Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Tekrar merhaba. Bugün denedim tarifinizi bayıldımmm bayıldımmm. Akıllı telefon kullanmadığım için :olamaz: laptop tan giriyorum yoksa resmini de çeker paylaşırdım. Eşim de bende bayıla bayıla yedik.:kk77: Tekrar ellerinize, emeğinize. aklınıza sağlık. Denemek isteyenler hiç tereddüt etmeden denesin. Sadece benim gibi migreni olanlar fazla yemesin. Ben abarttım yeme işini malesef. Hafiften zonklama başladı ama bu tarife değer mi değer :) Yarışmada bol şanslar. :KK200:
Afiyet olsun :)
Yarışmada şansım olmasa da böyle yorumlar almak çok daha güzel bir duygu.
Evet, tatlıyı fazla kaçırmamak gerek ama ben durabildim mi, ben de duramadım.:KK70:
Afiyet şifa olsun tekrardan. :KK200:

Burdan ilk tarifi denedim bilee :hamarat: Elalis Elalis in havuçlu keki :KK66: aslında bende yapardım havuçlu kek ama kremalı denememiştim.. misafirlerim çok beğendi :KK68: teşekkür ederim ela :rapci:

Denemek istediğim bikaç tarif daha var.. malzemeleri alırsam sufle yapmayı denicem onu hiç yapmadım :KK53:
afiyet olsun balım,şifa olsun :KK200:

sufleyi deneme kız :işsiz: ben artık sufle yemiycem :63: geçmeseydi beni banane :KK45:

Burdan ilk tarifi denedim bilee :hamarat: Elalis Elalis in havuçlu keki :KK66: aslında bende yapardım havuçlu kek ama kremalı denememiştim.. misafirlerim çok beğendi :KK68: teşekkür ederim ela :rapci:

Denemek istediğim bikaç tarif daha var.. malzemeleri alırsam sufle yapmayı denicem onu hiç yapmadım :KK53:
Afiyet olsun canım :)

Yeni kategori hayırlı olsun hanımlar:kk77:
Benim ilk önceliğim ödül almamış olan üyelerimiz arasında görsellik hitap eden tarife oy vermekti..Maaşallah ödül alan üyelerin tarifleri birbiri ile yarışıyor o kadar güzel hepsi..
Oyum @tuzsuz_ruh 'a..Herkese bol şans..
Teşekkür ederim canım :KK68:

X