• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

Allah tamamına erdirsin, her aşama bir öncekinden daha güzel, daha mutlu olsun inşallah, mutluluklar dilerim. :nazar::dua:

Çook teşekkür ederim, ne güzel dilekler bunlar :KK200: Daha da güzelleri size nasip olsun inşallah :)

Nikahta kedilere duvak ve papyon takin :KK70:

Hahaha tanışmamıza vesile olan kedi onur konuğumuz olur :KK70:

öyle ya. veteriner eşiyim ben de. düğün de seneye mi olur.o_O

O'na kalsa yıldönümümüzde evli olacağız.. Zaten tüm mesele öyle başladı. Arkadaşlarımıza gittik, çok tatlı evli bir çift. "Yıldönümümüzü evli olarak kutladık" diye anlattılar, tabii ben tüm hikayeye aşinayım zaten.. Bizimkinin de hoşuna mı gitti nedir, dönüş yolunda arabada "keşke biz de öyle olsak ya" dedi. "Biz de bayağı tatlıyız harcama şimdi ikimizi" dedim :KK70: "Tatlıyız da yıldönümünü evli olarak kutlayan tatlı bir çift olsak" dedi... Bir şokla döndüm dedim "ya ne zaman başladığımızı unuttun ya da saymayı bilmiyorsun!"

Şubata kadar evlenmeye ikna olmadım ama nisanda evlenebiliriz :)

Şahane:halay:Hayvanseverlik win-win bir olaydır:KK19:

Çok teşekkür ederimm :KK200: Hayvanların hayatıma kattığı birçok güzellik var ama en iyisi sevgilim oldu :KK60:

Çook teşekkür ederim, ne güzel dilekler bunlar :KK200: Daha da güzelleri size nasip olsun inşallah :)

Hahaha tanışmamıza vesile olan kedi onur konuğumuz olur :KK70:

O'na kalsa yıldönümümüzde evli olacağız.. Zaten tüm mesele öyle başladı. Arkadaşlarımıza gittik, çok tatlı evli bir çift. "Yıldönümümüzü evli olarak kutladık" diye anlattılar, tabii ben tüm hikayeye aşinayım zaten.. Bizimkinin de hoşuna mı gitti nedir, dönüş yolunda arabada "keşke biz de öyle olsak ya" dedi. "Biz de bayağı tatlıyız harcama şimdi ikimizi" dedim :KK70: "Tatlıyız da yıldönümünü evli olarak kutlayan tatlı bir çift olsak" dedi... Bir şokla döndüm dedim "ya ne zaman başladığımızı unuttun ya da saymayı bilmiyorsun!"

Şubata kadar evlenmeye ikna olmadım ama nisanda evlenebiliriz :)

Çok teşekkür ederimm :KK200: Hayvanların hayatıma kattığı birçok güzellik var ama en iyisi sevgilim oldu :KK60:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

yaaa bu konuyu biliyorum yorum da yapmıştım zamanında :) biliyodum mutlu olacağınızıııı çok sevindim hayırlısı olsun bol kedili günlerrr :) :)

Nişanlanıyoruz şaka maka :)

Merhaba...:KK25:
Ben konunuzu ilk açtığınızdan beri sessiz sakin okuyanlardanım. ^_^ Ara ara açıp okuyordum.:kahve: Uzun zamandan sonra konunuzu açıp bir bakayım dedim.Bu güzel gelişmeyi görünce sizin adınıza çok sevindim.:KK37::KK200::KK68:
Tebrikler..Hayırlı olsun. :KK66: Allah mutluluğunuzu daim etsin..:KK74:

Mutluluklar dilerim, be güzel bir tesadüf olmuş :)
Allah bir yastıkta kocatsın :)

Çok teşekkür ederim :) Büyük şans gerçekten ve tanıştığımız gün annemlerin evlilik yıl dönümü üstelik :KK48:

yaaa bu konuyu biliyorum yorum da yapmıştım zamanında :) biliyodum mutlu olacağınızıııı çok sevindim hayırlısı olsun bol kedili günlerrr :) :)

Çok sağolun mutlu oluyorum bu yorumları okudukça :) Birçok üye güzel sonlanacağını hissetmiş, ne mutlu bize :KK60:

Hadi canım... Her baktığımda gelişmeler... Bidahaki baktığımda nişan olmuşdüğün tarihi kesinleşmiş olur heralde:KK45: Hayırlı olsun canım:KK200::KK200::KK200:

Ayy çok teşekkürler, valla heyecanlanıyorum böyle düşündükçe :) Birkaç ayda nereden nereye, hem de hiç aklımda yokken... :KK68:

Merhaba...:KK25:
Ben konunuzu ilk açtığınızdan beri sessiz sakin okuyanlardanım. ^_^ Ara ara açıp okuyordum.:kahve: Uzun zamandan sonra konunuzu açıp bir bakayım dedim.Bu güzel gelişmeyi görünce sizin adınıza çok sevindim.:KK37::KK200::KK68:
Tebrikler..Hayırlı olsun. :KK66: Allah mutluluğunuzu daim etsin..:KK74:

Çok teşekkür ederim çok tatlısınız :KK200:Daha güzel aşklar size nasip olsun inşallah :)

nasılsın. durumlar nasıl . düğün ne zaman

Merhaba demirleke, iyiyim sen nasılsın :) Erkek arkadaşım askere gitti kasımda. Yüksek lisanstan vazgeçti ve apar topar karar verdi buna. Ondan önce de aileler arasında bir yüzük töreni oldu işte, bizimkilere göre sözlüyüz ama erkek arkadaşıma göre nişanlıyız. Bana iki kelime de uzak geliyor hala :D

Nisanda dönecek, hazırlıklar mayısa yetişirse evlenmeyi düşünüyoruz. Hem çok da büyük düğüne kalkışamayız vakit dar olduğundan, istediğim gibi olur diye düşündüm aklıma yattı bu fikir

Merhaba demirleke, iyiyim sen nasılsın :) Erkek arkadaşım askere gitti kasımda. Yüksek lisanstan vazgeçti ve apar topar karar verdi buna. Ondan önce de aileler arasında bir yüzük töreni oldu işte, bizimkilere göre sözlüyüz ama erkek arkadaşıma göre nişanlıyız. Bana iki kelime de uzak geliyor hala :KK70:

Nisanda dönecek, hazırlıklar mayısa yetişirse evlenmeyi düşünüyoruz. Hem çok da büyük düğüne kalkışamayız vakit dar olduğundan, istediğim gibi olur diye düşündüm aklıma yattı bu fikir
çok iyi .
biz de öyle yaptık .
hayırlısı . bekleriz güzel haberlerini

Merhaba demirleke, iyiyim sen nasılsın :) Erkek arkadaşım askere gitti kasımda. Yüksek lisanstan vazgeçti ve apar topar karar verdi buna. Ondan önce de aileler arasında bir yüzük töreni oldu işte, bizimkilere göre sözlüyüz ama erkek arkadaşıma göre nişanlıyız. Bana iki kelime de uzak geliyor hala :KK70:

Allah Hayırlı etsin inşallah

Back
X