- 13 Ekim 2016
- 6.196
- 26.712
Afiyet olsun :)Tekrar merhaba. Bugün denedim tarifinizi bayıldımmm bayıldımmm. Akıllı telefon kullanmadığım içinlaptop tan giriyorum yoksa resmini de çeker paylaşırdım. Eşim de bende bayıla bayıla yedik. Tekrar ellerinize, emeğinize. aklınıza sağlık. Denemek isteyenler hiç tereddüt etmeden denesin. Sadece benim gibi migreni olanlar fazla yemesin. Ben abarttım yeme işini malesef. Hafiften zonklama başladı ama bu tarife değer mi değer :) Yarışmada bol şanslar.
Ben yetişemiyorum :)
Yoksa sürekli buralardayım:)
Netim yavaş bazen beğeni bile yapmıyor:)
afiyet olsun balım,şifa olsunBurdan ilk tarifi denedim bileeElalis in havuçlu keki aslında bende yapardım havuçlu kek ama kremalı denememiştim.. misafirlerim çok beğendi teşekkür ederim ela
Denemek istediğim bikaç tarif daha var.. malzemeleri alırsam sufle yapmayı denicem onu hiç yapmadım
günaydın kuşum,cantanemGünaydın kekçi kızlaaar
afiyet olsun balım,şifa olsun
sufleyi deneme kızben artık sufle yemiycem geçmeseydi beni banane
Afiyet olsun canım :)Burdan ilk tarifi denedim bileeElalis in havuçlu keki aslında bende yapardım havuçlu kek ama kremalı denememiştim.. misafirlerim çok beğendi teşekkür ederim ela
Denemek istediğim bikaç tarif daha var.. malzemeleri alırsam sufle yapmayı denicem onu hiç yapmadım
iyyiiiiinapyosun bakim, diyet nasıl gidiyor
ama insanların kusuruyla ayıp olmazYeme zaten cok siskosun
Kaç gram verdin kıziyyiiiiihurmayla yuvarlanıp gidiyom 3 gündür
Teşekkür ederim canımYeni kategori hayırlı olsun hanımlar
Benim ilk önceliğim ödül almamış olan üyelerimiz arasında görsellik hitap eden tarife oy vermekti..Maaşallah ödül alan üyelerin tarifleri birbiri ile yarışıyor o kadar güzel hepsi..
Oyum @tuzsuz_ruh 'a..Herkese bol şans..
sensin gramKaç gram verdin kızişin zor. Ben 59 kiloyum, boy 1.68 yaş 26. Ikizler burcuyum, taliplerimi bekliyorum (dermişim)
günaydın ballışımGünaydınlar herkese
Benim göbeğim daha güzel bi kere hıhama insanların kusuruyla ayıp olmazsen kendi göbeğine bak hem göbeğim yakışıyo bana
evet yaaaaaaBenim göbeğim daha güzel bi kere hıh