• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

Ya aklım karıştı valla o dönemde bdv de hep ayrılık konuları vardı :KK43: merkur gerilemesi baya baya herkezi etkiledi o zaman...
Neyseki kurtulduk :KK50:

Evet yaa herkes ya ayrılıyordu ya da eski sevgilisini özlüyordu, bana da hiç iyi gelmedi retrolar :) şükür ki bitti

Siz barıştınız mı? Hoppa

Evet yaa herkes ya ayrılıyordu ya da eski sevgilisini özlüyordu, bana da hiç iyi gelmedi retrolar :) şükür ki bitti

Siz barıştınız mı? Hoppa
Yok canim ne barışması kurtuluşum ben :63:
Beni haketmeyen biriymiş.... olaylar olaylar olaylar yalanlar... tek gecelik iliskisi:kusmuk:sırf ihtiyaç dediği ıgyyy..... sonra seni ozledim ler seni her an düşünmeleri klasik erkekler işte :KK14:
Neyseki ben klasik değilim :KK59:

Banada iyi gelmedi valla:KK34:

Yok canim ne barışması kurtuluşum ben :63:
Beni haketmeyen biriymiş.... olaylar olaylar olaylar yalanlar... tek gecelik iliskisi:kusmuk:sırf ihtiyaç dediği ıgyyy..... sonra seni ozledim ler seni her an düşünmeleri klasik erkekler işte :KK14:
Neyseki ben klasik değilim :KK59:

Banada iyi gelmedi valla:KK34:

Aman yarabbi :KK57:

Verilmiş sadakan varmış iyi kurtulmuşsun canım ya, çok da atlatmış görünüyorsun ne güzel :) Bundan sonra çoook daha iyileriyle karşılaşırsın inşallah :KK200:

Aman yarabbi :KK57:

Verilmiş sadakan varmış iyi kurtulmuşsun canım ya, çok da atlatmış görünüyorsun ne güzel :) Bundan sonra çoook daha iyileriyle karşılaşırsın inşallah :KK200:
Ay inşallah hayatım :KK200:
Insallah heppimize Allah gönlümüze göre versin
Atlattim atlattim :nazar: Bende

2016 feci geçti Allah'tan 2017 ye sakın başladık :halay:

Ay inşallah hayatım :KK200:
Insallah heppimize Allah gönlümüze göre versin
Atlattim atlattim :nazar: Bende

2016 feci geçti Allah'tan 2017 ye sakın başladık :halay:

Amin canımm :KK200:

Valla 2016 benim için iyi geçti diyen kimse yok nasıl bir yılsa :D Şükür ki bitti kurtulduk... Çok daha güzel yıllar bizim olsun :KK68:

Bence de çocuğun cok üstüne gitme hatta normal konuş ki fırsat ver ona o sana iltifatlar etsin imalarda bulunsun. Bütün kapılarıni açık bırakma ilk zamanlar, merak duygusunu öldürme. O konustursun seni o kesfetsin, yavas yavas tav olsun ;) :D

Son durum ne :KK200::KK200: gelişmeler güzel diye umuyorum?

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :KK200:

Ben yazmadım dün akşam, saat 12 civarında o yazdı "napıyosun?" diye. Konuştuk biraz, güzelsin çok iyisin gibi birkaç iltifatı oldu. Sonra ben sızmışım kıyamam uyu falan demiş :)

Bence de çocuğun cok üstüne gitme hatta normal konuş ki fırsat ver ona o sana iltifatlar etsin imalarda bulunsun. Bütün kapılarıni açık bırakma ilk zamanlar, merak duygusunu öldürme. O konustursun seni o kesfetsin, yavas yavas tav olsun :KK66: :KK70:

Kendisini avcı gibi hissettireceğim yani, ilkel güdülerine oynuyoruz değil mi :D Off hiç de benlik değil şimdiye kadar böyle oyunlara girmedim beceremiyorum :)

Çok teşekkürler :KK200:

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :KK200:

Ben yazmadım dün akşam, saat 12 civarında o yazdı "napıyosun?" diye. Konuştuk biraz, güzelsin çok iyisin gibi birkaç iltifatı oldu. Sonra ben sızmışım kıyamam uyu falan demiş :)

Kendisini avcı gibi hissettireceğim yani, ilkel güdülerine oynuyoruz değil mi :KK70: Off hiç de benlik değil şimdiye kadar böyle oyunlara girmedim beceremiyorum :)

Çok teşekkürler :KK200:
ayy ne güzel yaa:KK200:

Tadım kaçtı arkadaşlar. Konuyu değiştireyim mi direkt yoksa tersleyeyim mi?

IMG_20170212_153516_189.webp

Nereden çıktı şimdi masaj falan yaa :110: Kezbanca davranmak da istemiyorum ama gereksizdi yani.

Tadım kaçtı arkadaşlar. Konuyu değiştireyim mi direkt yoksa tersleyeyim mi?

Eki Görüntüle 1952637

Nereden çıktı şimdi masaj falan yaa :110: Kezbanca davranmak da istemiyorum ama gereksizdi yani.
Canım bence çocuğun niyeti başka
Daha yeni tanışıyorsunuz böyle bir mesaj yazmamalıydı ne samimiyet sevgili bile değilsiniz
Hiç cevap yazma derim o Zaten senin rahatsız olduğunu anlayacaktır

Ayyy yii
Çok heyecanlı :nazar:
Konuyu değiş

Çok teşekkürler :) :KK200:

Yol kaç saat sürüyor dedim, hoşuma gitmediğini anlamıştır sanırım :KK51:

Canım bence çocuğun niyeti başka
Daha yeni tanışıyorsunuz böyle bir mesaj yazmamalıydı ne samimiyet sevgili bile değilsiniz
Hiç cevap yazma derim o Zaten senin rahatsız olduğunu anlayacaktır

Cidden ne alaka dedim ben de, gayet mazbut bi kız imajım vardı karşılaştığımızda da ama bana bile libido fışkırtıyorsa işi zor :D

Back
X