- 9 Aralık 2014
- 502
- 103
- 103
- 33
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Ay ben de mutlu oldum.
İyi bakalım gözün aydınara sayfaları okuyamadım gözlerim kaldırmıyor artık.
Kimyanız tutmuş anlaşılan, kelebekler ölmesin
Sorma insanın ağzını burnunu ısırarak sevesi geliyor. Sayımız giderek artsın hepimiz mutlu olalım
Minik yavru için teşekkürler Canısı❣ inşallah hayırlısıysa olsun senin için belki hayatının aşkı kapına gelmiş olacak dualarım seninle tatlım
çok tatlı yaa
Yalan yok, okurken "ay ikisi muhabbetin gözüne vurdu o arada kedi ya yoldan geçen bir arabanın önüne atladı ya başka türlü eceli ile buluştu" diye elim kalbimde okudum
Ben eşimle tanıştığım zaman her gün assolist gibi gittiğim iş yerinde boya/ badana vardı ben de cüssemden zaar ustaların başında durmakla görevlendirilmiştim, bir kaç gün topuklularla, saç makyaj bakımlı gittim , baktım çok sırıtıyorum bir sonraki gün yanımda götürüp giydiklerim : dizi ağarmış ev pijaması, üstte 2 beden bol gri baba tişörtü, ayakta anne terliği, kafaya kireç boya damlamış, tiner kokan ayy insan görse 5 lira verir al bi çorba iç der öyle yanieşim beni gördüğünde "işte evleneceğim güzel kız bu" demiş (kör ya da miyop değil bildiğin güzel görmüş )
Bu işler biraz da nasip kısmet yani, hakkınızda hayırlısı olsun, hayatınız hep kedilerle dolsun
ben konudaki kediye takıldım kaldım..
bütün yorumları okumaya fırsatım olmadı ama barınaklarda çoğu kedinin akıbeti malum. güvenilir barınak vardır onları tenzih ediyorum ama genelde alıyorlar bir köşeye atıveriyorlar yada veteriner ugrasmak ıstemıyor uyutuyor kediyi..dedıgım gıbı takibini yapıp ıyılesınce gözunuzle aynı bölgeye saldıklarını görüyorsanız birsey diyemem ama genelde böyleler.umarım sonu bilinmeze gitmez.bende kısırlastırılmalarını belediyenin bakım evine yaptırıyorum ama amelıyat esnasında kapısında beklıyorum bıtınce hemen alıp eve getırıyorum gördugum kadarıyla hersey ıyı guzel bu bakım evınde ama asla güvenipte orada bırakmam ne kadar ıyı sartlar olursa olsun calısanlar maaslı ınsanlar ,gönüllü severek yapanlr değil umarım güzel biryerdir sizin yolladıgınız
terliklerede çok takılmayın doğallık iyidir:)))
Hikayenizi heyecanla okudum valla geçmişe döndüm, o kıpır kıpır günler güzeldir!Ehh, gece yaşadığımız bir diyaloğu pek yorumlayamadımİyi mi kötü mü anlamayınca frene bastım açıkçası :) En iyisi yazayım :)
Doğumgünü yaklaşıyormuş ben de ne hediye istersin dedim devamı şöyle geldi;
[11/02 01:02] Vet: Teşekkür ederim canım düşünmen yeter ya
[11/02 01:04] Ben: Ne demek ☺
[11/02 01:04] Ben: Sen benim kedime bakacaksın lafı mı olur
[11/02 01:06] Vet: Kedine bakmamin da lafı olmaz ya nolcak ☺
[11/02 01:10] Ben: Her şey kedi için gibi oldu ☺
[11/02 01:11] Vet: Yani şimdi ne desem bilemedim
[11/02 01:20] Ben: İçinden geleni ☺
[11/02 01:21] Vet: Neyse içimdeki içimde kalsın şimdilik
[11/02 01:27] Ben: Neden ki
[11/02 01:27] Ben: Bence benden çekinmeni gerektirecek bir şey yok
[11/02 01:29] Vet: Ya öyle de olsun ya biraz çekindim
[11/02 01:30] Ben: Pekala sen nasıl istersen
[11/02 01:35] Vet: Teşekkür ederim çok tatlısın
Tabii gülücük dolu tüm diyalog. Ne düşünmem gerektiğini bilemedim ya
hikayeyi okudum simdi ki diyaloga gelnce sen biraz cek kendini bence :) hersey gonlunce olsunnEhh, gece yaşadığımız bir diyaloğu pek yorumlayamadımİyi mi kötü mü anlamayınca frene bastım açıkçası :) En iyisi yazayım :)
Doğumgünü yaklaşıyormuş ben de ne hediye istersin dedim devamı şöyle geldi;
[11/02 01:02] Vet: Teşekkür ederim canım düşünmen yeter ya
[11/02 01:04] Ben: Ne demek ☺
[11/02 01:04] Ben: Sen benim kedime bakacaksın lafı mı olur
[11/02 01:06] Vet: Kedine bakmamin da lafı olmaz ya nolcak ☺
[11/02 01:10] Ben: Her şey kedi için gibi oldu ☺
[11/02 01:11] Vet: Yani şimdi ne desem bilemedim
[11/02 01:20] Ben: İçinden geleni ☺
[11/02 01:21] Vet: Neyse içimdeki içimde kalsın şimdilik
[11/02 01:27] Ben: Neden ki
[11/02 01:27] Ben: Bence benden çekinmeni gerektirecek bir şey yok
[11/02 01:29] Vet: Ya öyle de olsun ya biraz çekindim
[11/02 01:30] Ben: Pekala sen nasıl istersen
[11/02 01:35] Vet: Teşekkür ederim çok tatlısın
Tabii gülücük dolu tüm diyalog. Ne düşünmem gerektiğini bilemedim ya
Acizane tavsiyem cok fazla sure yazısmayın.Yani bişeyler baslamadan bitmesin ondan.Çunku genelde uzun surunce cıkı cıkıyo.Bi şekilde bi sebeple bulusun,iki arkadas gibi.
Hikayenizi heyecanla okudum valla geçmişe döndüm, o kıpır kıpır günler güzeldir!
Ufak bir tavsiye, şu diyalogda biraz fazla üstüne düşmüşsün, biraz geri dur derim.
Ve moral bozacak birşey yok, temkinli, kendinden emin bir şekilde ilerlemek istiyor olabilir, ki bu en güzeli..
Hadi hayırlısı, pek güzel şeyler valla tadına var
Ay çok tatlı bir hikaye. Ama son diyalogta çok üstüne düşmüşsünüz gibi geldi, bu tarz flört aşamalarında tabir-i caizse biraz "saf kızı" oynamak daha iyi oluyor. Yani söylediği flört cümlelerine yuvarlak cevaplar vermek, nükteye vurmak, anlamazdan gelmek sanki daha çok çekiyor erkekleri. Tabi bu biraz benim tecrübelerime de dayalı ehehe :) Umarım sizin için iyi biridir ve mutlu olursunuz. Flört aşaması bence ilişkilerin en güzel kısmı.
hikayeyi okudum simdi ki diyaloga gelnce sen biraz cek kendini bence :) hersey gonlunce olsunn
Soyadımı bilmediği halde aramış bulmuş facebookta, bu ilgisi olduğunu düşündürebilir değil mi kızlar
Bencede ask kokusu geliyorhavada aşşşkkk kokusu vaaarrr <3 <3
ben burda heycanlandım
Bencede ask kokusu geliyor
Bende heycan yaptım yaaa
Ayyy maşallah diyeyimm@MinervaMcGonagall
Kova hatunu canim yanılmıyorsam benim ayrıldığım günlerde seninde sevgilinle sorunların vardı şimdi aklıma geldi noldu sende durumlar ?
Başlığı okuyunca giremedim kedi öldü falan sandım
Güzeldir böyle başlayan aşklar hadi hayırlısı
Okurken çok güldümhadi hayırlısı diyorum veterinerlik çok aşkito bir meslek
FBI gibi çocukmuş
Bencede ask kokusu geliyor
Bende heycan yaptım yaaa
Ayyy maşallah diyeyimm@MinervaMcGonagall
Kova hatunu canim yanılmıyorsam benim ayrıldığım günlerde seninde sevgilinle sorunların vardı şimdi aklıma geldi noldu sende durumlar ?
:)) karıştırdın
Evli barklı çocuklu yolun monoton kısmına gelmiş insanım ben
Ayyy canim doğru valla karıştırdım ben çok özür dilerimŞükür ki çok iyi kedicik :) Çok sağolun hayırlısı olur inşallah
Ayy mutlu olan herkes için ayrı ayrı seviniyorumBence de çok etkileyici, gözümde birer kahramanlar :)
"Yaman stalker'sın delikanlı" diyesim geldi ilk söylediğinde
Çok teşekkür ederim yaa mutlu oluyorum bu desteklerleTüm kk kadınları olarak çok mutlu olsak ya
Bu arada kova hatunu evli ve bir bebek sahibi diye biliyorum ben mi karıştırıyorum acaba :/ Sanırım senin bahsettiğin üye bogakizii :)
Ayyy canim doğru valla karıştırdım ben çok özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?