Kediyi kurtarayım derken...

ben konudaki kediye takıldım kaldım..
bütün yorumları okumaya fırsatım olmadı ama barınaklarda çoğu kedinin akıbeti malum. güvenilir barınak vardır onları tenzih ediyorum ama genelde alıyorlar bir köşeye atıveriyorlar yada veteriner ugrasmak ıstemıyor uyutuyor kediyi..dedıgım gıbı takibini yapıp ıyılesınce gözunuzle aynı bölgeye saldıklarını görüyorsanız birsey diyemem ama genelde böyleler.umarım sonu bilinmeze gitmez.bende kısırlastırılmalarını belediyenin bakım evine yaptırıyorum ama amelıyat esnasında kapısında beklıyorum bıtınce hemen alıp eve getırıyorum gördugum kadarıyla hersey ıyı guzel bu bakım evınde ama asla güvenipte orada bırakmam ne kadar ıyı sartlar olursa olsun calısanlar maaslı ınsanlar ,gönüllü severek yapanlr değil umarım güzel biryerdir sizin yolladıgınız

Çok teşekkür ederimm ya inşallah yaşatırız kelebekleri. Gece saat üç civarı "içim kıpır kıpır bu saat oldu uyuyamadım" dedi

Minik yavru için teşekkürler Canısı ❣ inşallah hayırlısıysa olsun senin için belki hayatının aşkı kapına gelmiş olacak dualarım seninle tatlım

Ben de çok teşekkür ederimm iyi dilekler nasıl da mutlu ediyor

Değil mi yaa, o veterinere ve işine sevgiyle bağlılığına da bayıldım

Ahh hikayeniz kalbimi ısıttı kıkırdayarak okudumm :) Hep mutlu olun dilerim, darısı başımıza İçinizdeki gerçek güzelliği görmüş ne güzel ya... Her kadına nasip olsa keşke böyle sevilmek :)

Kedisiz bir hayat düşünemiyorum, ne güzel bir dilek öyle

Birkaç sayfa önce durumu açıkladım içim rahat, siz de müsterih olun lütfen :) Ziyarete de gideceğim umarım :)

terliklerede çok takılmayın doğallık iyidir:)))

Çok teşekkürler sanırım o da aynı şekilde düşünüyor

Ehh, gece yaşadığımız bir diyaloğu pek yorumlayamadım İyi mi kötü mü anlamayınca frene bastım açıkçası :) En iyisi yazayım :)

Doğumgünü yaklaşıyormuş ben de ne hediye istersin dedim devamı şöyle geldi;

[11/02 01:02] Vet: Teşekkür ederim canım düşünmen yeter ya
[11/02 01:04] Ben: Ne demek ☺
[11/02 01:04] Ben: Sen benim kedime bakacaksın lafı mı olur
[11/02 01:06] Vet: Kedine bakmamin da lafı olmaz ya nolcak ☺
[11/02 01:10] Ben: Her şey kedi için gibi oldu ☺
[11/02 01:11] Vet: Yani şimdi ne desem bilemedim
[11/02 01:20] Ben: İçinden geleni ☺
[11/02 01:21] Vet: Neyse içimdeki içimde kalsın şimdilik
[11/02 01:27] Ben: Neden ki
[11/02 01:27] Ben: Bence benden çekinmeni gerektirecek bir şey yok
[11/02 01:29] Vet: Ya öyle de olsun ya biraz çekindim
[11/02 01:30] Ben: Pekala sen nasıl istersen
[11/02 01:35] Vet: Teşekkür ederim çok tatlısın

Tabii gülücük dolu tüm diyalog. Ne düşünmem gerektiğini bilemedim ya

Hikayenizi heyecanla okudum valla geçmişe döndüm, o kıpır kıpır günler güzeldir!

Ufak bir tavsiye, şu diyalogda biraz fazla üstüne düşmüşsün, biraz geri dur derim.
Ve moral bozacak birşey yok, temkinli, kendinden emin bir şekilde ilerlemek istiyor olabilir, ki bu en güzeli..
Hadi hayırlısı, pek güzel şeyler valla tadına var

Ay çok tatlı bir hikaye. Ama son diyalogta çok üstüne düşmüşsünüz gibi geldi, bu tarz flört aşamalarında tabir-i caizse biraz "saf kızı" oynamak daha iyi oluyor. Yani söylediği flört cümlelerine yuvarlak cevaplar vermek, nükteye vurmak, anlamazdan gelmek sanki daha çok çekiyor erkekleri. Tabi bu biraz benim tecrübelerime de dayalı ehehe :) Umarım sizin için iyi biridir ve mutlu olursunuz. Flört aşaması bence ilişkilerin en güzel kısmı.

hikayeyi okudum simdi ki diyaloga gelnce sen biraz cek kendini bence :) hersey gonlunce olsunn

Acizane tavsiyem cok fazla sure yazısmayın.Yani bişeyler baslamadan bitmesin ondan.Çunku genelde uzun surunce cıkı cıkıyo.Bi şekilde bi sebeple bulusun,iki arkadas gibi.

Teşekkür ederim, valla bu akşamüstü diyaloğu kestim bir şey yazmadım çünkü yoğundum. Benim dişi kedimin peşine düştüler erkek kediler. Ellerinden zor aldım Yazışmıyoruz şu an, o yazmadan da yazmam

Çok teşekkürler, ben de bu ilk flört zamanlarına bayılırım :) Ama sanırım biraz tezcanlıyım Yukarıda yazdığım gibi şimdilik susuyorum bakalım ne olacak...

Çok teşekkür ederim :) Ah ah bilmem mi, bana sorsalar ben de "ürkek ceylan gibi davran adamın aklını al" derim ama kendim beceremiyorum

İyi dilekler için minnettarım

hikayeyi okudum simdi ki diyaloga gelnce sen biraz cek kendini bence :) hersey gonlunce olsunn

Haklısınız öyle yapmam gerek :) Çok sağolunn

havada aşşşkkk kokusu vaaarrr <3 <3
ben burda heycanlandım
Bencede ask kokusu geliyor

Bende heycan yaptım yaaa

Ayyy maşallah diyeyimm@MinervaMcGonagall

Kova hatunu canim yanılmıyorsam benim ayrıldığım günlerde seninde sevgilinle sorunların vardı şimdi aklıma geldi noldu sende durumlar ?

:)) karıştırdın
Evli barklı çocuklu yolun monoton kısmına gelmiş insanım ben

Başlığı okuyunca giremedim kedi öldü falan sandım
Güzeldir böyle başlayan aşklar hadi hayırlısı

Şükür ki çok iyi kedicik :) Çok sağolun hayırlısı olur inşallah

Okurken çok güldüm hadi hayırlısı diyorum veterinerlik çok aşkito bir meslek

FBI gibi çocukmuş

Ayy mutlu olan herkes için ayrı ayrı seviniyorum Bence de çok etkileyici, gözümde birer kahramanlar :)

"Yaman stalker'sın delikanlı" diyesim geldi ilk söylediğinde

Çok teşekkür ederim yaa mutlu oluyorum bu desteklerle Tüm kk kadınları olarak çok mutlu olsak ya

Bu arada kova hatunu evli ve bir bebek sahibi diye biliyorum ben mi karıştırıyorum acaba :/ Sanırım senin bahsettiğin üye bogakizii :)

:)) karıştırdın
Evli barklı çocuklu yolun monoton kısmına gelmiş insanım ben
Ayyy canim doğru valla karıştırdım ben çok özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…