmu ...Yoruyor bu bebe beni uykuya zor dalıyor bide..
Maşaallah ablam zaman nasıl geçiyor.Sorma ya bal gibi kerata arada sinirli bakıyor sonra gülüyor..Büyüdü biraz daha 24 günlük oldu resim atarım sana yinee..
İsterim kekten uzaktan bakarım artık
İmajımı kurtarayım dedim ,baksana hemen dedikodu yapmaya başlamışsınız hazır kek koydum diyeBu ne ya sen her gün kek mi yiyorsun
Oooo gözün aydın .Allah analı babalı,anneanneli dedeli büyütsün inşallah.Kızın sana mı baktırıyor bebeği bu saatte
Maşaallah ablam zaman nasıl geçiyor.At tabi göreyim prensesimizi
Niye diyette misin?
Geçmiş olsun ablamSağol deynepcim teşekkürler maaile şimdi uyuyorlar..Bende takılıyorum tek başıma
Yollarım yarın resimi yok diyet değil kek yapayım dezem valla fırsat olmuyor hiç...2 kere ancak havuza girebildim sırt ağrım için..
Geçmiş olsun ablamDaha çok kalacak msıın?
Hayırlısı olsun ablam:)Sağol canısı 40 çıkana kadar burdayım bayram için hep beraber bize gidecez.
Hayırlısı olsun ablam:)
Yardım etmen çok iyi olacak
Gözünüz aydın olsun ablacım, ömrü bahtı açık olsun inşallah.Selamlar iyi geceler hanımlarnene oldum torun bakıyorum Nevreste kek yap diyor ..Siz yapın uzaktan yalanayım olurmu ...Yoruyor bu bebe beni uykuya zor dalıyor bide..
Gözünüz aydın olsun ablacım, ömrü bahtı açık olsun inşallah.
Kolay değil ablacım:)İlk bebek bayağı yorucu olurYoksa çok zorlanır bocalıyor çünkü..
Panikleşiyor hemen..
Kolay değil ablacım:)İlk bebek bayağı yorucu olur
Maşaallah ablacımBide alışkın değilki bebeklere kucağa almaya bile çekinirdi..Alışacak bundan sonra..Piş piş yapıyor sesi geliyor şimdi
Hayırlı geceler öpüyorumBen kaçtım uyuyum biraz hepinize iyi geceler öpüyorım görüşürüz
Şeyi atlamışsın kilosunu kilosunuAdını koydunuz mu?Sütün var mı?Yanında annen mi kv mi var?Özelde mi yaptın doğumu?Daha çok soru var da aklıma bunlar geldi,cevaplamaya uğraşma istersen.Yeni doğum yapınca sorulan klasik sorular
Normal doğum zamanında yaptığın için, 3000 gr mı aşmıştır.Şeyi atlamışsın kilosunu kilosunu
Şehir hastanesinde şeettim annem de var kv de şimdilik bunlar yeterli
Biraz sezaryen ağrılarım var onun haricinde çok iyiyim nevoş ablaHayırlı olsun canımSağlıkla büyüsün inşaallah
Sen de iyisin inşaallah
Aklımdaydı aslında da belki kilosu azsa üzülürsün diye sormamıştımŞeyi atlamışsın kilosunu kilosunu
Şehir hastanesinde şeettim annem de var kv de şimdilik bunlar yeterli