- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
ooyyy yerim ben onu da ,gönderHahahah çok tatlısın canım zayıflamak isteyene 1 haftalığına salihi gönderebilirim. İp gibi olacaklarına garanti verebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooyyy yerim ben onu da ,gönderHahahah çok tatlısın canım zayıflamak isteyene 1 haftalığına salihi gönderebilirim. İp gibi olacaklarına garanti verebilirim
deli yaaa baykuş için kilo allınır mı git çiz kendine bi baykuş yapıştır ekranaYaaaa ama ben baykuş istiyorummmm her gün su keklerden birini yapıp yesem acaba 10 kilo alır mıyım doğuma kadar
teşekkür ederim
aslında hakeden benim ama işte hamile diye sufleye veriyolar üzülmesin diye.karpuza da tatildeki ergen üyeler veriyo.yani aslında ben önde gibiyim
Ben en şişkoyum yaşasın esas beni alın bence aranıza, gerçi ben de çok şişko gelebilirim takımınıza hepiniz süpersiniz benceterbiyesiz gelme sen bizim takıma.2 ay sonra pırt diye doğurcan.3 kilo çocuk olsa,3 kilo su gider,3-5 kilo da emzirirken gider.al sana kalan tırtıl gelme
sen de çok tatlısın diğer kategoride katıl sen de aramıza.bak nasıl harcıyorum seni de iki dakkada gör ayy çok pisliğim bugünahhahahah çok mütevazi gördüm sizi ay çok güldüm kesin oy dağılımı bundandır bu arada sufleyi ömrü hayatım da sevemedim beni bir kaşık sonrası bayar ha karpuzlu bak olabilir oda çok değişik geldi bakarken
Beni de az önce harcadın, hain Elalissen de çok tatlısın diğer kategoride katıl sen de aramıza.bak nasıl harcıyorum seni de iki dakkada gör ayy çok pisliğim bugün
deme kız öyle kendine bebişin doğsun gel takıma.emzirirken engel değil diyet yapmak.hiç anlamadan kilo veriyorsun muhteşem bişey ben cuma hedefini tutturucam derken 5 kilo vermişim vallahi farkında değilim.eskiden olsa ohh iyiyim böyle der salardım.şuan salamıyorum da :)Ben en şişkoyum yaşasın esas beni alın bence aranıza, gerçi ben de çok şişko gelebilirim takımınıza hepiniz süpersiniz bence
Ben 160boy 84kiloyum, tlcdeki ağır yaşamlara talibim
çok pis satıcıyımdır işime gelene dönerimBeni de az önce harcadın, hain Elalis
Mısır çarşısına gidim de, kına alim bi kilo hep bunlar senin eserlerin, bak gör halimiziçok pis satıcıyımdır işime gelene dönerim
o rekor mu beee 17 lerde uyanmışlım var benimGünaydın hanımlar...
10:25 de uyandım...
Hayatımın uyuma rekorunu kırdım
kınalı bişey mi dedin sen banaMısır çarşısına gidim de, kına alim bi kilo hep bunlar senin eserlerin, bak gör halimizi
Hadi geri yat sen, eee eee eeeGünaydın hanımlar...
10:25 de uyandım...
Hayatımın uyuma rekorunu kırdım
o rekor mu beee 17 lerde uyanmışlım var benim
off kocam gibi konuştunOhooo hiç uyanmayıp ertesi güne kadar yatsaydın ya
Hadi geri yat sen, eee eee eee
ooyyy yerim ben onu da ,gönder
deli yaaa baykuş için kilo allınır mı git çiz kendine bi baykuş yapıştır ekrana
o rekor mu beee 17 lerde uyanmışlım var benim
off kocam gibi konuştun
Evet, dedim. Az önce çay demlerken az daha demlige çay yerine kahve koyuyordumkınalı bişey mi dedin sen bana
Uykun ağır demek ki. Bende uyuyamiyorum tam tersiArtık nasil uyumaksa,çocuklar uyanmış ortalıkta geziniyorlar...
Tv izliyorlar...tembel anne yatakta
Süpersin canım maşallahdeme kız öyle kendine bebişin doğsun gel takıma.emzirirken engel değil diyet yapmak.hiç anlamadan kilo veriyorsun muhteşem bişey ben cuma hedefini tutturucam derken 5 kilo vermişim vallahi farkında değilim.eskiden olsa ohh iyiyim böyle der salardım.şuan salamıyorum da :)