Hiç düşünmedim, sadece tedavilerimde vicdan yapıp bıraktım. Aslında bırakabiliyormuşum, farkındayım.Bırakmayı düşündün mü hiçilerde damar tıkanıklığı yapıyor. Insanin içini yiyip bitiren zehir.
evet yaaaaaabenim ki lömbür lömbür yağ olsun benden şişkosun
hoş buldum canım çok sağ olumarım herkes iyidir
Evet, azmedersen başaracağını fark etmen güzel. Inşallah çok geç olmadan bırakabilirsin.Hiç düşünmedim, sadece tedavilerimde vicdan yapıp bıraktım. Aslında bırakabiliyormuşum, farkındayım.
ben yeniyim daha alma yetkim yok ama kızlar çok tatlı mutlaka yardımcı olurlarMadem siskoyum neden baykusum yokdoğumdan sonra beni aranıza almazsanız küserim haaa
Öyle olsun kanki, bidaha yapmiycam kahve falan
ben yeniyim daha alma yetkim yok ama kızlar çok tatlı mutlaka yardımcı olurlar
Bu aceleye geldi., ondan öyle oldu.köpüklü severim ben napim
aaa aşkolsun.müşteri velinimettirMerhaba oyum size gitmiş harika görünüyor ellerinize sağlık eee oy verenlere birer tane yaparsınız artık tşk şeyine
ben yeniyim daha alma yetkim yok ama kızlar çok tatlı mutlaka yardımcı olurlar
öğleni bekliyodum içmek için valla kalkıp yaptım köpüklü köpüklüBu aceleye geldi., ondan öyle oldu.bi gün sen yapta biz içelim
Hani görmeden inanmamöğleni bekliyodum içmek için valla kalkıp yaptım köpüklü köpüklü
Takımdakiler sana gelsin, 2,5 ayın kalmış doğumaGerçi şuan bile 155 boy 58 kiloyum amaa yeterince şişko muyum takıma gitmek için bilmiyorum
aaa aşkolsun.müşteri velinimettirarkadaş olduk artık bi sonraki kategoride unutma
terbiyesizGerçi şuan bile 155 boy 58 kiloyum amaa yeterince şişko muyum takıma gitmek için bilmiyorum
Takımdakiler sana gelsin, 2,5 ayın kalmış doğumaNasıl bu kadar zayıfsın diye
teşekkür ederimahhahahhah ya valla ben bu oylamalarda daha tek arkadaşıma oy vermiş değilim ( az uyuzum galiba kayırsana kollasana arkadaşını değil mi :))))))) ciddi çok beğendim görseli bende deneyeceğim yaparım havuçlu cevizli falan ama kremalı hiç denemedim havuçluyu. Yarışmada başarılar herkese, umarım hak eden kazanır
terbiyesizgelme sen bizim takıma.2 ay sonra pırt diye doğurcan.3 kilo çocuk olsa,3 kilo su gider,3-5 kilo da emzirirken gider.al sana kalan tırtıl gelme