- 8 Haziran 2013
- 56.268
- 149.374
Tamam kızma canım, kahve yapimisensin gram an itibariyle 5 kg verdim 170 boy 68 kg 39 yaş.bana talip gelmez kartım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kızma canım, kahve yapimisensin gram an itibariyle 5 kg verdim 170 boy 68 kg 39 yaş.bana talip gelmez kartım
yapTamam kızma canım, kahve yapimi
Kokusu burnuma geldi
Hadi yapalım içelimKokusu burnuma geldi
Önce kahvaltı yapmam lazım, çok üşengeçim son günlerdeHadi yapalım içelim
Bende yapmadım, eşim sabah geldi. Birazdan uyanır, ben şuanda kahve yapıyorum aç karna dokunmaz inşallahÖnce kahvaltı yapmam lazım, çok üşengeçim son günlerde
Ben aç karına ne kahve, ne sigara içemem ilaçları içince boş mideye, direk bulantı yapıyor. Dolayısı ile kahvaltı şart.Bende yapmadım, eşim sabah geldi. Birazdan uyanır, ben şuanda kahve yapıyorum aç karna dokunmaz inşallah
Sağol canım, haklısın. Ilac icince mecbur bi düzen istiyor. Sigara iciyorsun anlaşılan keşke kendine bu kötülüğü yapmasan.Ben aç karına ne kahve, ne sigara içemem ilaçları içince boş mideye, direk bulantı yapıyor. Dolayısı ile kahvaltı şart.
Sana afiyet bal şeker olsun canım benim
ya valla görüntüsü bile öyle güzel geldi ki ellerine sağlık
benim de kalkıp yapayım bariKokusu burnuma geldi
gözümü açtığım gibi ilk işim kahve sigaraBen aç karına ne kahve, ne sigara içemem ilaçları içince boş mideye, direk bulantı yapıyor. Dolayısı ile kahvaltı şart.
Sana afiyet bal şeker olsun canım benim
Evet canım benim, içiyorumSağol canım, haklısın. Ilac icince mecbur bi düzen istiyor. Sigara iciyorsun anlaşılan keşke kendine bu kötülüğü yapmasan.
Ben onu netten indirmistim, şimdi yaptım içtim bileya valla görüntüsü bile öyle güzel geldi ki ellerine sağlık
MisssBen onu netten indirmistim, şimdi yaptım içtim bileEki Görüntüle 2183715
ahahahah bu çirkin olmuş zaten ötekini aliim benBen onu netten indirmistim, şimdi yaptım içtim bileEki Görüntüle 2183715
Tesekkür ederim canim :) ❤- Pudra Pembe - sen yapmışsın ağlayan kek çok güzel görünüyor ellerine sağlık oyum sana verdim :)
Bırakmayı düşündün mü hiç ilerde damar tıkanıklığı yapıyor. Insanin içini yiyip bitiren zehir.Evet canım benim, içiyorum
Öyle olsun kanki, bidaha yapmiycam kahve falanahahahah bu çirkin olmuş zaten ötekini aliim ben