Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim :KK200:
aslında hakeden benim ama :KK12: işte hamile diye sufleye veriyolar üzülmesin diye.karpuza da tatildeki ergen üyeler veriyo.yani aslında ben önde gibiyim :confused:

ahhahahah çok mütevazi gördüm sizi :KK70::-) ay çok güldüm kesin oy dağılımı bundandır bu arada sufleyi ömrü hayatım da sevemedim beni bir kaşık sonrası bayar ha karpuzlu bak olabilir oda çok değişik geldi bakarken :KK25:

terbiyesiz :63: gelme sen bizim takıma.2 ay sonra pırt diye doğurcan.3 kilo çocuk olsa,3 kilo su gider,3-5 kilo da emzirirken gider.al sana kalan tırtıl :63: gelme :KK14:
Ben en şişkoyum yaşasın:-) esas beni alın bence aranıza, gerçi ben de çok şişko gelebilirim takımınıza :-) hepiniz süpersiniz bence :KK8:

Ben 160boy 84kiloyum, tlcdeki ağır yaşamlara talibim :ıslık:

ahhahahah çok mütevazi gördüm sizi :KK70::-) ay çok güldüm kesin oy dağılımı bundandır bu arada sufleyi ömrü hayatım da sevemedim beni bir kaşık sonrası bayar ha karpuzlu bak olabilir oda çok değişik geldi bakarken :KK25:
sen de çok tatlısın :KK200: diğer kategoride katıl sen de aramıza.bak nasıl harcıyorum seni de iki dakkada gör :KK53: ayy çok pisliğim bugün :KK45:

Ben en şişkoyum yaşasın:-) esas beni alın bence aranıza, gerçi ben de çok şişko gelebilirim takımınıza :-) hepiniz süpersiniz bence :KK8:

Ben 160boy 84kiloyum, tlcdeki ağır yaşamlara talibim :ıslık:
deme kız öyle kendine :tokat: bebişin doğsun gel takıma.emzirirken engel değil diyet yapmak.hiç anlamadan kilo veriyorsun muhteşem bişey :KK68: ben cuma hedefini tutturucam derken 5 kilo vermişim vallahi farkında değilim.eskiden olsa ohh iyiyim böyle der salardım.şuan salamıyorum da :)

deme kız öyle kendine :tokat: bebişin doğsun gel takıma.emzirirken engel değil diyet yapmak.hiç anlamadan kilo veriyorsun muhteşem bişey :KK68: ben cuma hedefini tutturucam derken 5 kilo vermişim vallahi farkında değilim.eskiden olsa ohh iyiyim böyle der salardım.şuan salamıyorum da :)
Süpersin canım maşallah :KK9:

Ben de daha önce 20den fazla kilo verip oturtmuştum yeni kilomu ama bebek için tedavi görürken ederken baya bi al ver yaptım. En son 82yle hamile kaldım :KK33: kilo gözümde değil o yüzden, elbet gider :KK49: maksat eğlence olsun işte :-)

X