Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
aaa aşkolsun.müşteri velinimettir arkadaş olduk artık bi sonraki kategoride unutma

ahhahahhah ya valla ben bu oylamalarda daha tek arkadaşıma oy vermiş değilim ( az uyuzum galiba kayırsana kollasana arkadaşını değil mi :))))))) ciddi çok beğendim görseli bende deneyeceğim yaparım havuçlu cevizli falan ama kremalı hiç denemedim havuçluyu. Yarışmada başarılar herkese, umarım hak eden kazanır

Gerçi şuan bile 155 boy 58 kiloyum amaa yeterince şişko muyum takıma gitmek için bilmiyorum
terbiyesiz gelme sen bizim takıma.2 ay sonra pırt diye doğurcan.3 kilo çocuk olsa,3 kilo su gider,3-5 kilo da emzirirken gider.al sana kalan tırtıl gelme

Takımdakiler sana gelsin, 2,5 ayın kalmış doğuma Nasıl bu kadar zayıfsın diye

Hahahah çok tatlısın canım zayıflamak isteyene 1 haftalığına salihi gönderebilirim. İp gibi olacaklarına garanti verebilirim

teşekkür ederim
aslında hakeden benim ama işte hamile diye sufleye veriyolar üzülmesin diye.karpuza da tatildeki ergen üyeler veriyo.yani aslında ben önde gibiyim

terbiyesiz gelme sen bizim takıma.2 ay sonra pırt diye doğurcan.3 kilo çocuk olsa,3 kilo su gider,3-5 kilo da emzirirken gider.al sana kalan tırtıl gelme

Yaaaa ama ben baykuş istiyorummmm her gün su keklerden birini yapıp yesem acaba 10 kilo alır mıyım doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…