Kediyi kurtarayım derken...

Doğal güzellik her zaman yeter:)
Ama cidden ben bile sinir oldum mesaja
Daha tanışma aşamasındasınız buluşma bile olmamış yaptığı hiç hoş değil
Eşimle biz sevgiliyken bile böyle laubali mesaj yazmadı bana.
Hiç hoşlanmam böyle şeylerden direk olaya girmiş yani
Sen hiç cevap yazma bacım
O sana zaten rahatsız mı oldun gibisinden birşey yazacaktır
Açık açık evet ayıp yaptın iyi günler falan yazarsın
İşte erkek değil mi seni deniyo da olabilir kolay lokma mı bakalım diye

üff şöyle yeni tanıştığı kadına karşı "masaj yaparım, sarılıp uyuruz, yok efendım evde yemek yaparız" tarzı seylerı ılla muhabbette araya sokuşturan tiplerden nefret ederim. Böyle sacma sapan konuşanların bir hayrını görmedim ben, inşallah sen görürsün ama sanmıyorum nedense.

Konuyu değiştirip soğuk yaptım ama "sebebi neydi ki?" diyesim geldi :)
Hormonlar hormonlar
Saka bi yana bence dusuncelerini degistirmen gereken bi durum yok ortada
Sadece ayarini bilememis demese daha iyiydi ama ben kotu bi sey dusunmedim

Doğal güzellik her zaman yeter:)

Teşekkür ederim

Beni düşündüren şey de aramızda o derece bir samimiyet yokken kurması bu cümleyi... Hani cidden "ne alaka yani?"

Bakalım iki cümle soğuk yaptım sonra da cevap vermedim, geçiştirecek mi yoksa "sen beni yanlış anladın" tribine mi girecek :)

İşte şunun için diyorum en azından sen böyle yapıyorsun diye değil de o da istediği için olduğundan emin olursun o da çabalamış işte daha ne olsun

Çok doğru bir bakış açısı, yorumlarınızı hep beğenmişimdir zaten :)

Sonradan okudum da işler karışmış sanirim

Ama gördüğünüz gibi biraz saçmaladı kendisi

Beni de irrite eden henüz böyle bir yakınlığımızın olmaması yani. Ne münasebet ki daha? Tamam hoş bir şekilde konuşuyoruz ama bir hoşlantım olduğu belli değil. Herhalde tutucu biri miyim değil miyim onu anlamaya çalıştı. Bazıları "boşa vakit kaybetmeyelim" kafasında olur ya

Hormonlar hormonlar
Saka bi yana bence dusuncelerini degistirmen gereken bi durum yok ortada
Sadece ayarini bilememis demese daha iyiydi ama ben kotu bi sey dusunmedim

Hah tam anlamıyla ayarsızlıktı yaptığı :) Bi sabret bi birbirimize alışalım değil mi :) Böyle alakasız bir şeyle ceylanı ürkütmeye ne gerek var

O kadar minnoş başlayan flörte oldu mu şimdi bu masaj ya. Sinir oldum çocuğa. Sen biraz geri çek canım kendini o msj attikca atarsın bakalım bir daha diyecek mı öyle sözler. İlkinde anlamıştır senin rahatsız olduğunu ,gözlemle biraz bakalım.

Ahahah urkme ceylan urkme bosver tek falsosu bu olsun :)

Falsosu olmayan bir erkek beklentisine girmek büyük hayaldi zaten

Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar

Av olacaktım neredeyse ama bu saatten sonra kolay kolay yedirmem kendimi

Ayy cidden ellerim bağrımda kalakaldım gibi oldu :) Konuşmaya ara verdim şu an, o yazmadan da yazmam... Ben nasıl biri olduğumu belli edeyim de bunu bile bile yaklaşsın istiyorsa değil mi

Aynen bence de , aynı minnoslukta devam

Başlangıcı güzel başlamış, gülümseyerek okudum ama son attığı mesaj daha dün bir, bugün iki ne oluyoruz dedirtecek türden. Siz cevabını zaten kısa keserek gayet güzel vermişsiniz, yanlış düşüncede ise bu muhabbetin bir tık ötesine geçmek için fazla vakit kaybetmeyecektir. O zaman ne yapıp yapmayacağınıza karar verirsiniz. Şimdilik beklemede kalın ve gözlemleyin. İnşallah güzel kalbinizin ektiğini biçersiniz.

Ah çok teşekkür ederim iyi dileğiniz nasıl mutlu etti :)

Evet dediğiniz gibi geri adım attım, daha objektif bir gözlem yapmaya karar verdim. O baştaki pozitif önyargı şu anda yok, gayet nötrüm... Bakalım bundan sonra nasıl davranacak :)

Ben yazmamıştım biliyorsunuz son mesajı o atmıştı, bir saat önce "sırtım beni öldürüyor" gibi bir şey yazmış tekrar. Hani komedi filmlerinde adam genç kadının masaj yapmasını beklerken iri kıyım bir dayı kendisini yoğurmaya başlar ya, böyle hain planlar kurduruyor bana

İlk defa bir kova burcu erkeği tanıyorum var mı tavsiye Değişik bir adam yahu

Kovaları severim. En iyi arkadaslarim hep kovadan cikti, daha önce kova flörtümde oldu, eşimde kova.Kovalar cinselliği en ön planda tutmaz genelde, sıkıcı değiller, zekiler, teknolojiye cok meraklilar ozellikle, biraz inatlikta var, mantık ön planda insanlardir ve ilk tanismalarda biraz daha mesafeli olurlar. Benim tanidigim butun kovalarda bulunan bikac ortak ozellik bunlardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…