Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
teşekkür ederim
aslında hakeden benim ama işte hamile diye sufleye veriyolar üzülmesin diye.karpuza da tatildeki ergen üyeler veriyo.yani aslında ben önde gibiyim
ahhahahah çok mütevazi gördüm sizi ay çok güldüm kesin oy dağılımı bundandır bu arada sufleyi ömrü hayatım da sevemedim beni bir kaşık sonrası bayar ha karpuzlu bak olabilir oda çok değişik geldi bakarken
terbiyesiz gelme sen bizim takıma.2 ay sonra pırt diye doğurcan.3 kilo çocuk olsa,3 kilo su gider,3-5 kilo da emzirirken gider.al sana kalan tırtıl gelme
ahhahahah çok mütevazi gördüm sizi ay çok güldüm kesin oy dağılımı bundandır bu arada sufleyi ömrü hayatım da sevemedim beni bir kaşık sonrası bayar ha karpuzlu bak olabilir oda çok değişik geldi bakarken
deme kız öyle kendine bebişin doğsun gel takıma.emzirirken engel değil diyet yapmak.hiç anlamadan kilo veriyorsun muhteşem bişey ben cuma hedefini tutturucam derken 5 kilo vermişim vallahi farkında değilim.eskiden olsa ohh iyiyim böyle der salardım.şuan salamıyorum da :)
deme kız öyle kendine bebişin doğsun gel takıma.emzirirken engel değil diyet yapmak.hiç anlamadan kilo veriyorsun muhteşem bişey ben cuma hedefini tutturucam derken 5 kilo vermişim vallahi farkında değilim.eskiden olsa ohh iyiyim böyle der salardım.şuan salamıyorum da :)
Ben de daha önce 20den fazla kilo verip oturtmuştum yeni kilomu ama bebek için tedavi görürken ederken baya bi al ver yaptım. En son 82yle hamile kaldım kilo gözümde değil o yüzden, elbet gider maksat eğlence olsun işte