Tamam kızma canım, kahve yapimisensin graman itibariyle 5 kg verdim 170 boy 68 kg 39 yaş.bana talip gelmez kartım
yapTamam kızma canım, kahve yapimi
Kokusu burnuma geldi
Hadi yapalım içelimKokusu burnuma geldi
Önce kahvaltı yapmam lazım, çok üşengeçim son günlerdeHadi yapalım içelim
Bende yapmadım, eşim sabah geldi. Birazdan uyanır, ben şuanda kahve yapıyorumÖnce kahvaltı yapmam lazım, çok üşengeçim son günlerde
Ben aç karına ne kahve, ne sigara içememBende yapmadım, eşim sabah geldi. Birazdan uyanır, ben şuanda kahve yapıyorumaç karna dokunmaz inşallah
Sağol canım, haklısın. Ilac icince mecbur bi düzen istiyor. Sigara iciyorsun anlaşılanBen aç karına ne kahve, ne sigara içememilaçları içince boş mideye, direk bulantı yapıyor. Dolayısı ile kahvaltı şart.
Sana afiyet bal şeker olsun canım benim
ya valla görüntüsü bile öyle güzel geldi ki
benim deKokusu burnuma geldi
gözümü açtığım gibi ilk işim kahve sigaraBen aç karına ne kahve, ne sigara içememilaçları içince boş mideye, direk bulantı yapıyor. Dolayısı ile kahvaltı şart.
Sana afiyet bal şeker olsun canım benim
Evet canım benim, içiyorumSağol canım, haklısın. Ilac icince mecbur bi düzen istiyor. Sigara iciyorsun anlaşılankeşke kendine bu kötülüğü yapmasan.
Ben onu netten indirmistimya valla görüntüsü bile öyle güzel geldi kiellerine sağlık
Misss
ahahahah bu çirkin olmuş zaten
Tesekkür ederim canim :) ❤- Pudra Pembe - sen yapmışsın ağlayan kek çok güzel görünüyor ellerine sağlık oyum sana verdim :)
Bırakmayı düşündün mü hiçEvet canım benim, içiyorum
Öyle olsun kanki, bidaha yapmiycam kahve falanahahahah bu çirkin olmuş zatenötekini aliim ben