Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
IMG_20180830_103653.jpg

aaa aşkolsun.müşteri velinimettir :KK45: arkadaş olduk artık bi sonraki kategoride unutma :KK8:

ahhahahhah ya valla ben bu oylamalarda daha tek arkadaşıma oy vermiş değilim ( az uyuzum galiba kayırsana kollasana arkadaşını değil mi :))))))) ciddi çok beğendim görseli bende deneyeceğim yaparım havuçlu cevizli falan ama kremalı hiç denemedim havuçluyu. Yarışmada başarılar herkese, umarım hak eden kazanır :anneadayı:

Gerçi şuan bile 155 boy 58 kiloyum amaa yeterince şişko muyum takıma gitmek için bilmiyorum :KK70:
terbiyesiz :63: gelme sen bizim takıma.2 ay sonra pırt diye doğurcan.3 kilo çocuk olsa,3 kilo su gider,3-5 kilo da emzirirken gider.al sana kalan tırtıl :63: gelme :KK14:

Takımdakiler sana gelsin, 2,5 ayın kalmış doğuma ❤️ Nasıl bu kadar zayıfsın diye :KK70:

Hahahah çok tatlısın canım :KK70: zayıflamak isteyene 1 haftalığına salihi gönderebilirim. İp gibi olacaklarına garanti verebilirim :KK70:

ahhahahhah ya valla ben bu oylamalarda daha tek arkadaşıma oy vermiş değilim ( az uyuzum galiba kayırsana kollasana arkadaşını değil mi :))))))) ciddi çok beğendim görseli bende deneyeceğim yaparım havuçlu cevizli falan ama kremalı hiç denemedim havuçluyu. Yarışmada başarılar herkese, umarım hak eden kazanır :anneadayı:
teşekkür ederim :KK200:
aslında hakeden benim ama :KK12: işte hamile diye sufleye veriyolar üzülmesin diye.karpuza da tatildeki ergen üyeler veriyo.yani aslında ben önde gibiyim :confused:

terbiyesiz :63: gelme sen bizim takıma.2 ay sonra pırt diye doğurcan.3 kilo çocuk olsa,3 kilo su gider,3-5 kilo da emzirirken gider.al sana kalan tırtıl :63: gelme :KK14:

Yaaaa ama ben baykuş istiyorummmm her gün su keklerden birini yapıp yesem acaba 10 kilo alır mıyım doğuma kadar :KK70:

X