- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
allahım 1,5 yıl ömrümü törpülemiş insan, taze ayrıldığım eski sevgilim kovaydıİlk defa bir kova burcu erkeği tanıyorum var mı tavsiyeDeğişik bir adam yahu
allahım 1,5 yıl ömrümü törpülemiş insan, taze ayrıldığım eski sevgilim kovaydı
kendisinin de bana daha en başlarda "filiz sevişelimmi" tarzı bir yersiz söylemi olmuştu. hatta koyduğun ekran görüntüsünü görünce aklıma geldi bu konuşma, şimdi burcu da duyunca konuştuğun kova o mu diye şüphelendim lakin veteriner değil benimki allahtan
Kovaları severim. En iyi arkadaslarim hep kovadan cikti, daha önce kova flörtümde oldu, eşimde kova.Kovalar cinselliği en ön planda tutmaz genelde, sıkıcı değiller, zekiler, teknolojiye cok meraklilar ozellikle, biraz inatlikta var, mantık ön planda insanlardir ve ilk tanismalarda biraz daha mesafeli olurlar. Benim tanidigim butun kovalarda bulunan bikac ortak ozellik bunlardi.
allahım 1,5 yıl ömrümü törpülemiş insan, taze ayrıldığım eski sevgilim kovaydı
kendisinin de bana daha en başlarda "filiz sevişelimmi" tarzı bir yersiz söylemi olmuştu. hatta koyduğun ekran görüntüsünü görünce aklıma geldi bu konuşma, şimdi burcu da duyunca konuştuğun kova o mu diye şüphelendim lakin veteriner değil benimki allahtan
Sizin kovalarin yukseleni akrep filan bence
Bencede sor. Ben mi sansliyim bilmiyorum ama karsima cikan kovalarin hicbiri öyle dan dun konuşan tipler degillerdi.Bi bahaneyle doğum saatini sorayım ben
Özgürlüğüne düşkün, akıllı, duygusal olmayan Ve cinselliğe meraklıydı benim eski kova erkeğim. Ben balık o kova zıtlaşırdık hep.İlk defa bir kova burcu erkeği tanıyorum var mı tavsiyeDeğişik bir adam yahu
Bencede sor. Ben mi sansliyim bilmiyorum ama karsima cikan kovalarin hicbiri öyle dan dun konuşan tipler degillerdi.Aksine cok boş konusmazlar
Özgürlüğüne düşkün, akıllı, duygusal olmayan Ve cinselliğe meraklıydı benim eski kova erkeğim. Ben balık o kova zıtlaşırdık hep.
şu yorumu ben yazdım sandım. neyse konuyu çok da dağıtmayayım binnazda yeri geldi mi konuşuruzÖzgürlüğüne düşkün, akıllı, duygusal olmayan Ve cinselliğe meraklıydı benim eski kova erkeğim. Ben balık o kova zıtlaşırdık hep.
İlk defa bir kova burcu erkeği tanıyorum var mı tavsiyeDeğişik bir adam yahu
şu yorumu ben yazdım sandım. neyse konuyu çok da dağıtmayayım binnazda yeri geldi mi konuşuruz
Ayyy cok tatli anlatmissiniz olayi. Bu sempatikliğinizi cocukta anlamis olacakki sizden etkilenmiş muhabbeti sürdürmüş. Bence hic olumsuz düşünmeyin hersey bir vesileyle gerçekleşiyor sonucta
İkizler erkeğinin bir alt modelidir çok severim. En sevdiğim erkek burcudur. Senin zıt burcun ikizlerden çektiğin kadar çekmezsin ama çok romantiklik bekleme. Yükseleni cinselliğe olan konumunu değiştirir. Koç veya akrepse cinselliği daha çok seven bir kova olur yani :)İlk defa bir kova burcu erkeği tanıyorum var mı tavsiyeDeğişik bir adam yahu
Hevesini kırmak gibi olmasın da aldatıldığım eski sevgilimin burcuydu meh. Sevmem kova erkeklerini.
İkizler erkeğinin bir alt modelidir çok severim. En sevdiğim erkek burcudur. Senin zıt burcun ikizlerden çektiğin kadar çekmezsin ama çok romantiklik bekleme. Yükseleni cinselliğe olan konumunu değiştirir. Koç veya akrepse cinselliği daha çok seven bir kova olur yani :)
Bak mesela kova erkeği için rahat olur derler ama gerçekten sevince çok kıskanç oluyorlar gerçi herkes öyledir de bunlar psikopata bağlıyor azıcık. Aldatmaya meyilliler hava burçları ama yengeç ve balık erkekleri kadar sinsi değiller şimdi beni aldattı diyenler çıkar biliyorum da her kova aldatacak değil doğum haritasını açmaktan yanayım şu anÇok teşekkür ederim canım burç dedin mi seni dinlemeli :) Adam net galiba. Alışırım belki ne dersiniz
Ay beraber salsa kursuna gitmeyi teklif etti
Aldığım en ilginç teklif.
Durma git derim. Ne güzel eğlenirsiniz.
Ben şu doğum saatini sorayımİlginç bir adam ya, yukarıda yazdım bak salsa kursuna yazılmış benimle gelir misin dedi. Önce bi karşılıklı oturaydık yav
Ayy öyle mi dersin
esum kova ben aslan. hadi hayirli olsunÇok teşekkür ederim :) Evet kova erkeği zeki olurmuş, mantığı ağır basarmış yorumlar hep o yönde. Ben aslan burcuyum ateş grubu malum, duygular önplandadır ve tutkulu aşıkları severim ama zekadan da etkilenirim yalan yok :)
Ayy korkmalı mıyım acabaÇünkü birkaç ikizler tarafından ömrüm bayağı törpülendi daha da törpülenecek yanı kalmadı bence
Çok geçmiş olsun bu arada, yeni ilişkilerin çok daha mutlu etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?