- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Ben olsam direkt sadece "tesekkurler" yazar birakirdim.
Doğal güzellik her zaman yeter:)Çok teşekkürler :)
Yol kaç saat sürüyor dedim, hoşuma gitmediğini anlamıştır sanırım
Cidden ne alaka dedim ben de, gayet mazbut bi kız imajım vardı karşılaştığımızda da ama bana bile libido fışkırtıyorsa işi zor
İşte şunun için diyorum en azından sen böyle yapıyorsun diye değil de o da istediği için olduğundan emin olursun o da çabalamış işte daha ne olsunİyi gibiyiz ya ben de bi keyifleniyorum bugün
Evet ben biraz frene basıyorum ve böyle daha iyi oldu sanırım :) çok teşekkürler :)
Hormonlar hormonlarKonuyu değiştirip soğuk yaptım ama "sebebi neydi ki?" diyesim geldi :)
Doğal güzellik her zaman yeter:)
Ama cidden ben bile sinir oldum mesaja
Daha tanışma aşamasındasınız buluşma bile olmamış yaptığı hiç hoş değil
Eşimle biz sevgiliyken bile böyle laubali mesaj yazmadı bana.
Hiç hoşlanmam böyle şeylerden direk olaya girmiş yani
Sen hiç cevap yazma bacım
O sana zaten rahatsız mı oldun gibisinden birşey yazacaktır
Açık açık evet ayıp yaptın iyi günler falan yazarsın
İşte erkek değil mi seni deniyo da olabilir kolay lokma mı bakalım diye
İşte şunun için diyorum en azından sen böyle yapıyorsun diye değil de o da istediği için olduğundan emin olursun o da çabalamış işte daha ne olsun
Sonradan okudum da işler karışmış sanirim
üff şöyle yeni tanıştığı kadına karşı "masaj yaparım, sarılıp uyuruz, yok efendım evde yemek yaparız" tarzı seylerı ılla muhabbette araya sokuşturan tiplerden nefret ederim. Böyle sacma sapan konuşanların bir hayrını görmedim ben, inşallah sen görürsün ama sanmıyorum nedense.
Hormonlar hormonlar
Saka bi yana bence dusuncelerini degistirmen gereken bi durum yok ortada
Sadece ayarini bilememis demese daha iyiydi ama ben kotu bi sey dusunmedim
Ahahah urkme ceylan urkme bosver tek falsosu bu olsun :)Hah tam anlamıyla ayarsızlıktı yaptığı :) Bi sabret bi birbirimize alışalım değil mi :) Böyle alakasız bir şeyle ceylanı ürkütmeye ne gerek var
Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlarHah tam anlamıyla ayarsızlıktı yaptığı :) Bi sabret bi birbirimize alışalım değil mi :) Böyle alakasız bir şeyle ceylanı ürkütmeye ne gerek var
Ahahah urkme ceylan urkme bosver tek falsosu bu olsun :)
Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar
O kadar minnoş başlayan flörte oldu mu şimdi bu masaj ya. Sinir oldum çocuğa. Sen biraz geri çek canım kendini o msj attikca atarsın bakalım bir daha diyecek mı öyle sözler. İlkinde anlamıştır senin rahatsız olduğunu ,gözlemle biraz bakalım.
Aynen bence de , aynı minnoslukta devamFalsosu olmayan bir erkek beklentisine girmek büyük hayaldi zaten
Av olacaktım neredeyse ama bu saatten sonra kolay kolay yedirmem kendimi
Ayy cidden ellerim bağrımda kalakaldım gibi oldu :) Konuşmaya ara verdim şu an, o yazmadan da yazmam... Ben nasıl biri olduğumu belli edeyim de bunu bile bile yaklaşsın istiyorsa değil mi
Aynen bence de , aynı minnoslukta devam
Başlangıcı güzel başlamış, gülümseyerek okudum ama son attığı mesaj daha dün bir, bugün iki ne oluyoruz dedirtecek türden. Siz cevabını zaten kısa keserek gayet güzel vermişsiniz, yanlış düşüncede ise bu muhabbetin bir tık ötesine geçmek için fazla vakit kaybetmeyecektir. O zaman ne yapıp yapmayacağınıza karar verirsiniz. Şimdilik beklemede kalın ve gözlemleyin. İnşallah güzel kalbinizin ektiğini biçersiniz.
Ben yazmamıştım biliyorsunuz son mesajı o atmıştı, bir saat önce "sırtım beni öldürüyor" gibi bir şey yazmış tekrar. Hani komedi filmlerinde adam genç kadının masaj yapmasını beklerken iri kıyım bir dayı kendisini yoğurmaya başlar ya, böyle hain planlar kurduruyor bana
İlk defa bir kova burcu erkeği tanıyorum var mı tavsiyeDeğişik bir adam yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?