Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Biraz sezaryen ağrılarım var onun haricinde çok iyiyim nevoş abla:KK74:
Allah kolaylık versin canım:KK74:Kendine çok dikkat et canım.1 ay kadar özen göstermen gerekiyor.Dikkat etmezsen sonra problem olur.Yorma kendini:KK19:Bırak çevrendekiler ilgilensinler.Sen bebeğin ile ilgilen sadece:KK19:

Normal doğum zamanında yaptığın için, 3000 gr mı aşmıştır. :KK70:
3350 gr :emir_bebek:
Aklımdaydı aslında da belki kilosu azsa üzülürsün diye sormamıştım:anne:
Aynı anda hem anne hem kv mi? :skandal:
Kvsiz olmaz onlar şey baş tacı:63:

Allah kolaylık versin canım:KK74:Kendine çok dikkat et canım.1 ay kadar özen göstermen gerekiyor.Dikkat etmezsen sonra problem olur.Yorma kendini:KK19:Bırak çevrendekiler ilgilensinler.Sen bebeğin ile ilgilen sadece:KK19:
Dikişlerime çok özen göstermem gerekiyormuş:KK51:

Maşaallah:nazar:
Aynen canım çok dikkat et.Ben oğlumda özen gösteremedim.Mecburiyetten hala sıkıntısını çekiyorum:olamaz:
Yaa benim de en büyük korkum o ve bu sabah sargımı çıkardılar:KK43:

Maşallah bebişine
İkisi bir arada olunca zor olur, aynı şeyleri söylerseler, ikisi de yardımcı olursa iyi, yoksa BDV ye konu açarsın:skandal:
O kıvamdayım abla ya kv yüzünden artık onun yanında emzirmek istemiyorum bebeğim sarılık olacak diye korkuyorum
Hay maşallahh, tosun tosun :KK68:
:KK74::nazar:

O kıvamdayım abla ya kv yüzünden artık onun yanında emzirmek istemiyorum bebeğim sarılık olacak diye korkuyorum

Sen yatıp dinlenirsen hiç birşey olmaz korkma canım:)
Benim öyle bir imkanım olmadı:olamaz:

Gözünüz aydın, hayırlı evlat olur inşallah. Müdahale varsa kimsenin yanında emzirme zaten, odana geç orda emzir başkası varken rahat edemiyorum de.

Canım kimseyi takma. Ben doğum yaptm kv su içme sakın sütünü cıvıklaştırır dedi:deli: şaka gibi :110:
Doktorum en az 3lt su iç dedi:eğlence:
Bol süt için bol su içmek gerekiyor tabiki :halay: ben içtikçe eskidem böyle yapmazdık dedi durdu:halay:

Canım kimseyi takma. Ben doğum yaptm kv su içme sakın sütünü cıvıklaştırır dedi:deli: şaka gibi :110:
Doktorum en az 3lt su iç dedi:eğlence:
Bol süt için bol su içmek gerekiyor tabiki :halay: ben içtikçe eskidem böyle yapmazdık dedi durdu:halay:
Biz birşeyden anlamayız:deli:Açtırmayın ağzımı:KK70::KK70::KK70:

Canımın içi şimdi geldim sayılır. Oy bu sınav stresi bitti derken şimdi tercih dönemi başladı. Kaç saattir kafa patlatmaca. 3 yakın aile, çocuklar beraber girdi. Her kafadan bi ses çıkıyo kazan gibi oldu kafam :KK43:
Oyyy kıyamam Allah yardımcınız olsun:KK74:Ben de foruma geliyor bize uğramıyorsun zannedip trip atayım dedim:-)
Nasıl istediğiniz bölümler geliyor mu?Yazacak mısınız bir yerler:KK19:

Nene :)) sen gördün tabi, kesin genctir:KK45:
Nene tabi ki:KK45:Bu yıl kk enlerini yapalım ve onu enler kategorisinde En nene kategorisine oturtalım:KK70::halay:
Gördüm tabi ,o benim kkdaki en eski arkadaşım:KK51:7 yıl olmuştur.:KK45:
Kendisi 18 lik sarı bir çıtırdır:63:
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir

X