- 16 Ağustos 2021
- 355
- 411
- 28
hanfendi sizin kafanızı hiç anlamadım ama sorunuza cevap vereyim ev kedisi saldırıya uğrarsa tabiiki sahibi suçlu oluyorSokak kedisine bir kopek saldirsada ayni ev kedisi bahceye ciktiginda saldiriya ugrasada ayni.( ha sokaktan korkan kediyi atarsan ayri) Ne yani bu ev kedisi kopek saldirisina ugrayinca sahip mi suclu oluyor. Buyuk kedim ev kedisi ama bahceyede cikiyor cunku camlarimiz kapilarimiz surekli acik yazin. Tum mahalle taniyor zaten yavruyken bizim sokaktan aldik sokagida taniyor. Kopekler kedime saldirsa 60bin kisi gelip ev kedisi sokakta ne ariyor dese hepsinin agzini tek tek yirtarim. Ikiside hayvan dogalari geregini yapiyorlar, birisi disari cikmak istiyor digeri ona saldirmak istiyor malesef boyle. Konu sahibinin ev kedilerinin disari ciktigi nerde gorulmus ben bi cikip hava aliyim mi diyor gbi yorumlarada guldum gectim inanir misiniz benimki aynen oyle yapiyor cama gidip miyavliyor aciyorum 15 dka geliyor geri kafasina gore takiliyor bahcede. yani siz gormediniz diye yok saniyorsunuz ama var yani çok uçuk bir sey degil. Sanki hemstirda bunlar sokaga cikamaz asla abartmayin yani.