hep de gülerim ona 'SAY LAN' :))Aklıma Recep İvedik'in balık sayma sahnesi vardı ya o geldi
Yayınlanınca görürsünüz derrr Ser verir Sır vermez 'O'
Sayamaz kiiii,sayamaz kiiiiYayınlanınca görürsünüz derrr Ser verir Sır vermez 'O'
Çok teşekkür ederim canım aynen öyle malesef , sürekli dikkat ederiz ama olan oluyor_Bayankus_ canım geçmiş olsun, ne kadar sakınırsak sakınalım, olacaksa oluyor. Inşallah iyileşir biran önce
Amin canım inş sağolGeçmiş olsun canım ,inşallah kısa sürede iyileşir
Haklısın vallahi ama ben senin gibi akıllı olamadım.Aklım başıma geç geldiCadaloz olmayınca dert sahibi oluyorsun. Yazık değil mi en mutlu günleri neden stresli geçsin
Doktorlar bile birşey bilmiyorAynen gelinler grubu olarakdoktordan çok bilirler her şeyi amann o ne bilecek derler falan filan
Katılım rekorumuz 35 zatenÇağırın çağırın. Komşı forumları da çağırın. 3 gr şansımız var şurda, o da kalmasın
Guinnesse mi girmeye çalışıyoz nevoooşşş
Allah kolaylık versin canımİnşallah Ablacım :) minik bu aralar çok huysuzsalyamız bol galiba diş çıkaracağız :/ annelik güzel güzel Ablacım ama bir o kadar yorucu mesai hiç bitmiyor
hep de gülerim ona 'SAY LAN' :))
Sayamaz kiiii,sayamaz kiiii
Vallahi sayar
Ben buradaydım.Dün gece 4 te uyudumGece baktım sesiniz soluğunuz kesikti, bende bdv ye bakıp çıktım.
Tahinli,ballı,çilekli,vişneli ,karamelli,renkli say say bitmezneyy 35 40 tarif mii?40 çeşit kek tarifi hemi
görek bakak ben kaç sayabiliyorum.. havuçlu tarçınlı kakaolu sade çikolatalı browni cupkek sufle cevizli fındıklı bu kadar
Oh oh düz hesap 50 olsun da bariKatılım rekorumuz 35 zaten
İnş yaparım diyip yapmayan dolu insan olurDaha önce katïlmayan ve bir süredir katılmayanlarda yapacak
Yaparım yazıp bildirmeyenlerde var.
Yok o kadar olmaz ama 30 garantiOh oh düz hesap 50 olsun da bari