Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim
aslında hakeden benim ama işte hamile diye sufleye veriyolar üzülmesin diye.karpuza da tatildeki ergen üyeler veriyo.yani aslında ben önde gibiyim

ahhahahah çok mütevazi gördüm sizi ay çok güldüm kesin oy dağılımı bundandır bu arada sufleyi ömrü hayatım da sevemedim beni bir kaşık sonrası bayar ha karpuzlu bak olabilir oda çok değişik geldi bakarken

terbiyesiz gelme sen bizim takıma.2 ay sonra pırt diye doğurcan.3 kilo çocuk olsa,3 kilo su gider,3-5 kilo da emzirirken gider.al sana kalan tırtıl gelme
Ben en şişkoyum yaşasın esas beni alın bence aranıza, gerçi ben de çok şişko gelebilirim takımınıza hepiniz süpersiniz bence

Ben 160boy 84kiloyum, tlcdeki ağır yaşamlara talibim

sen de çok tatlısın diğer kategoride katıl sen de aramıza.bak nasıl harcıyorum seni de iki dakkada gör ayy çok pisliğim bugün

Ben en şişkoyum yaşasın esas beni alın bence aranıza, gerçi ben de çok şişko gelebilirim takımınıza hepiniz süpersiniz bence

Ben 160boy 84kiloyum, tlcdeki ağır yaşamlara talibim
deme kız öyle kendine bebişin doğsun gel takıma.emzirirken engel değil diyet yapmak.hiç anlamadan kilo veriyorsun muhteşem bişey ben cuma hedefini tutturucam derken 5 kilo vermişim vallahi farkında değilim.eskiden olsa ohh iyiyim böyle der salardım.şuan salamıyorum da :)

Süpersin canım maşallah

Ben de daha önce 20den fazla kilo verip oturtmuştum yeni kilomu ama bebek için tedavi görürken ederken baya bi al ver yaptım. En son 82yle hamile kaldım kilo gözümde değil o yüzden, elbet gider maksat eğlence olsun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…