Kediyi kurtarayım derken...

İlk defa bir kova burcu erkeği tanıyorum var mı tavsiye Değişik bir adam yahu
allahım 1,5 yıl ömrümü törpülemiş insan, taze ayrıldığım eski sevgilim kovaydı

kendisinin de bana daha en başlarda "filiz sevişelimmi" tarzı bir yersiz söylemi olmuştu. hatta koyduğun ekran görüntüsünü görünce aklıma geldi bu konuşma, şimdi burcu da duyunca konuştuğun kova o mu diye şüphelendim lakin veteriner değil benimki allahtan

Sizin kovalarin yukseleni akrep filan bence

Çok teşekkür ederim :) Evet kova erkeği zeki olurmuş, mantığı ağır basarmış yorumlar hep o yönde. Ben aslan burcuyum ateş grubu malum, duygular önplandadır ve tutkulu aşıkları severim ama zekadan da etkilenirim yalan yok :)

Ayy korkmalı mıyım acaba Çünkü birkaç ikizler tarafından ömrüm bayağı törpülendi daha da törpülenecek yanı kalmadı bence

Çok geçmiş olsun bu arada, yeni ilişkilerin çok daha mutlu etsin

Bencede sor. Ben mi sansliyim bilmiyorum ama karsima cikan kovalarin hicbiri öyle dan dun konuşan tipler degillerdi. Aksine cok boş konusmazlar

Az konuşan erkek ben. Keşke öyle olsa :) Belki bu ilk tanıma aşamasında saçmalıyordur ne yapacağını bilemeyip

Özgürlüğüne düşkün, akıllı, duygusal olmayan Ve cinselliğe meraklıydı benim eski kova erkeğim. Ben balık o kova zıtlaşırdık hep.

Duygusal bir kadına göre değil hiç o zaman... Ay ben ince fikirli biriyim üzülürüm sanki ya :)

Ayyy cok tatli anlatmissiniz olayi. Bu sempatikliğinizi cocukta anlamis olacakki sizden etkilenmiş muhabbeti sürdürmüş. Bence hic olumsuz düşünmeyin hersey bir vesileyle gerçekleşiyor sonucta

şu yorumu ben yazdım sandım. neyse konuyu çok da dağıtmayayım binnazda yeri geldi mi konuşuruz

Ne olacak canım mune abla bir şey demediği sürece her şeye açık benim konum :) Ay burada erkekleri çekiştirmeyeceğiz de nerede çekiştireceğiz

Ayyy cok tatli anlatmissiniz olayi. Bu sempatikliğinizi cocukta anlamis olacakki sizden etkilenmiş muhabbeti sürdürmüş. Bence hic olumsuz düşünmeyin hersey bir vesileyle gerçekleşiyor sonucta

Çok teşekkür ederim mutlu oldumm :):) İnşallah her şey çok güzel olur iyi enerjilerinizi aldım hep

İlk defa bir kova burcu erkeği tanıyorum var mı tavsiye Değişik bir adam yahu
İkizler erkeğinin bir alt modelidir çok severim. En sevdiğim erkek burcudur. Senin zıt burcun ikizlerden çektiğin kadar çekmezsin ama çok romantiklik bekleme. Yükseleni cinselliğe olan konumunu değiştirir. Koç veya akrepse cinselliği daha çok seven bir kova olur yani :)

Hevesini kırmak gibi olmasın da aldatıldığım eski sevgilimin burcuydu meh. Sevmem kova erkeklerini.

Ben hiç tanımadım ama bir şeytan tüyü durumu var sanırım bunlarda. Kadınları etkileme potansiyeli yüksek

Çok teşekkür ederim canım burç dedin mi seni dinlemeli :) Adam net galiba. Alışırım belki ne dersiniz

Çok teşekkür ederim canım burç dedin mi seni dinlemeli :) Adam net galiba. Alışırım belki ne dersiniz
Bak mesela kova erkeği için rahat olur derler ama gerçekten sevince çok kıskanç oluyorlar gerçi herkes öyledir de bunlar psikopata bağlıyor azıcık. Aldatmaya meyilliler hava burçları ama yengeç ve balık erkekleri kadar sinsi değiller şimdi beni aldattı diyenler çıkar biliyorum da her kova aldatacak değil doğum haritasını açmaktan yanayım şu an

Ben şu doğum saatini sorayım İlginç bir adam ya, yukarıda yazdım bak salsa kursuna yazılmış benimle gelir misin dedi. Önce bi karşılıklı oturaydık yav

Ayy öyle mi dersin

Böylesi daha iyi shake your money maker bebeyem dersin Önce bir bak , iyi oynuyorsa iş var demektir.

esum kova ben aslan. hadi hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…